Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند خوزستان با مشارکت کشور آلمان انجام می شود.

احمدرضا لاهیجان زاده روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به برگزاری نشست با هیاتی از کشور آلمان افزود: این هیات آلمانی، پیرو تفاهم نامه بین سازمان حفاظت محیط زیست کشور و وزارت محیط زیست کشور آلمان در خصوص همکاری در زمینه انرژی های نو، مدیریت پسماند بهره گیری از تکنولوژی نوین در کنترل آلودگی ها، وارد ایران و استان خوزستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: کشور آلمان آماده مشارکت در زمینه انجام طرح مدیریت پسماند در یکی از استان های ایران است که این مطالعه با همکاری دانشگاه های این کشور انجام می شود.
لاهیجان زاده ادامه داد: 6 استان نامزد انجام این طرح بودند و حدود 2 ماه پیش با حضور اساتید و نمایندگان دانشگاه های آلمان یک جلسه در تهران برگزار شد که به نمایندگی از استان ها در این جلسه حضور داشته و گزارشی جامع در حوزه پسماند از لحاظ کمی و کیفی و تنوع پسماند ارایه کردم.
به گفته وی، خوزستان به لحاظ صنعت متنوع، و دارای توان بالای کشاورزی است، به همین دلیل پسماندهای شهری و بیمارستانی زیادی تولید می شود.
وی گفت: خوزستان به عنوان استان هدف برای مطالعه طرح جامع مدیریت پسماند انتخاب شد که در این راستا 29 مهر یک هیات از کشور آلمان وارد اهواز شده که حداقل 10 روز در خوزستان حضور خواهد داشت.
وی ادامه داد:این هیات با مدیران مرتبط با موضوع پسماند نشست‌هایی برگزار ،و سپس از وضعیت پسماند خوزستان دیدن، و فرآیند روش های تکنولوژی و نوین موجود را مورد بررسی قرار می دهند.
لاهیجان زاده ادامه داد: در فرآیند پسماند، بازیافت و امحای آنها و به طور کلی، ساماندهی و وضع پسماندهای مختلف صنعتی، ویژه، خطرناک، کشاورزی و شهری اطلاعات در اختیار خوزستان قرار می گیرد.
وی گفت: امیدواریم از سرمایه گذاران کشور آلمان در زمینه مدیریت پسماند استفاده کنیم و دستگاه های متولی از این روش ها و تکنولوژی بهره مند شوند.

** تلاش برای بازیافت پسماندهای کشاورزی و صنعت
همچنین استاندار خوزستان در دیدار با اعضای هیات آلمانی که برای انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند به اهواز سفر کرده اند، گفت: مسئولان خوزستان از طرح هایی که شرایط زیست محیطی این استان را بهبود بخشد استقبال می کنند.
غلامرضا شریعتی توانمندی صنعتی، کشاورزی و اقتصادی خوزستان را یادآور شد و افزود: عزم دولت برای کاهش آلودگی زیست محیطی در خوزستان است که در این راستا در 2 سال گذشته اعتبارات خاصی برای مهار گرد و غبار در اختیار خوزستان قرار داده است.
وی بیان کرد: از صنایع خواسته شده تا در زمینه مدیریت پسماند خود برنامه داشته باشند و در این زمینه بتوانند از تکنولوژی نوین برای مدیریت پسماند در بخش خود استفاده کنند که امیدواریم با مشارکت دولت آلمان بتوانیم در زمینه بهره مندی از روش های نوین در این بخش صنعت نیز شاهد بهبود وضعیت زیست محیطی خوزستان باشیم.
شریعتی به پسماندها و زهاب های کشاورزی اشاره کرد و گفت: خوزستان به عنوان قطب نخست کشاورزی کشور در تلاش است تا از پسماندهای تولید شده در بخش های توسعه فضای سبز و صنعتی استفاده کند و در این راه شرکت های آلمانی می توانند مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به بالا بودن حجم تولید پسماند خانگی در خوزستان ادامه داد: روزانه در حدود چهار هزار تن پسماند خانگی در خوزستان تولید می شود که باید با روش های جدید بازیافت و امحا این بخش را مدیریت کرد.
شریعتی با استقبال از انجام مطالعات طرح جامع پسماند خوزستان گفت: این استان آمادگی دارد تا زمینه های اجرایی شدن این طرح را فراهم آورد.
در این دیدار «ساتیا نارایانا نارا» سخنگوی این هیات با تشکر از مسئولان خوزستان گفت: کشور آلمان در زمینه مطالعات پسماند در چهار کشور ایران، ترکیه، کرواسی و بلغارستان فعالیت می کند که پس از بررسی های مطالعات پسماند، استان خوزستان در کشور ایران، به عنوان محل اصلی مطالعات انتخاب شده است.خوزستان در بین 6 استان به لحاظ تنوع پسماند و بالا بودن جمعیت انتخاب شد تا مطالعات در آن انجام شود.
وی افزود: این مطالعات با همکاری دانشگاه و شرکت های آلمانی انجام خواهد شد و روش های نوین و سرمایه گذاران برای اجرایی شدن این روش ها به خوزستان معرفی می شود.
این هیات پنج نفره از اساتید و نمایندگان شرکت ها و دانشگاه هایی از آلمان برای بازدید از وضعیت پسماند به خوزستان سفر کردند و بر اساس مشاهدات علمی و عملی روش های نوین و روز مدیریت پسماند در جهان را در خوزستان با مشارکت ایران اجرا کنند.
9754/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي پسماند محيط زيست خوزستان آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۳۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود،گفت: رسیدگی به ۱۰ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش‌رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می‌شود، گفت: رسیدگی به 10 هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود.

وی با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک افزود: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌ها در دستور کار سال 1403 سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و‌ کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

حشمتی با تشریح اقدامات سیاستگذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یاد آور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیئت وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی‌های مذکور، بهینه سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استاندارد‌های مرتبط باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحد‌ها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامتر‌های مشمولیت واحد‌ها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است. 

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: در سال گذشته، 143 رودخانه با 684 ایستگاه به صورت فصلی پارامتر‌های عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج 1876 پایش نشان از این دارد که در 70 درصد پایش‌های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین 5 گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهاد‌های متولی قانونی آن برای اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است. 

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، ادامه داد: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد
  • برلین به کی‌یف وعده ۴۰۰ خودروی زرهی داده بود، اما تحویل مختل شد
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  • تجهیز خیابان‌های تهران به سطل زباله هوشمند
  • سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • سطل‌های زباله در تهران هوشمند می‌شود
  • لزوم بازنگری طرح جامع مدیریت پسماند شهر‌ی در خوزستان