Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از سال های گذشته با مشکل رقابت های فردی در مدارس روبرو هستیم گفت: باید این موضوع برعکس شود و به جای آن فعالیت های جمعی و گروهی را توسعه دهیم.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحائی در مراسم افتتاحیه کشوری پنجمین دوره المپیاد درون مدرسه ای که در مدرسه حضرت خدیجه (س) منطقه ۱۸ برگزار شد ، با بیان اینکه تربیت بدنی از جمله مهم ترین فعالیت هایی است که در مدارس اجرا می‌شود اظهار کرد: کم توجهی به امر ورزش در حوزه دختران بیشتر احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدرسه باید به گونه ای باشد که منجر به بروز خلاقیت ها و نوآوری ها شود. مدرسه و محیط اطراف آن مجموعه ای از توانمندی های عظیم است که در مجموع منتج به خروجی های موفق می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هفته پیوند اولیا و مربیان قرار داریم عنوان کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند در شاد کردن محیط مدرسه نقش داشته باشد.

وی به المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای نیز اشاره کرد و آن را گام جدی برای ارتقای ورزش دانست و گفت: در قالب این طرح، همه توانمندی ها و ظرفیت های لازم برای دانش آموزان به کار گرفته می شود.

بطحائی با اشاره به اینکه البته از چندین سال قبل با مشکل رقابت های فردی در مدارس روبرو هستیم اظهار کرد: باید این موضوع را برعکس کنیم و به جای آن فعالیت های جمعی و گروهی را توسعه دهیم. باید یاد بگیریم چطور با یکدیگر در تعامل باشیم. خوشبختانه المپیادهای درون مدرسه ای به این اصل مهم توجه دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هر فردی در یک زمینه خاص نخبه و توانمند است و معلمان وظیفه دارند زمینه های نخبگی و استعداد برتر را شناسایی کنند که این فرصت نیز در المپیاد درون مدرسه‌ای وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید همه دانش آموزان در المپیاد های ورزشی درون مدرسه ای شرکت کنند تاکید کرد که مبادا این برنامه هم مانند برنامه‌های سال های گذشته صرفا با شماری از دانش آموزان پیش رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آموزش و پرورش المپياد دانش آموزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت