Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛  روحانی رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان از نام نویسی یک هزار و ۳۰۰ نفر در طرح کارورزی مراغه خبر داد و گفت: این در حالیست که سهمیه شهرستان در طرح کارورزی ۲۶۳ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرستان مراغه در این زمینه با ۱۰۴ عقد قرارداد بیشترین میزان در بین کل شهرستان‌های استان داراست و اهر و تبریز به ترتیب با ۶۹ و ۵۴ عقد قرار داد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی افزود: تاکنون تعداد مجوز‌های صادره از فنی و حرفه‌ای (واحد‌های پذیرنده) مراغه ۱۶ نفر و تعداد جذب شدگان در شهرستان ۲۱ نفر است

وی اضافه کرد: همچنین تعداد کارورزان اتمام زمان کارورزی ۱۴ نفر، تعداد کارورزان ترک کارکرده ۳۲ و تعداد کارورزان مشغول در واحد‌ها ۳۷ نفر بوده است.

وی تعداد اشتغال ایجاد شده از سوی دستگاه‌های اجرایی مراغه را ۲۰۹ شغل عنوان کرد و افزود: شهرستان از این نظر در رتبه چهارم استان قرار دارد.

روحانی با اشاره به اینکه طرح کارورزی جز طرح‌های کلیدی دولت است، افزود: نقش کم رنگ دستگاه‌های اجرایی و عدم تبلیغات محیطی و رسانه‌ای از جمله عمده‌ترین نقص‌ها در اجرای این طرح است.

وی ادامه داد: ادارات صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در سطح استان در خصوص پیگیری و اجرای این طرح ضعیف عمل کرده اند و همکاری و تعامل این دستگاه‌ها ضروری بوده و باید در تکمیل ثبت نام‌ها و افزایش نام نویسی در سامانه تلاش کنند.

مظهریان رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دبیر کارگروه اشتغال مراغه نیز در این جلسه گفت: کل طرح‌های معرفی شده در تسهیلات فراگیر روستایی در شهرستان ۸۹ طرح با ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار است که از میزان برای ۲۸ طرح ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شده است.

وی به طرح‌های تسهیلات فراگیر نیز اشاره کرد و گفت: در این حوزه نیز ۱۳۴ طرح با ۴۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معرفی و از این تعداد به ۲۵ طرح سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شده است.

وی افزود: در بخش اشتغال مشاغل خانگی نیز ۱۶۲ طرح با یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای ارائه تسهیلات به بانک‌ها ارسال شده است.

مسکینی معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز در این جلسه افزود: تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرستان در حوزه اشتغال ضروری و الزامی است.

وی افزود: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی فرایند ارائه وام به طرح‌های تولیدی را تسهیل کنند.

 

انتهای پیام/ش

۱۳۰۰ نفر در طرح کارورزی مراغه نام نویسی کردند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه