Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهردار بیرجند گفت: الحاق طرح ۲۲.۵ هکتاری منطقه معصومیه به محدوده شهری بیرجند در بازنگری طرح جامع بررسی می‌شود و افزایش محدوده کاربری شهر بر اساس پیش‌بینی‌های جمعیتی، اجتماعی، اقتصادی و کالبدی صورت می‌گیرد. ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید فخیم‌زاده پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای که به درخواست ساکنین خیابان معصومیه شهر بیرجند در محل مسجد الغدیر تشکیل شد اظهار داشت: این جلسه به منظور پاسخگویی به مشکلات اهالی این منطقه برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهرسازی و معماری شهرداری بیرجند گفت: ساکنین این منطقه خواستار الحاق طرح تفکیکی 22.5 هکتاری واقع در این منطقه به محدوده شهری هستند که شهرداری بیرجند با بررسی پرونده قدیمی مربوط به سال 1354 امور فنی مربوط به طرح شامل تهیه فایل اتوکدی و محاسبه سطوح مسکونی، خدماتی و معابر را انجام داده است.

وی با اشاره به 482 قطعه زمین واقع در این طرح بیان کرد: این طرح تفکیکی در حریم شهر و خارج از محدوده شهری تهیه شده و در سال 54 پاسخ گرفته است و تاکنون به شهر الحاق نشده است.

فخیم‌زاده با اشاره اینکه مالکین سند ششدانگ داشته و تقاضای الحاق به محدوده شهری را دارند ادامه داد: به لحاظ حقوقی و بر اساس قانون برای تعیین وضعیت املاک واقع در طرح‌های دولتی و شهرداری‌ها افراد باید تا 20 درصد اراضی را برای تامین اراضی واقع در طرح‌ها به شهرداری‌ها واگذار کنند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری بیرجند عنوان کرد: تمامی مالکین باید درخواست ورود به محدوده شهری را به شهرداری داده باشند که با توجه به تعدد مالکین که بالغ بر 400 نفر هستند تاکنون این اجماع ایجاد نشده است.

وی با اشاره به مباحث فنی این محدوده بیان کرد: طرح جامع شهری در حال بازنگری است و افزایش محدوده کاربری شهر بر اساس پیش‌بینی‌های جمعیتی، اجتماعی، اقتصادی و کالبدی صورت می‌پذیرد که بررسی این محدوده از نظر نهادهای ذیربط موازی کاری محسوب شده و ترجیح داده می‌شود مساله ورود به محدوده شهری این اراضی هم در قالب بازنگری طرح جامع بررسی شود.

فخیم‌زاده یادآور شد: شهرداری و شورای اسلامی شهر بیرجند با بحث حقوقی ورود این اراضی به محدوده شهر موافق هستند و با درخواست اکثریت مالکینی که فعلا در دسترس هستند موضوع را برای بررسی ارجاع خواهند داد لیکن به لحاظ فنی، شهرداری و شورا تنها جزئی از سیستم تصمیم گیری هستند که قاعدتاً تمام تلاش خود را برای دفاع از حقوق شهروندان انجام خواهند داد.

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل حافظ تهران جمع می‌شود؟

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران گفت: پل حافظ جمع آوری نخواهد شد، و طبق تصمیم گرفته شده، این پل مقاوم‌سازی می‌شود.

به گزارش مشرق، چند سالی است، یکی از مهمترین خبرهای عمرانی شهر تهران، تصمیم نهایی مدیریت شهری برای جمع آوری پل پر خاطره و پر ترافیک حافظ است.

نداشتن ایمنی و فرسودگی دلایل فنی مهندسین شهرداری تهران برای جمع آوری این پل بوده است. تا جاییکه به عنوان یکی از پل‌های ناایمن‌ تهران شناخته می‌شد.

در پنجمین دوره مدیریت شهری شاهد اوج تکرار ناایمنی این پل و برنامه‌های بی سرانجام جمع آوری آن بودیم و کارشناسان دوره پیشین شهری، تعمیر و نگهداشت پل حافظ را متحمل هزینه بسیار زیادی می‌دانستند و معتقد بودند هزینه برای حفظ این پل به صرفه نیست و باید جمع آوری شود.

این موضوع در دوره مدیریت شهری ششم ادامه پیدا کرد و مطرح شد، عباس شعبانی معاون وقت شهرداری تهران با بیان اینکه پل حافظ در سال ۱۴۰۲ نیز حذف نمی‌شود، تصمیم گیری درباره جمع آوری این پل را منوط بر تعیین تکلیف وضعیت زیرگذر شمالی- جنوبی و شرقی- غربی می‌دانست که هنوز به نتیجه نرسیده بود و گفته بود باید به طور همزمان برداشت پل و ایجاد زیرگذر را انجام داد و نمی‌توانیم پل را برداریم و سپس به دنبال ایجاد زیرگذر برویم.

بعد از آن هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره سرانجام جمع‌آوری پل حافظ اینطور توضیح داده بود که از نظر سازمان مشاور و حوزه فنی عمرانی در صورتی که نیاز به حفظ این پل باشد، حافظ قطعاً به مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای نیاز دارد.

وی با درباره اینکه این پل باید جمع شود یا نه؟ گفته بود: باید تأثیر جمع آوری پل بر شبکه ترافیکی را احصا کنیم و باید این موضوع را حوزه حمل و نقل و ترافیک به ما بگویند که اگر این پل را جمع کردیم؛ آیا نیاز به جایگزین دارد یا خیر؟ و آیا با کنترل زمان چراغ‌ها می‌توانند مدیریت ترافیک را انجام دهند؟

معاون شهردار تهران در ادامه تاکید کرده بود که معاونت حمل و نقل شهرداری تهران باید مشخص کند که همزمان با جمع آوری پل، تمهیدات اقدام بعدی پیش بینی شود و علت طولانی شدن این موضوع احصا تأثیرات ترافیکی بر شبکه است.

حق بین یادآور شده بود که این پروژه باید در یک زمان بسیار کوتاه در شرایط خاص و در زمان خاص با هماهنگی پلیس انجام شود زیرا برچیدن این پل ملاحظات اجرایی دارد که باید تمهیداتی را پیش بینی کنیم و اطلاع رسانی داشته باشیم و این موضوع مغفول نیست و بین دو حوزه فنی عمرانی و ترافیک در حال مبادله جوانب کار هستیم.

حالا بعد از گذشت ۴ ماه از اعلام این نظرات، مهدی صداقتی سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه با بررسی‌های ترافیکی صورت گرفته در معاونت فنی و عمرانی و تحلیل ترافیکی از سوی معاونت و سازمان حمل و نقل ترافیک، پل حافظ جمع آوری نخواهد شد، گفت: طبق تصمیم گرفته شده این پل مقاوم سازی می‌شود و تا حدود ۴۰ سال دیگر هم در برابر لرزه مقاوم خواهد بود.

پل حافظ از چهارراه کالج آغاز شده و از بالای خیابان جمهوری گذشته و تا خیابان هاتف و پیش از رسیدن به بازار موبایل ایران امتداد دارد.

این پل فلزی ۵۰ ساله که روزانه تعداد زیادی خودرو و موتورسیکلت از روی آن عبور می‌کنند تا به مراکز مهم اداری، تجاری و در نهایت به محدوده بازار تهران برسند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • مجتمع‌های تجاری محدوده مرکزی شهر تبریز ایمن سازی می‌شوند
  • بررسی ساخت و سازهای غیرمجاز در کردستان
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است
  • جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود
  • نامگذاری پارک ۶.۵ هکتاری گلسار به نام «جوانمرد»
  • آسفالت معابر فرعی پر‌تردد در دستور کار شهرداری کرمان
  • ایمن‌سازی محور آزادراهی در دستور کار شورای ترافیک
  • وقوع ۲۰۲ مورد حادثه ترافیکی در نیمه اول طرح امداد نوروزی نیشابور
  • استقبال از بهار با نصب المان‌های نوری در منطقه ۱۲ اصفهان
  • پل حافظ تهران جمع می‌شود؟