Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ مریم انصاری در کارگاه آموزشی، غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان (سرطان سینه ) در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: وزارتخانه این آمار را در سال 2014 اعلام و ثبت کرده است.

وی تصریح کرد: سابقه فامیلی، مصرف هورمون در طولانی مدت، عدم شیردهی و عدم بارداری، افزایش وزن و کم تحرکی، دخانیات، الکل و در معرض اشعه بودن بیشترین عوامل در ایجاد این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری بیان کرد: با پیشرفت علم پزشکی و تشخیص زود هنگام می توان به درمان سرطانها امیدوار بود ضمن اینکه بیشترین و بزرگ ترین کمک برای درمان سرطان باید توسط خود فرد و با افزایش آگاهی از علائم آن انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه هر چند سرطان ها انواع مختلف دارد و می تواند هر اندام و قسمتی از بدن را درگیر کند اما شایع ترین سرطان ها طبق آمار 93 در بین مردان ایرانی معده، در بین زنان سرطان سینه است.

انصاری گفت: در هرحال با توجه به گفته پزشکان از آنجا که درمان بیماری زمانی رخ می دهد که زود تشخیص داده شود امید می رود با افزایش آگاهی زنان و دخترانمان از یک سو موجب کاهش تشخیص دیرهنگام بیماری شویم که نه تنها آسیب های جسمی و روانی بیشتری بر فرد دارد بلکه موجب صرف هزینه های هنگفتی هم می گردد.

وی یادآور شد: سرطان پستان در جهان و ایران شایع است و خانم های مبتلا به جهت فعالیت های اجتماعی، همسر بودن و مادر بودن که دارند باید از نظر سرطان پستان چکاپ شوند، وقتی بیماری در ابتدا تشخیص داده شود درمان موفقیت آمیز تر بهتر است.

این پژوهشگر با بیان اینکه تشخیص زودتر موجب درمان موفق آمیزتر می شود اما بهتر است هر خانم بالای 20 سال به عنوان کنترل و غربالگری به مراکز درمانی مراجعه کند گرچه بیش از 80 درصد این افراد بدون مشکل هستند.

انصاری با اشاره به اینکه در مقایسه با کشورهای خارجی بیماران ما جوانتر هستند و در سنین 49 تا 69 سال بیشترین آمار مبتلایان را داریم ، گفت:لازم است تا کمک کنیم هر چه زودتر و در ابتدای بروز بیماری آن را تشخیص داده و درمان آغاز شود تا بقای بیمار بیشتر شود.

انصاری با بیان اینکه بقای پنج ساله حدود 70 درصد است اظهار کرد: یکی از اهداف کنترل این بیماری در شهرها و روستاها افزایش آگاهی مردم است تا با مراقبت از خود و شناسایی علایم اولیه به موقع به کادر درمانی و ماماها و کارشناسان مراکز بهداشتی مراجعه داشته باشند که این عوامل هم می توانند بیماریابی و ارجاع به متخصص را داشته باشند.

وی ادامه داد: با تغییر شیوه زندگی، اصلاح عادات تغذیه ای ،افزایش تحرک و ورزش،کاهش آلاینده ها و مواد افزودنی و کنترل وزن می توان از ابتلا به سرطان پستان پیشگیری کرد ضمن اینکه حاملگی به موقع و شیردهی کامل به نوزاد نیز از ابتلای مادر به این سرطان پیشگیری می کند.

عضو پژوهشکده سرطان پستان (سینه) جهاد دانشگاهی تهران گفت: از سال 1375کلینیک برست جهاد دانشگاهی شروع به کار کرد و در قالب گروه برست، گروه کیفیت زندگی و گروه ژنتیک و سایر گروههای پژوهشی مسایل مختلف در مورد سرطان سینه را مورد بررسی قرار داد.

وی تصریح کرد: در کشورمان از هر 100 هزار نفر حدود 34 نفر مبتلا به سرطان پستان می شوند و در کشورهای اروپایی و آمریکایی این آمار بیشتر است و در کشورهای ژاپن و آسیای شرقی بروزاین بیماری کمتر از کشور ما است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان سرطان سرطان سینه نوزاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ نشانه خطر نشانه اینکه به بیماری جدی مبتلا هستید

داروسازی از مردم خواسته است که پنج علامت هشداردهنده را نادیده نگیرند که نشان می‌دهند ممکن است در خطر ابتلا به بیماری دیابت باشید و باید در انتخاب‌های رژیم غذایی تجدیدنظر کنید.

این داروساز پنج علامت هشدار دهنده از مشکلات جدی سلامتی را برجسته کرده است زیرا موارد چاقی و پیش دیابت در جهان افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهند؛ تعداد افراد دارای اضافه وزن در سراسر جهان به بیش از یک میلیارد نفر رسیده، در حالی که آمار پیش دیابت نیز سر به فلک کشیده است.

این متخصص هشدار داد که این روند خیره‌کننده نشان می‌دهد که بسیاری از افراد باید برای داشتن زندگی سالم‌تر گام بردارند.

گراهام فیلیپس که حرفه‌اش داروسازی است بیش از سه دهه بر زندگی سالم به جای وابستگی‌های دارویی تاکید بیشتری کرده است.

در واقع مخالفت او با وضعیت وابسته به دارو، در بسیاری از بیمارانش که مشاهده کرد وزنشان افزایش می‌یابد و علی‌رغم درمان‌های دارویی در وضعیت نامناسبی باقی می‌مانند، او را در این مسیر سوق داده است.

برنامه وی از این ناامیدی متولد شد و از آن زمان به بعد، کمک بسیاری در کاهش وزن، معکوس کردن پیش دیابت و متوقف کردن دیابت نوع ۲ در مسیر خود کرده است.

روش وی با نظارت بر افزایش قند خون فردی کار می‌کند تا تغییرات لازم در سبک زندگی و رژیم غذایی را مشخص کند.

۵ نشانه خطر که شما به بیماری جدی مبتلا هستید

این متخصص اکنون از مردم می‌خواهد که به پنج خطر که به خطر بالقوه دیابت و نیاز به انتخاب رژیم غذایی اصلاح‌شده اشاره می‌کنند، توجه کنند و شامل موارد ذیل است:

نسبت دور کمر به قد

گراهام توصیه کرد که اندازه‌گیری‌های شاخص توده بدن (BMI) را کنار بگذارید و بیشتر روی نسبت دور کمر به قد خود تمرکز کنید. وی بیان کرد: اگر دور کمر شما بیش از نصف قد شما باشد، ممکن است در خطر دیابت باشید.

اضافه وزن اما همیشه گرسنه

این متخصص گفت: زمانی که سطح انسولین خون بالا باشد، بدن شما به‌طور موثر ذخایر چربی را مسدود و دسترسی به آنها را دشوار می‌کند. این مورد می‌تواند منجر به وضعیتی شود که در آن افراد وزن بیشتری اضافه می‌کنند و در عین حال احساس گرسنگی بیشتری نسبت به قبل دارند.

برچسب‌های پوستی

بیماری‌های پوستی مانند آکانتوز، لکه‌های پوستی تیره هستند و معمولا کسانی که پوست تیره‌تری دارند بیشتر به این وضعیت دچار می‌شوند، حتی تگ‌های پوستی نشان‌دهنده مشکلات متابولیک اساسی هستند. تگ‌های پوستی یا منگوله پوستی، نوعی زائده پوستی غیرمسری و غیرسرطانی محسوب می‌شوند که به صورت منگوله از پوست آویزان می‌شوند. شایان‌ذکر است که آکانتوز نیگریکانس، بیماری محسوب نمی‌شود و قابل سرایت به کسی نیست اما می‌تواند نشانه‌ بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، دیابت یا اختلالات هورمونی و چاقی باشند.

علائم سندرم متابولیک

علائمی مانند افزایش اندک فشار خون، افزایش سطح قند خون، چربی اضافی بدن به خصوص در ناحیه کمر و سطوح غیرطبیعی کلسترول را نباید نادیده گرفت. سندرم متابولیک خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد و کاهش ۱۰ ساله امید به زندگی را پیش‌بینی می‌کند.

عصبانیت در هنگام گرسنگی

طغیان گرسنگی ممکن است نشان دهنده سطح قند خونی باشد که ناشی از رژیم غذایی نامتعادل است و باعث می‌شود افراد احساس گرسنگی، خستگی و تحریک‌پذیری کنند.

گراهام بر اهمیت توجه به این علائم هشداردهنده و برداشتن گام‌های پیشگیرانه به سمت سبک زندگی سالم‌تر تاکید کرده است و می‌گوید: توجه به این علائم هشداردهنده به‌موقع و اقدام بر اساس آن‌ها در حال حاضر می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی در توقف دیابت و افزایش طول عمر کلی ایجاد کند.

از نظر سلامت کلی، آنچه در واقع مهم است این نیست که چگونه از بیرون به نظر می‌رسید، بلکه در مورد آنچه در داخل بدن شما می‌گذرد، است.

وی افزود: این مورد کاملا منحصر به فرد و دقیقا مبنایی است که ما باید توصیه‌های رژیم غذایی و سبک زندگی را بر اساس آن ارائه دهیم.

در این برنامه غذایی، ما افزایش قند افراد را بررسی و تجزیه و تحلیل می‌کنیم تا بتوانیم توصیه‌های تغذیه دقیق ارائه دهیم، پیش دیابت را معکوس و سلامت متابولیک را بازیابی کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فرآورده‌های خونی
  • شناسایی ۱۲ مورد بیماری «کیست هیداتید» در کهگیلویه و بویراحمد
  • درمان بیماران مبتلا به MS ساده‌تر می‌شود
  • ۹۲ بیمار هموفیلی تحت پوشش کانون هموفیلی چهارمحال و بختیاری
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • جهاد دانشگاهی فارس آماده ارائه خدمات تحقیقاتی درمانی بازساختی است
  • شناسایی ۶۶۸ نفر بیمار مبتلا به تب مالت در استان کردستان
  • ۵ نشانه خطر نشانه اینکه به بیماری جدی مبتلا هستید
  • سالانه ۱۲ هزار نفر قربانی در جهان/ از «شاگاس» چه می‌دانیم؟