Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-19@04:22:06 GMT

مدل‌های رنگ مو زیتونی تیره و فرمول ترکیبی آن

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۴۵۰۲

مدل‌های رنگ مو زیتونی تیره و فرمول ترکیبی آن

رنگ موی زیتونی از انواع مدل رنگ مو‌های پرطرفدار و محبوب در بین خانم‌ها است و این مدل رنگ مو در سال‌های اخیر توجه اغلب افراد را به سوی خود جلب کرده است. رنگ مو زیتونی دارای طیف‌های تیره و روشن است و اگر شما تمایل دارید ظاهر و چهره تان جوان و زیباتر به نظر برسد بهتر است از رنگ موی زیتونی تیره برای رنگ کردن مو‌های کوتاه و بلند خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای رنگ کردن مو‌ها با رنگ موی زیتونی تیره ابتدا موهایتان را به پایه ۸ دکلره برسانید سپس رنگ مو‌های زیر را با یکدیگر ترکیب کنید و موهایتان را رنگ بزنید.   فرمول ترکیبی رنگ موی زیتونی تیره
رنگ موی شماره ۲
رنگ موی شماره ۶
اکسیدان ۶ درصد: ۲۰ سی سی
آب: ۴۰ سی سی
مدت زمان مکث رنگ مو ۲۰ دقیقه

رنگ مو زیتونی تیره از انواع مدل رنگ مو‌های طبیعی و زیبا است و این مدل رنگ مو برای خانم‌ها با رنگ پوست شاداب و روشن انتخابی مناسب و ایده آل است همچنین خانم‌ها در رده سنی مختلف می‌توانند از این رنگ مو برای رنگ کردن مو‌های خود استفاده نمایند.
اگر شما تمایل دارید رنگ موهایتان زیبا و جذاب به نظر برسد بهتر است از هایلایت‌های روشن روی رنگ موی تیره زیتونی استفاده کنید که این مدل رنگ مو برای خانم‌هایی که تمایل دارند موهایشان هایلایت داشته باشد جزء بهترین انتخاب‌ها محسوب می‌شود.
این رنگ مو همچنین باعث می‌شود تا رنگ مو‌های شما طبیعی و زیباتر به نظر برسد بنابراین خانم‌های مسن می‌توانند برای جوان‌تر به نظر رسیدن چهره خود موهایشان را با کمک این رنگ موی زیبا رنگ بزنند.

در ادامه توجه شما را به چند مدل رنگ مو زیتونی تیره جلب می‌کنیم که امیدواریم این مدل‌ها با سلیقه شما همخوانی و مطابقت داشته باشند.                       منبع:آرگا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی زیبایی مو آرایش مو رنگ مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمول تعیین حقوق کارگران اعلام شد

به گزارش تابناک، در حالی که وزیر کار پیشنهاد افزایش ۲۲درصدی دستمزد کارگران را مطرح کرده است، معاون وی در توجیه این موضع گفت: اگر در شورای‌عالی کار تصمیمی بگیریم که باعث شود کارفرما به کارگر تبدیل شود و کارگر از کارگاه اخراج شود، به‌سود جامعه تولید کشور نیست.

علی‌حسین رعیتی فرد، معاون روابط کار در یک برنامه تلویزیونی با موضوع تعیین مزد در پاسخ به میزان تأثیر موضوع تورم در معیشت کارگران گفت: تصمیم تعیین مزد در شورای‌عالی کار به‌صورت سه‌جانبه بین نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت گرفته می‌شود و اساس این تصمیم ماده ۴۱ قانون کار است که بر اساس نرخ تورم اعلام‌شده از مرکز آمار ایران و همچنین سبد معیشت برای خانوار ۳.۳نفری است.

وی با بیان اینکه چند شاخص و معیار برای تعیین سبد معیشت جامعه کارگری مدنظر است، افزود: یک شاخص بعد خانوار اعلامی از مرکز آمار ایران است که در زمان حاضر بعد خانواده ۳.۳ نفر هست.

رعیتی فرد افزود: با توجه به اینکه این بعد خانوار برای سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ بوده است، این رقم به زعم ما کمتر شده، ولی ملاک همان است. در حال حاضرسازمان بهداشت جهانی و حتی سازمان جهانی کار نیز بعد خانوار را «بعد معادل» در نظر می گیرند ولی ما هنوز داده های سرشماری سال ۹۵ مرکز آمار ایران را در نظر داریم. این در حالی است که پژوهش های میدانی مرکز آمار، بعد خانوار را در مناطق شهری ۱.۳ و در مناطق روستایی حدود ۳.۳ می داند.

رعیتی فرد با بیان اینکه سبد غذایی یک معیار دیگر برای تعیین سبد معیشتی است گفت: این رقم را انستیتو تغذیه ایران تعیین و اعلام می کند و محتویات آن یک سبد مطلوب غذایی برای یک خانواده است و رقم آن با توجه به اقلام قیمتی مرکز آمار ایران و نرخ تورم اعلامی این مرکز مشخص می شود.

وی افزود: طبق آمار سازمان تامین اجتماعی در حال حاضر بعد اشتغال خانوار ۲.۱ افراد خانوار است ، یعنی فقط یک نفر نیست که در خانواده کار می کند و اگر این را با بعد تغذیه در نظر بگیریم ، سبد غذایی کارگران را پوشش می دهد.

رعیتی فرد گفت: مقدار کالری مورد نیاز برای یک نفر به عنوان کارکن خانوده، ۲۳۸۶ کالری است و بر اساس تحقیقات انستیتو تغذیه ایران انجام داده که اگر نفر دوم را ۷ دهم و فرزندان را نیم حساب کنیم تقریبا ۷.۲ یک خانواده چهارنفره و عدد آن قابل ملاحظه می شود .

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: خانواده های کارگری در دهک چهارم دیده می شوند که ضرایب اهمیت برای مواد غذایی و خوراکی برای آنها ۹.۳۸ است که با توجه اقلام قیمتی مرکز آمار، نرخ تورم و بعد خانوار اعدادی به دست آمده است .

وی گفت: رقمی که وزارت امور اقتصادی و دارایی با توجه به شاخص ها برای سبد غذایی اعلام کرده است ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. برای تعیین سبد معیشت با نمایندگان کارگری و کارفرمایی یک چارچوبی وجود دارد که اگر بخواهیم با تغییر نفرات آن چارچوب را به هم بزنیم ، تصمیم گیری سخت تر می شود.

رعیتی فرد بیان کرد: باید تاکید کنیم دولت به کارگران ۷دهک درآمدی اول کالابرگ الکترونیکی می دهد در ماه نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار انواع یارانه ها را به همین هفت دهک می رود و جامعه کارگری نیز جزو همین هفت دهک اول است.

وی گفت: دولت صفر تا صد هزینه درمان را برای کارگرانی که مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند، به صورت رایگان انجام می دهد و کمک های متعددی را برای آموزش و موضوعات مختلف برای کل جامعه، مخصوصا جامعه کارگری دارد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت می خواهد چرخ همه کارگاه ها بچرخد اظهار اشت: اگر در شورای عالی کاری تصمیم بگیریم که باعث شود کارفرما به کارگر تبدیل شود و کارگر از کارگاه اخراج شود، به سود جامعه تولید کشور نیست.

وی با تاکید بر اینکه مطالبه جامعه کارگری و کارفرمایی به حق است افزود: ما وقتی می خواهیم تصمیم ملی بگیریم باید گذشت هایی انجام دهیم و در کنار هم باشیم.

رعیتی فرد خاطر نشان کرد: شورایعالی کار یک نهاد خاص در کشور است که تصمیمات آن خاص است چون حقوق و دستمزد میلیون ها نفر را تعیین می کند و تنها نهادی است که خود افراد جامعه هدف درآن تصمیم گیری دخیل هستند .

وی گفت: ما در شورایعالی کار کف مزد را تعیین می کنیم و برای ۲۰ درصد از کارگرانی که حداقل بگیر هستند، یعنی برای حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر این تصمیم را می گیریم.

وی گفت: توزیع بیمه شدگان در کارگاه به تفکیک بعد کارگاه نشان می دهد؛ تعداد کارگاه های در کشور ۱ میلیون و سیصد و ۵۳ کارگاه است که ۸۳ درصد از این کارگاه ها، کمتر از ۱۰ نفر هستند و ۵.۱۳ درصد کارگاه های بالای ده نفر هستند . ۵۷ درصد کارگاه ها خدماتی هستند، ۳۱ درصد صنعتی، ۶ درصد کشاورزی و ۶ درصد در حوزه پیمانکاری هستند و در تعیین مزد این موضوع باید لحاظ شود .

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • برگزاری یکی از بزرگترین مانورهای ترکیبی در آب سنگین خنداب
  • فرمول تعیین حقوق کارگران اعلام شد
  • فاش شدن یک مسیر اختصاصی برای خروج فرستاپن
  • فاش شدن یک مسیر اختصاصی برای خروج فرستاپن از ردبول
  • ترکیب احتمالی تیم‌های فرمول یک در سال ۲۰۲۵
  • مصرف عطرهای ترکیبی چه خطراتی را برای سلامتی به همراه دارد؟
  • مصرف عطرهای ترکیبی چه خطراتی برای سلامتی به همراه دارد؟
  • امضای قرارداد جدید ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی برای صنایع فولاد
  • اولین قرارداد درون‌گروهی ساخت «نیروگاه سیکل ترکیبی» امضا شد
  • مرسدس به دنبال آزمایش w۱۵ در ملبورن