Web Analytics Made Easy - Statcounter

غزال بهمنی، طراح و تولیدکننده لباس عاشورایی که در نمایشگاه لباس عاشورایی سال جاری نیز با سه طرح برگزیده حضور یافته است، در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ اظهار کرد: طی سه سال گذشته تولیدات ما در نمایشگاه لباس‌های عاشورایی به نمایش گذاشته شده و به تولید انبوه رسیده و در داخل و خارج از ایران به فروش رسیده است.

وی با بیان اینکه امسال نزدیک به دو هزار مورد لباس با نمادهای عاشورایی طراحی شده و به تولید و فروش رسیده است، گفت: امسال در بخش بانوان در نمایشگاه لباس‌های عاشورایی سه طرح را ارائه دادیم که همگی به تولید انبوه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الباقی طرح‌های ارائه شده در نمایشگاه در حد طرح و یا تولید تک بوده است. این تولیدی دو ماه پیش از آغاز محرم آغاز به کار می‌کند تا تولیدات پیش از آغاز این ماه قابل ارائه باشند.

بهمنی از اقدامات خوب بنیاد مد و لباس در سال جاری را معرفی طراحان گرافیست خواند و اظهار کرد: این طرح‌های گرافیکی بر روی لباس‌ها نمایی مفهومی و جذاب به لباس‌ها می‌بخشد که مورد استقبال مردم قرار می‌گیرد. یکی از این طرح‌ها با محوریت علقمه بود که به شکل مدرن بر روی لباس مورد استفاده قرار گرفت. اگر طرح‌های مذهبی قصد القای مستقیم داشته باشند، در تولید انبوه موفقیتی برای فروش به دست نمی‌آورند؛ برای ترویج فرهنگ عاشورایی باید از دوخت، برش و طراحی به صورت همزمان و هنرمندانه بهره گرفت تا رضایت مخاطب را در پی داشته باشد.

این برگزیده نمایشگاه لباس‌های عاشورایی با تأکید بر اینکه به تولید انبوه رساندن پوشاک زیرکی‌های خاص و هنرمندانه‌ای را می‌طلبد، ادامه داد: در مراسم اربعین حسینی افرادی از سایر ملل نیز حضور دارند، باید طراحی‌ها به نحوی باشد که برای همگان قابل درک بوده و مورد استفاده قرار گیرد. این طرح‌ها باید ضمن رعایت پوشش فرد از نمادهای عاشورایی و جذابیت نیز برخوردار باشد.

وی به طرح دیگری که در نمایشگاه لباس‌های عاشورایی به نمایش گذاشته شده است، اشاره وعنوان کرد: در این طرح شعر «دست من گیر که این دست همان است که من/ سال‌ها از غم هجران تو بر سر زده ام» به صورت گرافیکی و نمادین در دوقسمت از لباس به کار رفته است.

وی پیشنهاد داد تا از لباس‌های هماهنگ با نمادهای عاشورایی برای هیئتی‌ها استفاده شود و گفت: نه تنها در زمینه پوشاک بلکه برای کیف و کفش و سایر ملزومات تولیدات وسیعی در کشور صورت می‌گیرد، تمامی این تولیدات می‌توانند به نمادهای آئینی زینت داده شوند تا به معرفی فرهنگ نیز بیانجامد.

وی خواستار ایجاد زمینه‌های فروش طرح‌های عاشورایی که به تولید انبوه رسیده است در کربلا شد و گفت: سال‌ها است که در این زمینه پیشنهاداتی را مطرح کردیم اما هنوز اتفاقی رخ نداده است. اگر این محصولات در کربلا و سایر شهرهای مذهبی ارائه شود، می‌تواند از سوی زائران کربلا که قصد خرید سوغات دارند مورد استفاه قرار گیرد. در شرایطی که تأکیدات مطرح در کشور مبتنی بر حمایت از کالای ایرانی است، فروش لباس با طرح‌های عاشورایی در طول سال در کربلا و همچنین در مواکب پیاده روی اربعین می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

بهمنی در ادامه افزود: با پایین آوردن قیمت و در نظر گرفتن سود کمتر هم می‌توان به رونق تولید ملی کمک کرد و هم به لحاظ فرهنگی فعالیت بهینه‌ای را ارائه داد. مسلمانان کشورهای اسلامی در مراسم اربعین و در طول سال در کربلا و نجف حضور دارند و خرید این محصولات از سوی آنان می‌تواند سبب صادارت فرهنگ نیز شود.

این طراح و تولید کننده لباس با ابراز خشنودی از اینکه امسال در بازار لباس شاهد طرح‌های چینی، فراماسونری  و .. نبودیم، اظهار کرد: وقتی تولید وجود نداشته باشد مجبور به واردات هستیم. نمایشگاه لباس‌های عاشورایی امسال به لحاظ کیفی از رتبه بالاتری برخوردار بود و تنوع و جذابیت بیشتری داشت.

بهمنی با بینان اینکه تولیداتشان به کشورهای سوئیس و عربستان نیز صادر می‌شود، گفت: طرح‌های آئینی باید از طریق نهادهای مختلف حمایت و به سایر کشورها ارسال شود. برای معرفی در سایر کشورها باید طرح‌ها بازبینی و مطابق با فرهنگ سایر ملل تولید شود. لباسی که با طرح‌های آئینی و عاشورایی برای ایرانیان تولید می‌شود قابل استفاده برای شیعیان هند نیست، بدین جهت باید مؤلفه‌های متعددی همچون فرهنگ، آب و هوا و .. را مدنظر قرار داد و سپس اقدام به تولید کرد.

وی ادامه داد: نهادهایی همچون وزات صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه پوشاک می‌توانند در این زمینه تولید کنندگان را یاری کنند. این حمایت به صورت مادی نیست بلکه ستادهای مختلف می‌توانند با ایجاد نمایشگاه‌های مختلف در سایر کشورها و استقرار فروشنده زمینه را برای فروش مهیا کنند.

وی استقبال مردم از لباس‌هایی که به طرح‌های عاشورایی و آئینی زینت داده شده است را مثبت ارزیابی و عنوان کرد: مخاطب از دیکته کردن بیزار است، اگر یک لباس در عین زیبایی پوشش داشته باشد مورد استقبال قرار می‌گیرد. طرح‌هایی که سال گذشته در نمایشگاه لباس‌هاس عاشورایی عرضه شد به صورت مدام در طول سال تولید و به فروش رسید و منحصر به نمایشگاه نشد.

تولید کننده برتر سال 95 و نفر برگزیده جشنواره فجر سال 96 به سایر تولیدات خود اشاره و عنوان کرد: علاوه بر تولید لباس‌های عاشورایی در طول سال نیز نسبت به تولید پوشاک با پوشش ایرانی اسلامی اقدام می‌کنیم. تعبیه دگمه و قزن می‌تواند سلیقه مشتری‌های مختلف را در برگیرد. همچنین تگ‌هایی با لباس‌ها به فروش می‌رسد تا خریداران بعد از شش ماه نظر خود را نسبت به جنس، کیفیت و میزان انطباق با مد روز ارائه دهند؛ در دو هزار نامه ارسال شده فقط سه مورد نارضایتی وجود داشت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قران لباس عاشورایی مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۷۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان اظهار کرد: رشد و کمال علمی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی دختران نجیب و شریف ایران اسلامی همراه با رایحه بوی خوش عفاف و حجاب و حیا به زنان و دختران و زنان غربی رسیده است به طوری که مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است.

سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه امروز خرم‌آباد گفت: مشاهده می‌کنیم بخش‌هایی از زنان و دختران در کشورهای غربی از انحطاط و نابودی پایه‌های خانواده خسته شده و به حجاب و عفاف روی آورده‌اند و در چنین وضعیتی باید هوشیار بود که دستگاه‌های متولی فرهنگی باید هوشیارانه تصمیم بگیرند و اقدام کنند و از هر گونه اقدامی که ابتذال فرهنگی را به همراه دارد، جلوگیری نمایند.
نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: در آن طرف مرزها بوی خوش حجاب و عفاف را می‌بینیم که از درون کشور ما صادر شده است، در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی قانون ساماندهی مُد و لباس به تصویب رسیده که در راستای تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی و پرهیز از الگوهای بیگانه، وظایفی بر عهده کمیته‌ها قرار داده شده است.
حجت‌الاسلام شاهرخی بیان کرد: این قانون بر برخی از وزارتخانه مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش، علوم، صدا و سیما وظایفی را تعریف کرده و نمایندگانی از صنوفی که لباس تولید می‌کنند در این کمیته هستند ولی بازهم امروز لباس‌های غیر مرتبط با فرهنگ ایرانی و اسلامی در بازار مشاهده می‌کنیم.
وی یادآورشد: مانتوهای بدون دکمه و پیراهن‌های کوتاه در بازار دیده می‌شود به طوری که پیدا کردن لباس‌هایی که با فرهنگ ما مرتبط باشد، سخت است و لازم است تدابیری اتخاذ شود که از توزیع لباس‌های غیرمرتبط با فرهنگ ایرانی اسلامی جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه آینده امیدبخش است، گفت: امروز می‌بینیم که پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران و تصویر رهبر معظم انقلاب اسلامی را بر دیوار کنگره آمریکا نصب کردند، فراز و نشیب دیده می‌شود ولی آینده در کشور ما روشن است.
امام جمعه خرم‌آباد گفت: در این استان کارگاه‌های متوسط و کوچک وجود دارد که محصولات صنعتی، دامی و باغی دارند و تولید و اشتغال در این مکان‌ها زنده و پویا است، برخی صنایع تعطیل شده داریم که دنبال می‌شود ولی کارگاه‌هایی وجود دارند که تولید دارو و محصولات شوینده دارند و محصولات متنوع دیگری را تولید می‌کنندبنابراین به آینده امید داریم.
حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اجرای طرح «سودای بندگی» افزود: در طول سال‌ها مسئولان آموزش و پرورش در نماز جمعه شرکت کردند و دانش‌آموزان را با آداب حضور در این نماز سیاسی، عبادی و فرهنگی آشنا کردند.
وی با اشاره به دور دوم انتخابات در خرم‌آباد و چگنی گفت: اردیبهشت این انتخابات برگزار خواهد شد که اهمیت مشارکت به قوت خود باقیست و شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف است، لذا مسئولان برگزار کننده انتخابات هم دقت لازم را در برگزاری انتخابات که یک انتخابات سالم برگزار شود، داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین