Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی آیتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با تسنیم، درباره وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور برای 4 وزارتخانه؛ راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت قصد تغییرات در کابینه را نداشت، اظهار داشت: دولت بعد از جریانات اقتصادی و فشارهایی که از طرف مجلس مبنی بر تهدید به استیضاح زنجیره‌ای وزرا داده شد، علی‌رغم میل باطنی دست به تغییر وزرا زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا دولت از تغییر وزرا راضی نیست.

وی با بیان اینکه شاید تغییر افراد چندان هم مفید نباشد،گفت:کارشناسان سیاسی و آقای روحانی خوب می‌دانند که تغییر افراد نمی‌تواند، چندان باعث تحول مهمی در سیر حرکت اقتصادی و سیاسی کشور شود. وقتی شما مشکلات اقتصادی دارید شاید بخشی از این مشکلات متوجه بخش مدیریتی باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تغییر رئیس بانک مرکزی، گفت: در بحث تعویض رئیس بانک مرکزی خیلی‌ها انتظار داشتند با تغییر رئیس بانک مرکزی اتفاقات بسیار مهمی در کشور بیافتد و نرخ ارز کنترل شود و یک تعادل اقتصادی  به وجود آید این در حالی است که  هر روز وقتی صبح بیدار می‌شویم، شاهد افزایش قیمت‌ها در کالاهای اساسی هستیم.

آیتی با بیان اینکه تغییر و تعویض رئیس بانک مرکزی خیلی نتوانسته مشکلی از بحران‌های اقتصادی حل کند، خاطرنشان کرد:  همین مسئله در صنعت، موضوع رفاه و خدمات دولت و تیم اقتصادی هم هست. وقتی آقای روحانی در دولت دوم طیب‌نیا را در وزارت اقتصاد نداشت، خیلی‌ها فکر می‌کردند اتفاقات مهمی در وضعیت اقتصادی کشور می‌افتد و وضع خیلی بهتر می‌شود اما نتیجه عکس داد.

وی با بیان اینکه باید مسئله اصلی دولت بحث معیشت و اقتصادی مردم باید، گفت:  به نظر می‌رسد مهم ترین مسئله برای حل مشکل اقتصادی کشور منشا سیاسی دارد یعنی ما تا نقطه‌های کور سیاسی را برطرف نکنیم مشکلات اقتصادی پا برجاست. یکی در بخش سیاست داخلی و دیگری در بخش سیاست خارجی است. در بخش سیاست داخلی اگر نتوانیم همه نیروهای مولد کشور؛ یعنی افراد  نخبه کشور را به یک الفت و اجماع برسانیم با دولت همکاری نمی‌کنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: مجموعه نخبگان کشور اعتقادی به دولت آقای روحانی ندارند و با آن همکاری نمی‌کنند. حتی بالاتر از این، تقریبا نیمی از دولت آقای روحانی اعتقادی به ایشان ندارند. دولت آقای روحانی یک دولت دو قطبی است، بخشی حلقه‌های نزدیک آقای روحانی هستند که از قدیم با ایشان کار می‌کردند و دیگری حلقه‌های اصلاحاتی و کارگزارانی هستند که به توصیه آقایان خاتمی، هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری به مجموعه دولت آمدند؛ این دو طیف با هم ناسازگار هستند.

آیتی در ادامه تصریح کرد: نخبگان کشور نه تنها با دولت آقای روحانی همکاری نمی‌کنند بلکه از دولت آقای روحانی گلایه و اعتراض دارند و احساس می‌کنند در 6 سال گذشته به آن‌ها بی‌اعتنایی شده است. در جلسه اخیری که آقای روحانی با نخبگان اقتصادی داشتند کاملا مشخص بود که جلسه نمایشی است و جلسه‌ای است که در درونش راهکار اساسی برای برون رفت از بحران‌های اقتصادی وجود ندارد.

نماینده مجلس ششم در ادامه گفت: دولت آقای روحانی همزمان باید این هنرنمایی را داشته باشد که وفاق و اجماع ملی در نخبگان ایجاد کند. در صحنه بین‌المللی باید چنین نقشی را بازی کند؛ یعنی اگر آقای روحانی نتواند کشورهای همسایه را به دوست تبدیل کند و با اروپا به همکاری برسد، نمی‌تواند با آمریکا مبارزه کند.

آیتی افزود: استراتژی نظام جمهوری اسلامی مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی است. ما باید به جز آمریکا و اسرائیل دشمنی نداشته باشیم چون نمی‌توانیم در چند جبهه بجنگیم.چون آمریکا را دشمن اصلی و اسرائیل را نوکر آمریکا می‌دانیم باید همه کشورهای همسایه و سایر قاره‌های جهان را با خودمان دوست کرده و تعاملاتمان را با دنیا حفظ کنیم تا بتوانیم مقابل آمریکا و اسرائیل بایستیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی

وزیر کشور گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور اقدامات زیادی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احمد وحیدی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در مراسم تکریم و معارفه استاندار مازندران که در سالن همایش اتاق بازرگانی استان برگزار شد با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور اقدامات زیادی شده است، اظهار کرد: دشمنان نمی‌خواهند رشد و شکوفایی کشورمان را ببینند، مدیران ما پاک‌دست و در حال خدمت‌گزاری هستند و این از تلاش یک فرد نیست، بلکه نظام است.

وی با بیان اینکه حسینی‌پور اتفاقات خوبی برای مازندران رقم زد، عنوان کرد: فعالیت خوب وی چه در زمان مدیریت قبل از استانداری و چه در زمان استانداری با پشتوانه قوی برای این استان تلاش کردند و اتفاقات خوبی رقم زدند.

وزیر کشور ادامه داد: با جریان علمی و جریان معنوی قوی و با استفاده از ظرفیت‌های مهم طبیعی فعالیت‌های مؤثری انجام شد، تجربه امروز پس از دو سال‌واندی نشان داد که انتخاب درستی داشتیم.

وحیدی با تاکید اینکه مازندران جایگاه مهمی دارد، خاطرنشان کرد: انتخاب استاندار برای این استان کار دشواری است و به همین دلیل نمی‌خواستیم استاندار را تغییر دهیم، با وجود بیماری همسرشان فداکارانه ماندند تا به مسائل امور بپردازند و این تغییر نه به دلیل ضعف مدیریتی بلکه به دلیل خواسته شخصی این تغییر انجام شد.

وی تصریح کرد: در ابتدا می‌خواستند در وزارت کشور از وی استفاده کنند، اما معاون رئیس‌جمهور نظرشان این بود که از حسینی‌پور در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهره بگیرند.

وزیر کشور در خصوص استاندار جدید مازندران بیان کرد: یوسف نوری در کمتر حوزه‌ای است که صاحب نظر نباشد، گردشگری، برنامه‌ریزی و آموزش طراحی و معنوی، اخلاقی و در کنار دانش و کار جهادی می‌توان از وجودش استفاده کرد.

وی گفت: ظرفیت‌های مهم استان و کارهایی که باید به نتیجه برسد، مانند اقتصاد دریامحور، بهره‌وری، جهش تولید که موضوعات بسیار مهم است و می‌توان نقش ایفا کند.

کد خبر 747270

دیگر خبرها

  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی
  • درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت
  • عباس عبدی: شاخص‌های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب‌تر از ۳ سال اول دولت روحانی است
  • وکیلی: وعده صادق اولین اقدام جهان اسلام در مقابل تجاوز تاریخی به کنسولگری ایران بود/ منافع ملی حوزه انسجام بخشی ایرانیان است + فیلم
  • وکیلی: وعده صادق اولین اقدام جهان اسلام در مقابل تجاوز تاریخی به کنسولگری ایران بود/ منافع ملی حوزه انسجام بخشی ایرانیان است
  • شاخص های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب تر از ۳ سال اول دولت روحانی است /سندچشم انداز ۲۰ ساله ایران ناکام بود