Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@06:02:18 GMT

مسئولیت‌ مدرسه باید به دانش‌آموزان سپرده شود

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۶۹۰۲۲

مسئولیت‌ مدرسه باید به دانش‌آموزان سپرده شود

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، علی رمضانی در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره شوراهای دانش‌آموزی اظهار کرد: به منظور تحقق سیاست مدرسه محوری، تشکیل شوراهای دانش‌آموزی مدارس در دستور کار قرار گرفت. آئین‌نامه ماده 18 اجرایی مدارس از شوراهای دانش‌آموزی حمایت می‌کند و تاکید دارد در هر مدرسه‌ای یک شورای دانش‌آموزی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: 14 میلیون دانش‌آموز مخاطبان شورای دانش‌آموزی هستند و پس از بررسی 20 دوره گذشته شوراهای دانش‌آموزی به این نتیجه رسیدیم با توجه به رسالت جدید وزیر در حوزه آموزش‌وپرورش و دغدغه‌ای که دارد، دستورالعمل شوراهای دانش‌آموزی بررسی و تغییر کند.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش گفت: دستورالعمل جدید شورای دانش‌آموزی به استان‌ها ارسال شده است  چرا که شاهد بودیم در سال‌های اخیر شوراهای دانش‌آموزی جایگاه واقعی خود را از دست داده است و در بررسی مجدد، نگاه و دغدغه دانش‌آموزان را در نظر گرفتیم و تغیراتی در دستورالعمل ایجاد شد.

رمضانی بیان کرد: در بررسی‌هایی که کردیم مشخص شد باید انجمن‌های جدیدی در مدارس ایجاد شود از جمله انجمن فضای مجازی، اردوها، سبک زندگی ایرانی و اسلامی و حمایت از کالای ایرانی. در بحث ایجاد انجمن اردوها در مدارس، سند تحول بنیادین به ما تکلیف کرده است که دانش‌آموزان را برای شرایط سخت و جدید آماده کنیم که این کار کمتر انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شوراها این بود که حالت مشورتی داشت، گفت: در دستورالعمل جدید وظایف مشخصی را برای دانش‌ آموزان در نظر گرفتیم و دانش‌آموزان از کلاس سوم دبستان می‌توانند در انتخابات شوراها شرکت کنند.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد:هم‌اکنون مدارس در شرایط انتخابات شوراهای دانش‌آموزی هستند و خانواده‌ها باید به فرزندان برای مشارکت در این موضوع کمک کنند و معلمان و مدیران سیاستگذار باشند و مسئولیت‌ها را به دانش‌آموزان واگذار کنند.

رمضانی گفت: دانش‌آموزان بدون کمک رسانه‌ها نمی‌توانند به جایگاهی که برایشان در نظر گرفته شده برسند و مقاومت‌هایی وجود دارد که باید شکسته شود. دانش‌آموزان نمایندگان افکار عمومی هستند و می‌توانند پیام‌ها را به مدیران انتقال دهند.

وی تاکید کرد: امسال 9 میلیون و 950 هزار دانش‌آموز در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی شرکت می‌کنند که 4 میلیون و 650 هزار نفر در دوره ابتدایی، 3 میلیون و 112 هزار نفر دوره متوسطه اول و 2 میلیون و 188 هزار نفر در دوره متوسطه دوم هستند و 61 هزار شورا در دوره ابتدایی، 22 هزار شورا دوره متوسطه اول و 17 هزار شورای دانش‌آموزی در دوره متوسطه دوم تشکیل می‌شود.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: تعداد کل منتخبان شوراهای دانش‌آموزی 700 هزار نفر است که به عنوان نماینده دانش‌‌آموزان انتخاب می‌شوند. در گذشته شرح وظایف شوراهای دانش‌آموزی به طور دقیق مشخص نبود اما هم اکنون مسئولیت‌ها کاملا مشخص است.

رمضانی بیان کرد: سند تحول بنیادین در دو راهکار به نقش‌پذیری دانش‌آموزان اشاره کرده است و در مدارسی که مدیران به دانش‌آموزان نقش نمی‌دهند باید انجمن اولیا و مربیان پیگیر حل مشکل باشند متاسفانه برخی مدیران تصور می‌کنند که اگر به دانش‌آموز مسئولیت بدهند از عهده اجرای آن برنمی‌آید.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند

ایسنا/یزد مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد با اشاره به بهره برداری از ۳۰ مدرسه نیمه تمام استان تا مهر ماه امسال، گفت: مدارس نیمه تمام و فرسوده استان با کمک اعتبارات دولتی، ظرفیت‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در حال تکمیل است.

«محسن کاظمی» ضمن تبریک هفته معلم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آمارهای کشوری به طور متوسط ۲۰ درصد از مدارس کشور و استان یزد فرسوده هستند که نیاز به تخریب و بازسازی یا مقاوم سازی دارند که بر همین اساس ۳۰۰ مدرسه در استان فرسوده و نیازمند مرمت، مقاوم سازی یا نوسازی هستند.

وی سیاست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد در دوره کنونی را اجتناب از ایجاد طرح‌های جدید و اهتمام به تکمیل طرح‌های نیمه تمام این حوزه ذکر کرد و گفت: بر همین اساس نیز طی ۱.۵ سال گذشته تعداد ۳۰ مدرسه بهره برداری شده و تلاش داریم تا قبل از آغاز مهرماه سالجاری ۳۰ مدرسه دیگر را نیز آماده بهره‌برداری کنیم.

کاظمی تعداد مدارس نیمه تمام استان در حال حاضر را حدود ۱۰۰ باب مدرسه اعلام کرد و گفت: البته در برخی بافتهای جدید شهری نیز تعدادی مدرسه در حال ساخت داریم.

وی اعتبار تجهیز، تعمیر و ساخت فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی نوسازی مدارس استان در سال گذشته را ۴۰۰ میلیارد تومان بیان و اضافه کرد: یکی از اقدامات نوسازی مدارس در این رابطه استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن با همکاری فرمانداران شهرستان‌ها بوده که در این رابطه هم اکنون پنج شهرستان را در دستور کار داریم.

مدیر کل نوسازی استان اضافه کرد: در همین راستا تکمیل تعدادی از مدارس و ساخت تعداد دیگر مدرسه در شهرستان‌هایی مانند اشکذر، اردکان و ابرکوه توسط صنایع و معادن از محل مسئولیت‌های اجتماعی آنها در حال اجراست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند