Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: ما برای اشتغال فارغ التحصیلان دوره های کوتاه مدت که می توانند باعث مهارت شوند را طراحی کردیم که به زودی از سوی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

به گزارش مهر، قاضی زاده هاشمی در حاشیه اجلاس معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی امروز ۲۹ مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خبرنگاران گفت: براساس قانون بومی گزینی که در سه سال گذشته اجرا شده است ۳۰ درصد ظرفیت رشته های گروه های علوم پزشکی به نیروهای بومی اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قانون مکلف کرده است کسانی که از این سهمیه استفاده می کنند سه برابر مدت تحصیلشان در همان منطقه کار کنند. تفاوت این قانون با قوانین دیگر که اجرا نشده این است که به این افراد مدرک تحصیلی داده نخواهد شد مگر اینکه مدت تعهد خود را سپری کنند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: امیدوارم در مجالس بعدی این قانون تغییر نکند و یک بار برای همیشه کسانی که امروز تربیت می شوند بتوانند هم مشکل خدمت در مناطق محروم و هم موضوع طرح خدمات قانونی را حل کنند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: طرح (خدمات قانونی پزشکان) موضوعی اجباری و غیرمنطقی است که برای فارغ التحصیلان اجرا می شود و آنها باید پس از تحصیل، طرح و ضریب کا (K) و دوری از خانواده را تحمل کنند.

وی یادآور شد: در صورتی که قانون بومی گزینی در مدت ۱۰ سال دستکاری نشود و مجریان هم آن را به درستی اجرا کنند، با توجه به اینکه ظرفیت به خوبی دنبال شده، ما دیگر مشکلی برای نیروی متخصص در مناطق محروم نخواهیم داشت.

وزیر بهداشت درباره مسئله بیکاری فارغ التحصیلان خاطرنشان کرد: ما در وزارت بهداشت با موضوع بیکاری فارغ التحصیلان کمتر مواجهیم. شاید این مسئله در برخی از رشته های بهداشت، گروه های علوم پایه و دوره های دکترای تخصصی که پیش از این بی رویه ظرفیت افزوده اند وجود داشته باشد اما به طور کلی مشکل بیکاری فارغ التحصیلان بیشتر متوجه فارغ التحصیلان رشته های غیر علوم پزشکی است.

وی افزود: معاونت آموزشی وزارت بهداشت نیاز ۱۰ سال آینده رشته های علوم پزشکی را مدون کرده است اما در برخی از رشته ها، افزایش و در برخی دیگر کاهش خواهیم داشت و براساس نیاز تربیت خواهیم کرد. در وزارت علوم کاری به اشتغال فارغ التحصیلان ندارند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: ما برای اشتغال فارغ التحصیلان دوره های کوتاه مدت که می توانند باعث مهارت شوند را طراحی کردیم که به زودی از سوی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد. این رشته ها هم ساده سازی می شود و هم برای تعریف آن، معاونت درمان برای اشتغال آنها برنامه ریزی می کند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: نمونه های زیادی از رشته های مهارت محور در گروه علوم پزشکی وجود دارد که اگر بازتعریف شده و حمایت از آنها صورت گیرد و با توجه به مراقبت از سلامت مردم شاهد افزایش این دوره ها برای اشتغال خواهیم بود.

وی تأکید کرد: ما هنوز هم با کمبود پزشک، پرستار، دندانپزشک و برخی گروه های پزشکی مواجه هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات وزارت بهداشت برای پیشگیری از سودجویی در حوزه آموزش پزشکی گفت: یکی از این موارد این بود که تبلیغ می کردند با گذراندن تعدادی واحد درسی در خارج از کشور افراد می توانند کنکور را دور بزنند و ما جلوی این موضوع را گرفتیم. پیش از این هم انتقال از خارج به داخل تنها در دانشگاه هایی صورت می گرفت که رتبه جهانی آنها زیر ۷۰۰ بود.

قاضی زاده هاشمی افزود: اکنون اعلام کردیم که هر کس در هر رشته ای در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کند، از ابتدای ۲۰۱۹ باید آن دوره را به اتمام برساند. در صورتی که پیش از این آگهی هایی پخش می شد که یک سری دلال ها و شرکت ها راه افتاده بودند و نوجوانان را تشویق می کردند که در کشورهای خارجی تحصیل کنند و با گذراندن نیم ترم به ایران بازگردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۵۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ محسنی از ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: این دانشجویان از اتباع کشور‌های پاکستان، هند و لبنان هستند که به منظور ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت‌نام کرده اند.

وی افزود: هم اکنون با احتساب دانشجویان جدید، ۱۲۵ دانشجوی بین‌الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.


سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: امیدواریم این دانشجویان در طول تحصیل، سفیران خوبی از سوی کشور خود در ایران باشند و در پایان دوره نیز خاطرات خوب و به یاد ماندنی از ایران به همراه خود ببرند.


محسنی گفت: دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل و بازگشت به کشورشان معمولا ارتباط خود را با دانشگاهی که در آن تحصیل کرده‌اند حفظ می‌کنند و به عنوان سفیران فرهنگی ایران، تمدن و آداب و رسوم ما را به هموطنان خود معرفی می کنند.


وی افزود: ارتباطات بین‌المللی موجب تبادل دانشجو و استاد و منجر به ارتقای آموزش در دانشگاه‌ها می‌شود.


سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم و اساتید توانمند برای جذب دانشجویان خارجی برخوردار است و باید از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به اهداف کشور در بخش‌های مختلف استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • توجه ویژه به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در سال‌جاری
  • علوم پزشکی کردستان در مقطع دکترای پزشکی مولکولی دانشجو می‌پذیرد
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم