Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صمت استان اردبیل گفت: ارزش میزان صادرات استان اردبیل در نیمه نخست امسال 53 میلیون دلار است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمدعاملی در گفتگو با خبرنگار سبلان‌ما، با بیان اینکه در نیمه نخست امسال صادرات استان اردبیل به لحاظ ارزش و حجم افزایش داشته است، اظهار داشت: شیشه، صنایع پلاستیکی و محصولات کشاورزی عمده صادرات استان را تشکیل می دهند که اغلب مقصد این صادرات کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق و افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارزش میزان صادرات استان اردبیل در نیمه نخست امسال، 53 میلیون دلار است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 65 درصد افزایش داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل درباره سهم استان اردبیل از کل صادرات کشور گفت: اردبیل سهم ناچیزی از صادرات کل کشور دارد که تلاش می شود این سهم با تولید محصولات صادرات‎گرا  بهبود یابد.

 به گفته این مسئول درشش ماه نخست امسال سهم اردبیل از 50 میلیارد دلار صادرات کل کشور تنها در حدود یک صدم درصد بود.

وی تاکید کرد: اساس صادرات منوط  به تولید است، فلذا هر چه قدر تولید بیشتر باشد صادرات نیز رشد خواهدکرد از این رو باید  تولید صادرات‌گرا در استان اردبیل بیشتر شود.

عاملی اظهار داشت:  طبق آخرین آمار برآوردی از حوزه صنعت اردبیل،  محصولات صادراتی در استان اردبیل رفته رفته در حال افزایش است به طوری که در حال حاضر میزان ارزش صادرات محصولات صادراتی استان نزدیک به  17 تا 18 میلیون دلار رسیده است این در حالیست که  تا سه سال  گذشته  این رقم فقط 6 میلیون دلار بود.

 وی گفت: با توسعه سرویس‌های واحدهای صنعتی و بهره برداری هایی که در این مدت صورت می پذیرد قطعا صادرات استان اردبیل هم می تواند افزایش پیدا کند که البته  ارقام هم نشان دهنده این است که روند صادرات استان اردبیل رو به رشد است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل  در خصوص برنامه خاص اتخاذ شده برای برای بهبود صادرات این استان هم، بیان داشت: مشکلات مربوط به قوانین و مقررات صادرات  ملی است اما در حال حاضر در استان اردبیل توجه به تولید صادرات‌گرا  مد نظر است و تلاش می‎کنیم واحدهای تولیدی فعال در حوزه صادراتی تقویت شوند چراکه با بهره برداری از آنها و قرار گرفتن این واحدها در چرخه تولید ثمره آن را در بخش های دیگر خواهیم دید.  

وی درباره صادرات محصولات اصلی کشاورزی استان  اردبیل از جمله سویا، گندم و سیب زمینی گفت: عمدتا این محصولات به جز سیب زمینی مصرف داخلی دارد و صادر نمی شود البته امسال با توجه به شرایط پیش آمده صادرات سیب زمینی هم ممنوع شده و این ممنوعیت تا اطلاع ثانوی این ادامه دارد.

عاملی خاطر نشان کرد: عمده محصول کشاورزی صادراتی استان اردبیل  سیب زمینی است که  میزان آن حدود سه و نیم میلیارد دلار است .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران