Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شهرک صنعتی بیجار 42 واحد تولیدی صنعتی دارای جواز تاسیس هستند که از این تعداد 7 واحد همیشه تعطیل است ، 10 تا 12 واحد نیمه فعال و فصلی فعالیت دارند و بقیه واحدها راکد یا تعطیل هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، شهرستان بیجار یکی از شهرستان های استان کردستان است که در شرق این استان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مهمترین مراکزی که می تواند منبع درآمد برای هر شهرستان و افراد جویای کار باشد شهرک صنعتی است، شهرک صنعتی شهرستان بیجار در سال 1383 در حدود ۸۷ هکتار احداث شده است  و در حال حاضر 250 نفر مشغول فعالیت هستند.

 

در شهرک صنعتی بیجار 42 واحد تولیدی صنعتی دارای جواز تاسیس هستند که از این تعداد 7 واحد همیشه تعطیل است ، 10 تا 12 واحد نیمه فعال و فصلی فعالیت دارند و بقیه واحدها راکد یا تعطیل هستند.

 

جهت آشنایی بیشتر با دو نفر از صاحبان واحدهای تولیدی به گفتگو نشسته ایم که در ادامه می خوانید:

 

از هند اگر طوطی و طاووس آمد        از بم رطب و سماور از روس آمد

پس مژده ده که ز دیار گروس           شهد و شکری چو قند گروس آمد

 

 

کارخانه قند گروس یکی از واحدهای تولیدی فعال در شهرک صنعتی بیجار است که زکریا جعفریان با بیان اینکه در سال 1382 موفق به دریافت پروانه بهره برداری واحد تولیدی خودش شده است ، اظهار داشت: تولید خود را در همان سال با تولید قند از شکر در دو نوع کله و کلوخه آغاز کرده ایم.

 

وی گفت: در سال 1390 علاوه بر تولیدات قبلی ، برای احترام به ذائقه مصرف کننده تولید قند خرد شده را نیز به تولید کارخانه اضافه کردیم.

 

 

مدیر کارخانه قند گروس با اشاره به اینکه اهل زنجان است و برای ایجاد اشتغال به شهرستان بیجار مهاجرت کرده است ، گفت: در سال 95 درصدد توسعه خط تولید کارخانه برآمدیم و خط تولید نبات، شکر پنیر و بسته بندی قند و شکر را اضافه نمودیم.

 

جعفریان تصریح کرد: بعد از طرح توسعه موفق به نصب دستگاه های مربوط به خط تولید شدیم و فعالیت خودمان را آغاز نمودیم.

 

وی ادامه داد: تا اواخر سال 96 این خط تولید با اشتغالزایی 8 نفر از جوانان شهر بیجار فعالیت داشت اما به علت عدم حمایت دولت و سنگ اندازی برخی مسئولان شهرستان مجبور به تعطیل آن شدم که در پی تعطیلی این خط تولید آن 8 نفر جوان هم بیکار شدند.

 

مدیر کارخانه قند گروس اضافه کرد: ظرفیت اسمی کارخانه 18 تن در روز است که در حال حاضر بعلت مشکلات مالی و تعطیلی برخی خط های تولید 5 تا 6 تن تولید در روز داریم.

 

 

 

جعفریان با اظهار گلایه شدید از مسئولان گفت: از جانب هیچ مسئولی حمایت نشده این و تمامی قول های که می دهند در حد شعار است.

 

وی با اشاره به برخی مشکلات کارخانه گفت: 4 ماه از سال 97 را بعلت مشکلات مالی نتوانستیم کار کنیم و در طی این دو ماه فعالیت بیش از 5 میلیون تومان هزینه برق کارخانه شده که متاسفانه اداره برق شهرستان هیچ گونه همکاری با بنده نداشتند و برای قطع برق آمده بودند که با پیگیرهای متعدد توانستم مهلت پرداخت آن را در دو قسط بگیرم.

 

این کارآفرین اذعان داشت: در سال 1396 مبلغ 700 میلیون تومان تسهیلات از گروه استانی با عاملیت بانک سپاه برای تجهیز خط های تولیدی به کارخانه اختصاص یافت که مورد موافقت استان قرار گرفت، متاسفانه بعلت سنگ اندازی بانک عامل در شهرستان از گرفتن وام انصراف دادم و مجبور به تعطیلی خط تولید با 8 نفر کارگر شدم.

 

وی خاطر نشان کرد: با تمامی مشکلات به کارم ادامه می دهم و در حال حاضر کارخانه قند گروس با سرمایه گذار غیر بومی با 18 نفر کارگر در حال فعالیت است و اگر مسئولان حمایت کنند می توانیم حداقل تا 35 نفر را در کمترین زمان بکارگیری کنیم.

 

 

شرکت کابل سپهر یکی دیگر از واحدهای تولیدی فعال شهرک صنعتی بیجار است که از سال 83 فعالیت خود را در بیجار آغاز کرده است.

 

 

محمدرضا مایلی در گفت و گو با خبرنگار کردتودی گفت: از سال 1360 وارد بازار کار شده ام و سال 1381 با ثبت شرکت کابل سپهر بیجار با هدف تولید کابل های کنترلی خودرو و شیشه بالابر با تعاونی 1562با حضور 20 کارگر فعالیت خودم را در شهرک صنعتی بیجار آغاز کردم و در حال حاضر 40 نفر در کارگاه مشغول فعالیت هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه وضعیت شهرستان بیجار از لحاظ بیکاری و مهاجرت اورژانسی است، گفت: روز نیست که تعداد سه یا چهار نفر تحصیلکرده برای پیدا کردن شغل به شهرک صنعتی مراجعه نکنند.

 

 

مدیر واحد تولیدی کابل سپهر با بیان اینکه تا کنون هیچ خیری از مسئولان ندیده ایم ، اعلام کرد: امیدواریم مسئولان ما از لاک خودشان بیرون بیایند و با نگاهی به وضعیت بغرنج شهرک صنعتی بیجار اقدام فوری در راستای کمک به تولید کنندگان بومی داشته باشند.

 

وی گفت: شهرک صنعتی بیجار از سال 83 احداث شده است ،اما از داشتن یک ورودی مناسب محروم است که با 200 میلیون تومان مشکل آن حل می شود.

 

مایلی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی این شهرک گفت: مشکل اکثر واحدهای موجود سرمایه در گردش و بدهی معوق به سیستم بانکی وهمچنین بعضی قوانین دست و پا گیر ادارات دولتی میباشد.

 

 

 

 

ثبت نام بیش از 180 نفر صاحبان واحدی تولیدی کوچک در سامانه بهین یاب

 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بیجار در گفتگو با خبرنگار کردتودی با اشاره تعطیلی برخی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی به علت بدهی مالی ، اظهارداشت: در شش ماهه اول سال 97 بیش از 180 نفر از صاحبان واحدهای تولیدی شهرک صنعتی بیجار با پیشرفت بالای 60 درصد جهت دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند.

 

وی از ابلاغ دستور العمل بخشودگی جرائم بیمه ای واحدهای صنعتی و تولیدی به شهرک صنعتی بیجار خبر داد و بیان داشت: متقاضیان حائز شرایط جهت انجام کارهای خود هر چه زودتر به اداره صنعت، معدن و تجارت مراجعه نمایند.

 

به گفته میرآقایی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی بیجار جهت بررسی به کارگروه تسهیل و رفع موانع استان ارسال شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی