Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بررسی جزئیات طرح الزام شهرداری به انتشار عمومی اطلاعات شهرسازی موضوع دستور جلسه امروز شورای شهر تهران بود که تصویب شد.

عدم بازگشت طرح به کمیسیون
یکی از موضوعاتی که در این جلسه مورد پیشنهاد چند عضو شورای شهر تهران قرار گرفت، بازگشت این دستور جلسه به کمیسیون تلفیق بود که محسن هاشمی
رئیس شورای شهر تهران با ابراز موافقت با این پیشنهاد به 15 پیشنهاد وارده برای اصلاح این دستور جلسه اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از این پیشنهادات توسط اعضایی ارسال شده است که عضو کمیسیون تلفیق بوده اند و با توجه به اینکه حساسیت اعضا نسبت به این موضوع بالاست پیشنهاد می شود که برای انجام اصلاحات لازم به کمیسیون تلفیق بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید محمود میرلوحی نیز در تائید این پیشنهاد گفت: استرداد به کمیسیون برای زمانی پیش بینی شده است که تعداد اصلاحات زیاد بوده و اعمال آنها در صحن می تواند روح طرح را بر هم بریزد از این روی بازگشت طرح به کمیسیون تلفیق هیچ ضرری نداشته و این کمیسیون تا هفته آتی هم می تواند به صحن بیاید.
اما این پیشنهاد با عدم کسب آرا لازم به تصویب نرسید و اعضا به بررسی این طرح ادامه دادند.

انتشار محدوده توده گذاری در قالب طرح
یکی دیگر از پیشنهادات این دستور جلسه تغییر عنوان کروکی های معماری به توده گذاری بود که در طرح به تعیین محل مورد نظر می پراخت.
علی اعطا، رئیس کمیته معماری شورای شهر تهران خواستار این تغییر بود که در این باره گفت: واژه کروکی های معماری در اصطلاح تخصصی دارای بار معنایی خاصی است که استفاده از آن شهرداری را ملزم به اقداماتی می کند که منظور نظر این طرح نیست از این روی خوب است که به جای آن از واژه محدوده توده گذاری با ابعاد دقیق استفاده شود.
این پیشنهاد با 17 رای موافق از 18 عضو حاضر در شورای شهر تهران به تصویب رسید.

انتشار اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی مسئول در طرح
دیگر پیشنهاد علی اعطا به تغییر بندی بود که به انتشار اسامی اشخاص مسئول در طرح می پرداخت که با رای اعضای شورای شهر تهران مقرر شد تا اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی در مقام طراح، ناظر و مجری ذیصلاح در قالب این طرح انتشار یابد.

الزام شهرداری به انتشار اطلاعات فنی و ملکی
افشین حبیب زاده دیگر پیشنهاد دهنده این طرح نیز خواستار انتشار شناسنامه فنی و ملکی در قالب این طرح شد و گفت: بسیاری از اطلاعاتی که امروز به دنبال آن هستیم موضوعاتی است که در قالب اطلاعات شناسنامه فنی و ملکی تصویب شده اما اجرایی نشده است، می توان یافت و تهیه آن از ضروریات است.
محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای شهر تهران اما اظهار داشت که این اطلاعات زیادی را طلب می کند و ممکن است کار را با مشکل مواجه کند.
حبیب زاده در عین حال گفت: شهرداری با تهیه این شناسنامه مشکلی ندارد و دلیل توقف آن را عدم اجرای طرح مجری ذیصلاح دانست.
علی اعطا در موافقت با این پیشنهاد گفت: شناسنامه فنی و ملکی پس از ساخت و ساز به انتشار اطلاعاتی می پردازد که بر ضوابط شهرسازی دلالت دارد که با وجود الزام آن هنوز اجرایی نشده است.
در نهایت این موضوع نیز با 18 رای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.

شیوه نامه رسیدگی به اعتراضات توسط شهرداری تدوین می شود
چهار پیشنهاد دیگر در قالب این طرح به نحوه رسیدگی به شکایات اختصاص داشت که مورد نقد و نظر اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
ابتدا محمد علیخانی خواستار تهیه شیوه نامه ای توسط کمیسیون معماری و شهرسازی برای رسیدگی به اعتراضات در قالب این طرح شد تا بر اساس آن در مدت سه ماه از زمان تصویب این طرح تهیه و ابلاغ شود.
سید حسن رسولی با بیان موضوعی قانونی اظهار داشت که تهیه این شیوه نامه کاری اجرایی است و شورا نباید این شیوه نامه را تهیه کند و بر همین اساس می توان به معاونت معماری و شهرسازی این ماموریت ابلاغ شود.
احمد مسجدجامعی نیز در رابطه با همین بحث به موضوع شکایت افرادی که اطلاعاتشان به اشتباه منتشر شده است ، اشاره کرد و گفت: این حق این افراد است که نسبت به اصلاح اطلاعات منتشر شده در شناسنامه فنی و ملکی اقدامات لازم را انجام دهند و باید شیوه ای برای این موضوع دیده شود.
ناهید خداکرمی همچنین خواستار انتشار اطلاعات مربوط به پروژه های شهری شد.
در پایان بررسی پیشنهادات از سوی چند تن از اعضا پیشنهاد اضافه شدن ماده ای جهت عملی شدن نظارت مردمی و سازو کار نظارت و تخلف برای کلیه پروژه های عمومی و خصوصی و ارایه شیوه نامه اعلام تخلف 2 ماه بعد از مصوبه از سوی شهرداری مطرح شد که این مهم نیز با اجماع اعضا به تصویب رسید.

اعلام اطلاعات وضع موجود ملک پیش از ساخت در صورت وجود اطلاعات در شهرداری
دیگرموضوع مورد بحث در این جلسه به انتشار اطلاعات وضع موجود ملک پیش از ساخت بنا اختصاص داشت که علی اعطا خواستار اصلاح آن شد و گفت: اگر این مورد اصلاح نشود در نتیجه نیروهای شهرداری برای تکمیل اطلاعات ملزم به ورود به داخل املاک هستند که باید مورد اصلاح قرار گیرد.
سید محمود میرلوحی نیز در همین بحث انتشار اطلاعات را مفید ارزیابی کرد و گفت: امروز بیشتر فسادهایی که در حوزه شهرسازی دیده می شود ناشی از عدم اطلاع مردم از حقوقشان و ظرفیت هایی است که ملکشان دارد از این روی انتشار این اطلاعات می تواند بسیاری از مراجعات بی دلیل را کاهش دهد.
در نهایت این پیشنهاد با 13 رای موافق به تصویب رسید.

افزوده شدن لایه پهنه های فرهنگی و تاریخی میراثی در طرح تفصیلی
در ابتدای بررسی این دستور جلسه احمد مسجد جامعی پیشنهاد کرد اطلاعات بناهای میراثی و فرهنگی در نقشه مکانی شهر تهران گنجانده شود و ذیل ماده 1 که مربوط به فضاهای سبز است آورده شود.
وی تصریح کرد: تهیه چنین لایه ای همچون موضوع باغات و فضای سبز می تواند همه مردم را در جریان تخریب بناهای ارزشمند و تاریخی شهر تهران قرار داده و عزمی عمومی را برای جلوگیری از این اقدام پدیدار سازد.
علی اعطا اما در همین باره اظهار داشت: ماده 1 مربوط به پرونده هایی است که از ابتدای سال 97 اقدام به اخذ پروانه کرده اند و اگر پرونده ای میراثی باشد، پروانه برای آن بلاموضوع است بنابراین اطلاعات میراثی در دل این ماده نمی گنجد.
بهاره آروین نیز افزود: این موضوع دارای اهمیت است اما به جای ماده 1 باید در ماده 3 گنجانده شود.
که در نهایت این مهم با رای تمامی اعضای شورای شهر تهران با جانمایی در ماده 3 به تصویب اعضا رسید.

انتشار اطلاعات پروژه های سرمایه گذاری قبل و بعد از انعقاد قرار داد
محمد سالاری، خواستار انتشار اطلاعات پروژه های سرمایه گذاری شهرداری قبل و بعد از انعقاد قرارداد با شهرداری شد و گفت: اصل این موضوع مورد مطالبه همه اعضای شورا است و اگر اطلاعات افراد منتشر می شود باید اطلاعات شهرداری نیز در قرارداد با اشخاص حقیق و حقوقی برای شفاف سازی، مشخص شود.
سید حسن رسولی در همین خصوص خواستار رفع ابهام در خصوص پروژه های سرمایه گذاری شد.
سالاری تصریح کرد: این موضوع تنها پروژه های مشارکتی را شامل نمی شود و هدف از آن این است زمانی که می گوییم کوچکترین خطا باید مشخص شود باید از پروژه های بزرگ حرفی زده شود.
شهربانو امانی نیز در همین راستا عنوان کرد: پروژه های بزرگ مقیاس مهم است و زمانی که در خصوص تخلفات یک شهروند حساس هستیم نباید پروژه های بزرگ شهر را در نظر نگیریم.
نماینده شهرداری نیز اعلام موافقت کامل شهرداری با این پیشنهاد را اعلام کرد.
بهاره آروین، مخبر کمیسیون تلفیق نیز به پیشنهاد مشابه مجید فراهانی اشاره کرد و موافقت خود را با آن اعلام کرد.
در نهایت این پیشنهاد نیز با رای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
در ادامه بررسی این طرح علی اعطا پیشنهاد حذف لغت کاربری و اضافه کردن
زیرپهنه را داد و گفت: در طرح جامع و تفصیلی نرم تعریف شده ای به نام کاربری نداریم و جایگزین آن پهنه و زیر پهنه است.
وی ادامه داد نظام پهنه بندی توضیح می دهد در هر پهنه عملکرد های مختلف با فرمول های مجاز چگونه باید باشد و لذا کلمه کاربری باید حذف شود.
بهاره آروین نیز در ادامه گفت: با حذف کلمه کاربری مخالفم چون اطلاعات برای مردم قابل فهم نخواهد بود.
در نهایت این پیشنهاد نیز با موافقت اعضا به تصویب رسید.

سرمایه های سبز در لایه های طرح تفصیلی قرار می گیرد
در ادامه زهرا صدر اعظم نوری رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست پیشنهاد داد باغات شناسایی شده در لایه عرصه های مشجر به عنوان سرمایه های سبز شهر در طرح گنجانده شود که این پیشنهاد نیز مورد موافقت اعضا واقع شد.

عدم انتشار نام مالکان در انتشار عمومی اطلاعات شهرسازی
در ادامه حسن خلیل آبادی رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری نیز پیشنهاد ممنوعیت انتشار اطلاعات فردی مالکان در جهت حفظ حریم خصوصی را مطرح کرد و گفت: ما می خواهیم فرایند را شفاف کنیم و کاری به اشخاص نداریم و نباید اسامی مطرح شود.
سید محمود میر لوحی گفت: در بند 10 ماده 1 نام مهندسین مرتبط داریم اگر بیایم این موضوع را مطرح کنیم باید اطلاعات دیگر از قبیل مهندسین ناظر را هم پنهان کنیم.
حجت نظری گفت: این موضوع کاملا بحث حریم خصوصی مالک را مدنظر دارد و باید تلاش ما این باشد ابهامات را از بین ببریم که در این صورت اتفاق بهتری خواهد افتاد.
در نهایت این پیشنهاد نیز مورد موافقت اعضا واقع شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: شهرسازي شهرداري طرح الزام خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است

بین الملل تابناک: دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی روز چهارشنبه با حضور علی اکبر احمدیان نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار کرد.

بنا بر اعلام نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه،‌در این اجلاس،‌ دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی ۱۰۶ کشور جهان حضور یافته‌اند.

قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین « تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی ( تهدیدها و فرصت ها)» ، «حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی»، «همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی» و «مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی» برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

علی‌اکبر احمدیان امروز (چهارشنبه) در اجلاس دبیران شورای امنیت کشورهای عضو بریکس در سن‌پترزبورگ که در حال برگزاری است با قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.   دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.   احمدیان ادامه داد: همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.   وی افزود: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.   به گفته وی، امنیت اطلاعات آنگونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.   تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است   احمدیان آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را این گونه عنوان کرد: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا).   دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشورها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.   وی تصریح کرد: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.   دبیر شورای عالی امنیت ملی  با طرح این سؤال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟ افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.   احمدیان ادامه داد: همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.   وی افزود: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ کند. احمدیان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.   احمدیان خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند.احمدیان ادامه داد: متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.   وی به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد که رژیمی که با نسل کشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.   به گفته احمدیان، مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.   وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.   ۵ پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ   دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند؛ ۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات ۲- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب ۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر ۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکوهای غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر ۵- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل.   دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.   وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

دیگر خبرها

  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • ۵ پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان