Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

میخائیل ماشنکو، تحلیل‌گر موسسه " سی آی اس" گفت: در آینده نزدیک شاهد تغییر بزرگی در قوانین بازی خواهیم بود. در ابتدای امسال، کشورهای در حال توسعه زودتر از سایر کشورها با عواقب دردناک وابستگی به دلار آشنا شدند. اگر بحران‌های اقتصادی کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین کسی را نگران نکرده است، نوبت اقتصادهای بزرگ به زودی خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست های خصمانه آمریکا در سال‌های اخیر کشورهای جهان رامجبور کرده است به دنبال جایگزینی برای دلار باشند و ذخایر طلای خود را تقویت کنند.

دنیس لیسیتسن، تحلیل گر موسسه " فین‌ایست" نیز گفت: نشانه هایی از پایان سلطه دلار بر نظام مالی جهانی در حال پدیدار شدن است. بسیاری از کشورها در حال خرید طلا هستند چرا که دریافته‌اند پول کاغذی ذخیره مطمئنی نیست.

ولادمیر روژان‌کوفسکی، کارشناس موسسه " اینترنشنال فایننشیال سنتر" در همین رابطه گفت: مجارستان، لهستان، روسیه، چین، هند، ترکیه و عربستان در حال افزایش ذخایر طلای خود هستند. با توجه به حجم و قدرت نقدشوندگی بازار اوراق قرضه وزارت خزانه داری آمریکا، انتخاب‌های کمی برای این اوراق وجود دارد و طلا احتمالا تنها گزینه جایگزین ممکن است.

مارک گویمان، تحلیل گر موسسه تله ترید گفت: در این شرایط، بانک‌های مرکزی جهان مجددا به طلا به عنوان ذخیره امن برای در امان ماندن از نوسانات بازار روی آورده‌اند. قیمت طلا معمولا در زمان بحران‌های مالی رشد می‌کند و پشتوانه خوبی برای تقویت پول ملی یک کشور است.

تنها در سال گذشته ترکیه 187 تن طلا خریداری کرد. این میزان برای آلمان معادل 300 تن و برای هلند معادل 100 تن بود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دلار پول ترکیه تقویت پول ملی جهان دلار کشورهای در حال توسعه لهستان پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!

بورس تهران که در سال قبل، هفتمین بازار سهام بزگ خاورمیانه به شمار می‌رفت؛ در سال جاری با افزایش قابل توجه دومین بازار سهام امارات متحده عربی، یک پله نزول کرد و به هشتمین بازار سهام بزرگ خاورمیانه بدیل شد.

به گزارش اکوایران، بورس تهران به عنوان بزرگترین بازار سهام کشور، دارای ارزش بازاری برابر با مجموع ارزش شرکت‌های پذیرفته شده در این بازار است. ارزش بازاری بورس تهران در سال گذشته نوسانات متعددی داشته است، ولی در اردیبهشت ماه امسال ترازی نزدیک به تراز اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ دارد. این در حالی است که ارزش دلار بازار آزاد در این مدت رشد داشته که ارزش دلاری کمتری به نسبت اردیبهشت ماه سال قبل برای بازار سهام در بر دارد.

ارزش دلاری بورس تهران با در نظر گرفتن نرخ دلار ۶۵ هزار تومانی در حال حاضر حدودا ۱۲۲ میلیارد دلار است و در صورتی که نرخ دلار بازار آزاد را ۶۰ هزار تومان فرض کنیم به ارزش دلاری ۱۳۳ میلیارد دلاری بورس تهران می‌رسیم. اردیبهشت ماه سال قبل، ارزش دلاری بازار‌های سهامی خاورمیانه به شکلی بود که بورس تهران پس از بورس شش کشور منطقه، با ۱۴۵ میلیارد دلار، هفتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رفت. در اردیبهشت ماه امسال با کاهش ارزش دلاری بازار بورس اوراق بهادار تهران و افزایش قابل توجه ارزش دلاری بازار مالی دبی که دومین بازار سهامی کشور امارات متحده عربی به شمار می‌رود؛ بورس تهران به رتبه هشتم جدول بزرگترین بازار‌های سهامی خاورمیانه سقوط کرد.

تداول عربستان که در سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین بازار سهامی منطقه تبدیل شده است؛ با رشد نزدیک به ۱۲ درصد در ارزش دلاری خود به نسبت اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به ارزش دلاری ۲ هزار و ۹۸۰ میلیارد دلاری رسیده است. ارزش دلاری بورس ابوظبی نیز در این مدت ۹ درصد رشد داشته و به ۸۰۶ میلیارد دلار رسیده است.

بورس تل آویو نیز در یک ساله اخیر با افزایش ارزش بازاری همراه بوده و به ارزش دلاری ۴۷۵ میلیارد دلار دست یافته است. دومین بازار سهامی امارات متحده عربی نیز با ۹۵ درصد افزایش ارزش دلاری به ارزش ۱۸۷ میلیارد دلاری دست یافته است.

بورس تهران در حال حاضر بالاتر از بازار سهام کازابلانکا و مصر، هشتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها