Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، بانک‌های خارجی به زودی قادر خواهند بود به شبکه انتقال پول روسیه که جایگزینی برای سویفت می‌باشد، ملحق شوند.

معاون اول بانک مرکزی روسیه، اولگا اسکوروبوگاتوا، گفت: بانک‌های غیر روسی از امسال پیوستن به ما را شروع خواهند کرد. از همین حالا هم گرایش به سوی ما آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این هم این مقام رسمی گفته بود، با استفاده از سیستم پرداخت جایگزین، شرکت‌های خارجی می‌توانند با روسیه تحریم شده تجارت داشته باشند.

بانک مرکزی می‌گوید: تا ماه سپتامبر ۴۱۶ شرکت روسی به این سیستم انتقال مالی که به آن اس‌پی‌اف‌اس می‌گویند ملحق شده‌اند که این شامل خزانه‌داری روسیه و شرکت‌های بزرگ دولتی مانند گازپروم نفت، روس‌نفت و دیگر شرکت‌ها می‌باشد.

در سال ۲۰۱۴، با وضع اولین دور تحریم‌های اتحادیه اروپا بر ضد روسیه، بر سر بحران اوکران و الحاق مجدد کریمه به روسیه، پتانسیل قطع دسترسی روسیه به سوئیفت، بانک‌های روسیه را نگران کرد.

سوئیفت در آن زمان اعلام کرد در مسائل و اختلافات سیاسی بی‌طرف باقی می‌ماند.

اما گزارشات حاکی از این است که علی‌رغم این ادعا، آمریکا توان کافی دارد تا تراکنش‌ها را از طریق سوئیفت مسدود کند. در ۲۰۱۲، روزنامه دانمارکی برلینگسکی، گزارش دارد که مقامات آمریکا توانستند پول انتقال داده شده از طریق یک تاجر دانمارکی به یک بانک آلمانی را به علت تحریم برخی سیگارها کوبایی توسط آمریکا، مصادره کنند. این تراکنش‌ها به دلار آمریکا انجام شده بود و این به واشنگتن اجازه داد آن را بلوکه کند.

سوئیفت یک شبکه مالی است که انتقال پول با ارزش بالا را فراتر از مرزهای کشورها برای اعضای خود در سراسر جهان فراهم آورده است. پایگاه سوئیفت در بلژیک است اما در هیات مدیره آن مدیرانی از بانک‌های آمریکایی حضور دارند و قانون فدرال آمریکا به این سازمان اجازه می‌دهد تا بر علیه بانک‌ها و موسسات سراسر جهان اقدام کند.

سوئیفت اکثر پیام‌های بین بانکی را پشتیبانی می‌کند و بیش از ۱۱۰۰۰ موسسه مالی را در بیش از ۲۰۰ کشور مرتبط کرده است. اتحادیه اروپا هم بر روی جایگزینی برای سوئیفت کار می‌کند. این پروژه که توسط آلمان پیش برده می‌شود به اروپا کمک می‌کند که تحریم‌های آمریکا بر علیه ایران را دور بزند.

کد خبر 4437281

منبع: مهر

کلیدواژه: تحريم اقتصادي روسيه تحریم اقتصادی ایران روبل روسیه روسیه سوئیفت اربعین ۹۷ اربعین 97 قیمت نفت بانک مرکزی ایران بورس وزارت جهاد کشاورزی صادرات غیرنفتی وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران نفت خام بازار سهام اربعین حسینی تولید نفت دلار صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور در شورای امنیت خواستار فوری تحریم اسرائیل شد

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با تأکید بر اینکه تنها راه جلوگیری از گسترش فاجعه در منطقه غزه، برقراری آتش‌بس فوری و گسترده است، از شورای امنیت خواست موضوع تحریم اسرائیل را فوراً بررسی کند و بودجه آژانس آنروا نیز دوباره تأمین شود.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد شب گذشته طی سخنرانی خود در نشست شورای امنیت، تأکید کرد: تصویب قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورا به‌وضوح اقدامی ناکافی بود، زیرا به‌سادگی رعایت نشده است و این روند باید منجر به اعمال تحریم‌هایی علیه ناقض آن، یعنی طرف اسرائیلی شود.

این دیپلمات روس همچنین تأکید کرد: برقراری آتش‌بس در این منطقه کوچک محصورشده، دسترسی ایمن و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه را برای همه مردم غزه نیازمند تضمین می‌کند و به جلوگیری از تهدید فزاینده گسترش بیشتر بحران در کل منطقه کمک خواهد کرد.

نبنزیا گفت: قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت به‌وضوح کافی نبود و به‌سادگی اصلاً اجرا نشد. ماه رمضان گذشت و موضوع برقراری طولانی‌مدت آتش‌بس دوباره حاد شده است، ما از این واقعیت نتیجه می‌گیریم که شورای امنیت سازمان ملل در آینده نزدیک باید دوباره به بررسی این موضوع بازگردد. بار دیگر یادآوری می‌کنم؛ عدم رعایت قطعنامه‌های لازم‌الاجرای شورای امنیت باید منجر به اعمال تحریم‌هایی علیه طرف ناقض آن شود، و ما معتقدیم که شورا باید این موضوع را فوراً بررسی کند.

درخواست احیای فوری بودجه کامل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی

نماینده دائم روسیه همچنین در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت، گفت: بودجه آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاورمیانه (UNRWA) باید به‌طور کامل از سر گرفته شود.
واسیلی نبنزیا افزود: «آژانس آنروا تنها کانالی است که به فلسطینی‌ها هم در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و هم در لبنان، اردن و سوریه همسایه کمک می‌کند، و تا زمانی که حل‌وفصل عادلانه وضعیت آنها به‌عنوان بخشی از حل‌وفصل مناقشه فلسطین و اسرائیل حاصل نشده باشد، این آژانس باید همچنان فعالیت داشته باشد و به مردم کمک کند.»

این دیپلمات روس یادآور شد: با این حال، از زمان تشدید درگیری‌ها بین فلسطین و اسرائیل، حدود ۲ میلیون فلسطینی مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند که برخی از آنها به مؤسسات تحت نظارت آنروا پناه بردند که علی‌رغم وضعیت بشردوستانه و بین‌المللی آنها، همچنان مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفتند.

نماینده دائم روسیه نسبت به تصمیم تعدادی از کمک‌کنندگان کلیدی مبنی بر تعلیق کمک مالی به UNRWA به‌دلیل اتهاماتی مبنی بر همکاری کارکنان آن با جنبش حماس، ابراز حیرت و خشم کرد و ادامه داد: ما به‌طور قاطعانه تلاش‌ها برای بی‌اعتبار کردن این آژانس از طریق کمپین‌های اطلاعات نادرست را محکوم می‌کنیم. ما معتقدیم که بودجه آنروا حتی قبل از پایان تحقیقات باید به‌طور کامل بازیابی شود، ضمن اینکه تحقیقات در زمینه ارتباط آن با حماس نیز باید واقع‌بینانه باشد و نه‌تن‌ها اطلاعات ارائه‌شده توسط اسرائیل، بلکه اطلاعات فلسطینی‌ها را نیز در نظر بگیرد.

چندی پیش، مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: آژانس آنروا (UNRWA) بخش مهمی از روند ارسال و توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه است و تلاش‌ها برای بیرون راندن آن از منطقه باید متوقف شود.او اضافه کرد: "دسترسی، تجربه و اعتبار" آژانس منحصربه‌فرد است، چیزی که هیچ سازمان دیگری ندارد.

منبع: تسنیم

tags # اسرائیل ، روسیه سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • خبرگزاری تاس: درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل
  • کلمبیا هم خواهان پیوستن به «بریکس» است
  • این کشور در شورای امنیت خواستار فوری تحریم اسرائیل شد
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • بورل: غزه مثل سطح ماه شده؛ هیچ چیزی برای زندگی نیست
  • اتحادیه اروپا : غزه مثل سطح ماه شده ؛ هیچ چیزی برای زندگی نیست
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک
  • تحریم علیه ایران جایگزین تشدید تنش از سوی تل‌آویو!
  • تحریم‌ علیه ایران جایگزین تشدید تنش از سوی تل‌آویو