Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@04:28:59 GMT

تشییع پیکر رضا یاراحمدی با حضور هنرمندان

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۶۶۶۴۸

تشییع پیکر رضا یاراحمدی با حضور هنرمندان

فرهنگ > تجسمی - هنرمندان در مراسم تشییع پیکر رضا یاراحمدی هنرمند پیشکسوت مجسمه ساز، از حساسیت‌های او در انجام فعالیت‌های هنری گفتند و یادش را گرامی داشتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر رضا یاراحمدی هنرمند مجسمه ساز صبح روز یکشنبه 29 مهر با حضور هنرمندان و علاقه مندان به این هنرمند در خانه هنرمندان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیلی گلستان، هادی مظفری (مدیرکل هنرهای تجسمی)، مجید رجبی‌معمار (مدیر عامل خانه هنرمندان)، عباس مجیدی (رییس انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز)، سید جلال‌الدین شهابی، بهروز امیری‌راد، عباس مشهدی‌زاده، سعید شهلاپور، ایرج محمدی، قدرت‌الله معماریان، محمد حسین عماد، ملک دادیار گروسیان و غلامحسین امیرخانی از جمله چهره های شاخص حاضر در این مراسم بودند.

در ابتدای این مراسم لیلی گلستان با اشاره به ماجرای آشنایی اش با یاراحمدی و نمایشگاه هایی که در گالری او برگزار کرده است، از اینکه باید برای درگذشت یک هنرمند مجسمه ساز پشت تریبون حضور پیدا کرده و سخنرانی کند ابراز ناراحتی کرد.

او ادامه داد: «یاراحمدی هنرمندی شریف و خوش‌فکری بود که از خود و استعدادش مراقبت نکرد. امیدوارم تمامی هنرمندان قدر خود را دانسته و حساسیت هایشان را کنترل کنند. یاراحمدی به دلیل این حساسیت ها حال خوشی نداشت که البته به او حق می‌دهم زیرا که فضای بازی برای هنرمندان مهیا نیست.»

در ادامه شجاع الدین شهابی هنرمند و دوست یاراحمدی، یادی از گذشته و فعالیت‌های این هنرمند کرد و گفت: «30 سال پیش، پس از تعطیلی دانشگاه ها و حذف هنر مجسمه سازی، یاراحمدی بسیار ناراحت و غمگین بود. به او پیشنهاد دادم که برای ادامه فعالیت به کارگاه هنر من بیاید و او نیز قبول کرد، بهترین دوران زندگی اش را هم به نظرم در آنجا گذراند.»

محمدامیر یاراحمدی برادر این هنرمند در بخش دیگر این مراسم، با بیان اینکه سخن گفتن در این شرایط برایش بسیار دشوار است، متنی را برای حضار خواند.

عباس مشهدی زاده، از هنرمندان پیشکسوت هنرهای تجسمی درباره یاراحمدی بیان کرد: «به نظرم زندگی یاراحمدی متفاوت از زندگی ما بوده است، او درستکار، ایستاده، مستقیم رو و قائم قامتی بود. او مجسمه هایش را با الهام از طبیعت می ساخت و این هنر را مفهومی می دید.»

رضا امیر یار احمدی، هنرمند پیشکسوت مجسمه‌سازی که چند سالی از مجامع هنری فاصله گرفته بود، شامگاه چهارشنبه ۲۵ مهر بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت.

241243

کلید واژه‌ها : هنرمندان - هنرهای تجسمی - مجسمه -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هنرمندان هنرهای تجسمی مجسمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آگوست لندمستر، کارگری که به هیتلر سلام نازی نداد / مِیِر لانسکی، حسابدار مافیا / دولیتل واکنش آمریکا پس از حمله به پرل هاربر / مراسم تشییع جنازه ژوزف استالین

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


آگوست لندمستر، کارگری که به هیتلر سلام نازی نداد

عکس معروف مردی که در میان جمعیت از بالا بردن دست خود امتناع کرد و به هیتلر دیکتاتور آلمانی سلام نازی نداد، تبدیل به نمادی از سرکشی در برابر زور، پلیدی و دیکتاتوری شد. نام قهرمان این عکس آگوست لندمستر است؛ کارگر کارخانه کشتی سازی که به دلیل ازدواج با یک یهودی از حزب نازی اخراج شد و بعدها به دلیلی سرکشی از دستورهایی که به او می‌گفت، باید ارتباطش با همسرش را قطع کند، به اردوگاه کار اجباری فرستاده شد. در این ویدیو با زندگی این مرد شجاع بیشتر آشنا می‌شوید. 

 


مِیِر لانسکی، حسابدار مافیا

مِیِر لانسکی معروف به حسابدار مافیا، یکی از چهره‌های مطرح جرایم سازمان‌یافته در آمریکا بود. او دوست نزدیک لاکی لوچیانو، پدر مافیای آمریکا بود و تا مدت‌ها به عنوان مشاور او با وی همکاری می‌کرد. او یهودی بود و به دلیل ایتالیایی نبودن، هرگز سمت رسمی در مافیای ایتالیایی پیدا نکرد ولی به دلیل نفوذی که در فعالیت‌های مربوط به قمار و همچنین زیرکی که داشت، از چهره‌های پر نفوذ مافیا باقی ماند. در این مصاحبه او نقش خود در جرایم سازمان یافته را انکار می‌کند. مِیِر لانسکی هرگز به جرم سنگینی محکوم نشد و تا آخر از چنگال قانون فرار کرد. 

 


دولیتل واکنش آمریکا پس از حمله به پرل هاربر

هفتم دسامبر ۱۹۴۱، ژاپن در حمله‌ای غافلگیرانه به بندر پرل هاربر آمریکا را رسما وارد جنگ جهانی دوم کرد. آمریکا تا آن زمان در مورد ورود به جنگ جهانی مردد بود، ولی ژاپنی‌ها بر این باور بودند که آمریکا دیر یا زود وارد جنگ خواهد شد؛ بنابراین، یک حمله غافلگیرانه، به ژاپن در برابر آمریکا در جبهه اقیانوس آرام برتری خواهد داد. در این ویدیو، تصاویر تاریخی از حملهٔ دولیتل که با نام یورش توکیو نیز شناخته می‌شود خواهید دید. عملیات آمریکایی‌ها در واکنش به حمله ژاپن به پرل هاربر انجام شد که در آن با ناو‌های هواپیما بر به ژاپن حمله می‌شود. جزئیات این حمله را با ترجمه فارسی در «تابناک» می‌بینید.  

 

 

مراسم تشییع جنازه ژوزف استالین

«یُسِب بِساریُنیس دزِ جوغاشویلی | იოსებ ბესარიონის ძე ჯუღაშვილი» مشهور به ژوزف «ویساریونویچ اِستالین | Иосиф Сталин» و ملقب به مرد پولادین، سیاست‌مدار کمونیست و رهبر اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود. استالین در ۱۸ دسامبر ۱۸۷۸ در گوری گرجستان به دنیا آمد، با مرگ لنین از ۳ آوریل ۱۹۲۲ رهبر اتحاد جماهیر شوروی شد و تا ۵ دسامبر ۱۹۵۳ که مرد، بر این کرسی تکیه زده بود. میلیون‌ها تن بر اساس سیاست‌های استالین از جمله شکنجه، تبعید، اعدام و قحطی کشته شدند و بدین ترتیب، قدرتش برای چند دهه تثبیت شد. تنها قحطی مصنوعی که توسط استالین در اوکراین ایجاد شد و به هولودومور مشهور است، باعث مرگ تا ۱۰ میلیون اوکراینی شد تا بدین ترتیب، اوکراینی‌ها توان برداشتن علم استقلال از شوروی را نداشته باشند. مستند «تشییع جنازه دولتی | State Funeral» محصول ۲۰۱۹ تشییع جنازه استالین را با تکیه بر مجموعه تصاویر ثبت شده از این تشییع در سراسر شوروی به ویژه مسکو روایت کرده است؛ تشییعی که برآورد شده بیش از دو میلیون تن در آن حضور داشتند و در ازدحام این تشییع جنازه، نزدیک به ۵۰۰ تن جان خود را از دست دادند. این مستند را برای نخستین بار با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید.  

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه
  • آگوست لندمستر، کارگری که به هیتلر سلام نازی نداد / مِیِر لانسکی، حسابدار مافیا / دولیتل واکنش آمریکا پس از حمله به پرل هاربر / مراسم تشییع جنازه ژوزف استالین
  • برگزاری یادواره ۸ شهید هنرمند شهرستان بوانات
  • پیکر شهید محمدمهدی ایرانمنش در شهر اختیارآباد کرمان تشییع شد
  • تشییع پیکر شهید محمد مهدی ایرانمنش دراختیارآبادکرمان
  • دهمین آیین تک چراغ در مراسم میثاق با هنرمندان در مشهد برگزار شد
  • هنرمندی که در ونیز حضور ندارد/ کودکان و مادران غزه در قاب هنرمند
  • فیلم/ تشییع پیکر شهید محمدمهدی ایرانمنش