Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-03-28@15:09:20 GMT

گزینه تصدی وزارت اقتصاد را بهتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۰۵۷۴

گزینه تصدی وزارت اقتصاد را بهتر بشناسید

به گزارش تسنیم، پس از اینکه مسعود کرباسیان، وزیر سابق اقتصاد، چهارم شهریورماه در مجلس استیضاح و با عدم رأی اعتماد نمایندگان ملت از وزارت اقتصاد برکنار شد،  سید رحمت‌الله اکرمی، توسط رئیس‌جمهور به سرپرستی این وزارتخانه منصوب شد.

رئیس‌جمهور امروز پس از گذشت 56 روز، فرهاد دژپسند را برای تصدی‌گری وزارت اقتصاد به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  در این گزارش سوابق فرهاد دژپسند را می‌خوانید:

فرهاد دژپسند، متولد 1341 در بهشهر و دارای مدرک دکترای اقتصاد و هم‌اکنون دانشیار دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است.

از مدارج علمی او می‌توان به دکترای اقتصاد دوره عالی تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی سیستم‌‌های اقتصادی از دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی اقتصاد نظری از دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی و رساله دکترای عوامل مؤثر رشد اقتصادی ایران با تأکید بر نقش شاخص‌های توسعه انسانی، اشاره کرد.

دژپسند همچنین 23 مقاله علمی ــ پژوهشی با موضوعات اقتصادی و کتاب‌های مبانی توسعه پایدار در ایران، مقدمه‌ای بر مبانی تجارت الکترونیکی «به‌انضمام قوانین و مقررات مربوط»، پژوهش وضع موجود طراحی وضع مطلوب و اقتصاد سیاسی جهانی را به‌رشته تحریر درآورده است.

او در حال حاضر رئیس مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه است.

معاون امور اقتصادی و بودجه سازمان برنامه و و بودجه در دولت یازدهم، دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، دبیر ستاد تدوین برنامه ششم توسعه، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی، مدیرکل دفتر اقتصاد کلان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، اجرای طرح تجارت الکترونیک، عضویت در شوراهای عالی بانک‌ها، بیمه، انفورماتیک، آمار، عضویت در کمیسیون‌های مختلف از جمله عضو کمیسیون ستاد اقتصادی دولت، عضو و رئیس کمیسیون تخصصی شورای اقتصاد و عضویت در کمیته اصلاح نظام بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از سوابق اجرایی فرهاد دژپسند است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان

سید روح الله حسینی رایزن فرهنگی ایران در کابل با عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد حکومت سرپرست افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با برشمردن ظرفیت‌های فرهنگی، علمی، تکنیکی، فنی و اقتصادی مراکز علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای ارائه خدمات مورد نیاز در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تجهیز کتابخانه تخصصی در وزارت اقتصاد افغانستان، راه اندازی کتابخانه تخصصی دیجیتال مشتمل بر صدها هزار کتاب تخصصی علمی، اقتصادی در دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای افغانستان، برگزاری وبینارهای تخصصی اقتصادی بین وزارتخانه‌های اقتصادی ایران و افغانستان، بهره‌مندی از به روزترین آورده‌های اقتصاد علمی دنیا در نشست‌های تخصصی اساتید دو کشور گفتگو کردند.

همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی اقتصادی با پیوست فرهنگی، امکان ایجاد فضای لازم برای بنا کردن پارک‌های علم و فن آوری در کابل، پیگیری روند خواهر خواندگی بین دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای هرات و کابل با دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای فردوسی مشهد، تهران و بیرجند، پیگیری امور فرهنگی مربوط به سفر «قاری دین محمد حنیف» سرپرست وزارت اقتصاد حکومت افغانستان به ایران نیز از دیگر موارد بحث در این دیدار بوده است.

گسترش شرکت‌های دانش بنیان، اعلام آمادگی اعزام اساتید و استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در انعکاس ضرورت‌های همکاری‌های دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

رایزن فرهنگی ایران در این دیدار اظهار داشت وضعیت زبان فارسی در افغانستان به عنوان میراث مشترک دو کشور است که به عنوان پیشینه و پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران و افغانستان به شمار می‌آید.

حسینی افزود: زبان فارسی در تعاملات، تبادلات، مناسبات و معادلات بین دو کشور حذف شدنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت سرپرست نیز در ادامه ضمن استقبال از موضوعات مورد بحث و افزایش همکاری دو کشور تاکید کرد شرایط همکاری‌های کابل و تهران به نفع دو ملت و مردم مسلمان منطقه است.

نظری گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور می‌تواند فرایند همکاری‌ها را به سطح قابل قبولی برساند.

وی گسترش همکاری‌ها میان بخش‌های اقتصادی افغانستان و ایران را در بعد طرح و عمل به سود منافع ملی دو کشور دانست و تاکید کرد: با توجه به امنیت مطلوب و ریشه‌کن شدن فساد در افغانستان، فرصت‌های همکاری در بخش‌های اقتصادی طرفین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

معاون وزارت اقتصاد افغانستان تصریح کرد دیپلماسی اقتصادی این کشور، اعتماد سازی با همسایگان و افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی
  • پیش‌بینی استاد دانشگاه امام صادق از تورم امسال
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • بانک‌ها در توسعه امور زیربنایی جامعه مشارکت کنند
  • اقتصاد فرهنگ و هنر یکی از اولویت‌های اصلی وزارت فرهنگ است / هر فعل اقتصادی نیازمند انضمام نگاه فرهنگی است
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • سبط اکبر(ع) را بهتر بشناسید
  • قیمت گذاری دستوری، مانع مشارکت مردم در تولید
  • غرب‌گرا‌ها علاقه ندارند روابط ما با روسیه بهتر شود
  • برنامه عملیاتی، محور فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال جاری است