Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار لرستان گفت: شهرداری‌های استان به‌هیچ‌وجه به ساختمان‌هایی که مناسب‌سازی را رعایت نکرده‌اند پایان کار ندهند. ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احمد مراد پور ظهر امروز در جلسه بررسی آسانسور دستگاه‌های اجرایی استان و مناسب سازی اظهار داشت: نباید هرکدام از دستگاه‌ها مشکلات حوزه‌های خود را به دیگران ربط دهند بلکه باید همه پای‌کار باشند تا مشکلات استان لرستان را در بخش‌های مختلف حل‌وفصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از بازدید 468 ساختمان اداری در سطح استان لرستان توسط بهزیستی تنها 10 درصد از آن‌ها دارای آسانسور بوده که از این تعداد چهار درصد برای معلولان مناسب بوده که این رقم قابل‌قبول نیست.

معاون عمرانی استاندار لرستان عنوان کرد: استاندارد و غیراستاندارد بودن ساختمان‌ها نباید سلیقه‌ای باشد، باید بررسی شود از سال 92 به بعد که قرار بر مناسب‌سازی ساختمان‌های اداری بوده تا چه حد انجام‌گرفته و باکسانی که در این زمینه کوتاهی کردند برخورد شود.

وی بیان کرد: باید تمام تلاش خود را برای حل‌وفصل کردن بحث آسانسور و مناسب‌سازی در ساختمان‌های اداری به کار گرفت و بر اساس آیین‌نامه‌های موجود این استاندارسازی‌ها انجام شود؛ از امروز ساخت‌وساز ساختمان اداری و مسکونی توسط مهندس مشاور که طراحی می‌شود، باید مناسب‌سازی آن رعایت شود و در صورت عدم طراحی مناسب‌سازی با مهندس، ناظر، پیمانکار و افراد خاطی برخورد قاطعی صورت می‌گیرد.

مراد پور با اشاره به عدم صدور پایان کار برای ساختمان‌هایی که مناسب‌سازی را نکرده‌اند تصریح کرد: شهرداری‌های استان به‌هیچ‌وجه به ساختمان‌هایی که مناسب‌سازی را رعایت نکرده‌اند پایان کار ندهند.

انتهای پیام/م

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • هواشناسی لرستان هشدار زرد صادر کرد