Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، سید محمد بطحایی ضمن قدردانی از تلاش همکاران تربیت‌بدنی در مدارس، اظهار کرد: امروز این مراسم نمادین در دبستان شاهد حضرت خدیجه سلام‌الله علیها برگزار می‌شود و هم‌زمان در مدارس سراسر کشور، دوره دیگری از المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای را آغاز می‌کنیم.

وی افزود: در برنامه‌های آموزش‌وپرورش تربیت‌بدنی موضوع بسیار مهمی است که باید فعالیت‌های تربیت‌بدنی و آمادگی جسمانی در مدارس به‌ویژه در مدارس دخترانه تقویت شود و در این خصوص جای کار بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه یکی از سیاست‌هایی که در آموزش‌وپرورش بر اساس سند تحول بنیادین این است که شایستگی‌ها و اختیارات مدارس افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: با مدرسه محوری می‌توان مسائل و مشکلات را چاره‌سازی کرد و در امور مدرسه باید خلاقیت به کار گرفته شود تا محیطی شاد و بانشاط برای دانش آموزان فراهم شود.

بطحایی تصریح کرد: خانواده‌ها مجموعه عظیمی از توانمندی‌ها هستند که این پتانسیل و ظرفیت زمانی به کار گرفته می‌شود که مدارس اختیارات بیشتری داشته باشند و اولیا شما دانش آموزان ظرفیت ارزشمندی هستند که باید همسو با فعالیت‌های مدرسه به کار گرفته شوند تا مدرسه‌ای شاد و علمی داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: المپیادهای ورزشی از آن دسته فعالیت‌هایی است که همه امکانات مدرسه را در اختیار دانش آموزان قرار می‌ دهد تا توانمندی‌های مدرسه در حوزه تربیت‌بدنی دانش آموزان به کار گرفته شود.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اهداف المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای گفت: از اهداف المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای این است که رقابت گروهی شکل بگیرد و رقابت‌های فردی حذف شود و برای آموزش‌وپرورش فعالیت‌ها و رقابت‌های گروهی ارزشمندتر است. رقابت‌ها باید جمعی باشد و ماهیت المپیادها تأکید بر این اصل مهم دارد تا دانش آموزان باهم شکست و پیروزی را تجربه کنند و باهم زندگی کنند، ورزش کنند و یاد بگیرند.

 

بطحایی با بیان اینکه در المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای باید تمهیداتی به کار گرفته شود که همه دانش آموزان و نه تنها برگزیدگان رشته‌های ورزشی خاص در مسابقات و فعالیت‌ها شرکت کنند، گفت: از همکاران دوره ابتدایی می‌خواهم تا در المپیادهای درون مدرسه‌ای همه دانش آموزان حضورداشته باشند و درزمینه  ای که استعداد و توان دارند در رشته‌های ورزشی شرکت کنند و معلمان باید این زمینه نخبگی و استعداد را شناسایی کنند.

بطحایی در پایان گفت: المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای تحرک، نشاط و شادابی در مدارس را تقویت می‌کند و مدرسه را به خانه دوم تبدیل می‌کند تا دانش آموزان از باهم بودن احساس شادی کنند.

گفتنی است دانش‌آموز فعال، مدرسه‌ی شاد، جامعه‌ی سالم شعار پنجمین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای است

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خلاقیت دانش آموزان رقابت مدرسه مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر صبحانه نخوردن و صبحانه ناسالم خوردن

فرارو- بسیاری از والدین می دانند که خوردن صبحانه توسط فرزندشان پیش از رفتن به مدرسه برای آنان اهمیت دارد. حتی اگر دانش اموزان تمایلی به خوردن صبحانه نداشته باشند نیز واقعیت آن است که صبحانه انرژی مورد نیاز مغز و بدن را برای عملکرد در طول روز فراهم می کند. به تازگی تحقیقی درباره تاثیر صبحانه بر انگیزه دانش آموزان برای یادگیری و پیشرفت تحصیلی در مدارس استرالیا انجام شده است. محققان استرالیایی بررسی کردند که آیا صبحانه سالم، صبحانه ناسالم یا اصلا صبحانه نخوردن اهمیت دارد یا خیر.

به گزارش فرارو به نقل از کانورسیشن، برخلاف عواملی که خارج از کنترل دانش ‌آموز است (مانند کیفیت تدریس) یا عواملی که بهبود آن ها به زمان نیاز دارد (مانند مهارت ‌های مطالعه) خوردن صبحانه عاملی است که دانش آموزان می توانند فورا بر روی آن کنترل داشته باشند. هم چنین، خوردن صبحانه موضوعی است که می تواند به سرعت توسط مدارس مورد توجه قرار گیرد.

پژوهشگران استرالیایی قصد داشتند با پژوهش خود به پاسخ این پرسش دست یابند که آیا خوردن صبحانه بر انگیزه و پیشرفت دانش آموزان تاثیر می گذارد یا خیر. آنان هم چنین می خواستند بدانند که آیا مهم است که صحبانه سالم باشد یا خیر.

بنابراین، به عنوان بخشی از پروژه شورای تحقیقات استرالیا آنان 648 دانش آموز دبیرستانی استرالیایی را از پنج مدرسه خصوصی در نیوساوث ولز مورد مطالعه قرار دادند. دو مورد از آن مدارس تک جنسیتی پسرانه، دو مدرسه تک جنسیتی دخترانه و یک مدرسه مختلط بود. دانش آموزان در میانگین سنی 13 تا 14 سال قرار داشتند. ابتدا دانش آموزان یک نظرسنجی آنلاین از عادات صبحانه خود را تکمیل کردند. آنان به این پرسش پاسخ دادند که آیا در آن روز صبحانه خورده اند یا خیر و معمولا چه نوع مواد غذایی ای را برای صبحانه مصرف می کنند؟ با توجه به دستورالعمل‌های ملی رژیم غذایی امتیازی برای تعداد دفعات مصرف مواد غذایی سالم در وعده صبحانه مانند مصرف میوه و سبزیجات، لبنیات و پروتئین، غلات کامل و آب در نظر گرفته شد.

هم چنین، این پرسش مطرح شد که آنان چند وقت یکبار صبحانه ناسالم با گزینه های چون  نوشابه های شیرین، گوشت فرآوری شده، فست فود، نان های غیر سالم و میان وعده های ناسالم مصرف می کنند. در بخش بعدی انگیزه دانش آموزان در انجام  تکالیف علمی و میزان اهمیت دادن آنان به این موضوع و تمرکزشان در یادگیری مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله سوم دانش آموزان آزمونی را براساس محتوای برنامه درسی انجانم دادند. بدین ترتیب محققان به مطالعه تصویری از یک روز از زندگی دانش آموزان پرداختند.

آنان هم جنین پرسش هایی را در مورد پیشینه شخصی دانش آموزان، میزان عملکرد آنان در علوم مختلف و هم چنین ویژگی کلاس های درس از جمله زمان تدریس در طول روز را مطرح کردند تا بتوانند این موارد را در یافته های خود توضیح دهند.

یافته های پژوهش

نتایج پژوهش صورت گرفته نشان داد دانش‌ آموزانی که صبحانه ‌ای سالم می ‌خورند سطوح بالاتری از انگیزه و پیشرفت را نشان می ‌دهند. این بدان معناست که آنان در فراگیری دروس علمی خود اعتماد به نفس و تمرکز بیش تری داشتند و نمرات بالاتری را در آزمون کسب کردند. در مقایسه با آنان دانش آموزانی که صبحانه نخورده بودند انگیزه و پیشرفت کم تری داشتند. این نتیجه غیر منتظره نبود. با این وجود، آن چه محققان را شگفت زده ساخت این بود که دانش آموزانی که صبحانه نمی خوردند به اندازه دانش آموزانی که صبحانه ناسالم می خوردند انگیزه و پیشرفت تحصیلی پایینی داشتند. این نشان می دهد که خوردن یک صبحانه ناسالم می تواند به اندازه نخوردن صبحانه انگیزه و موفقیت را مختل کند. نتیجه بررسی نشان داد دانش آموزان حتی اگر پیش تر در تحصیلات شان عملکرد خوبی داشته اند اگر صبحانه نخورده باشند یا صبحانه ناسالم خورده باشند کماکان از نظر انگیزه و موفقیت نمره پایینی کسب خواهند کرد.

اگرچه محققان در بررسی انجام شده نتوانستند دلیل خاصی را برای این موضوع پیدا کنند اما احتمالا دلیل این موضوع بدان خاطر است که خوردن انواع مواد غذایی ناسالم به ذهن یا بدن سوخت لازم برای فراگیری علوم و دروس را نمی رساند. در نتیجه، این بررسی نشان داد که  یک تغییر کوچک و نسبتا قابل دستیابی در زندگی یک دانش آموز یعنی گنجاندن یک وعده صبحانه سالم در هر روز می تواند تاثیر تحصیلی مثبتی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تاثیر صبحانه نخوردن و صبحانه ناسالم خوردن
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • تاثیر ۵۰ درصدی معدل در کنکور امسال
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور