Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی طی حکمی حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی را به سمت معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها منصوب کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام رستمی، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی به‌عنوان معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در این مراسم گفت: اگر بخواهیم وظایف و رسالت نهاد را ارزیابی کنیم، یک بخش اصلی بار نهاد بر دوش عزیزان مسئولین دفاتر نهاد است. اما ما یک بخش ستادی هم داریم که به‌صورت ویژه به حوزه مأموریت‌های نهاد می‌پردازد و ارتباط همزمان با وزارت‌خانه‌ها، تشکل‌های دانشجویی، مجموعه کانون‌ها، ائمه جماعات و فضای دانشگاه دارد و تأمین محتوا برای دفاتر نهاد را نیز عهده‌دار است که این بخش ستادی همان معاونت فرهنگی است.

وی ادامه داد: مجموعه معاونت فرهنگی نیرو‌های خبره و متخصص در حوزه خود را داراست. دوستانی که در حوزه مدیریت سیاسی هستند معمولا سابقه تشکلی داشته و فضای تشکل‌ها را به‌خوبی می‌شناسند. در بخش مدیریت فرهنگی نیز دوستانی حضور دارند که متخصص، خلاق و فعال هستند.

این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه ستاد و مجموعه حوزه مدیریت عمره و عتبات دانشگاهیان، حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان و... مجموعه‌های مرتبط با این معاونت هستند خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن معاون فرهنگی، انتظار می‌رود انتظاراتی که در گذشته و حال از این معاونت می‌رفته، به‌صورت هم‌افزا در فضای معاونت فرهنگی نهاد محقق و دنبال شود. معاونت فرهنگی هم به لحاظ قانونی و ساختاری دارای ظرفیتی بزرگ است و هم از نظر نیرو‌هایی که در خود جای داده است دارای ظرفیت مطلوب می‌باشد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: مجموعه طرح راهبری که راهبرد اصلی نهاد برای حرکت رو به جلو است، مجموعه دانشجویان خارجی و مجموعه خواهران نیز همه جزئی از مجموعه معاونت فرهنگی و سیاسی هستند که در کنار سایر بخش‌های این معاونت باید به سطحی که انتظار می‌رود رسانده شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی تصریح کرد: هنوز ما به آن موضع معاونت فرهنگی سیاسی که تراز هست نرسیده‌ایم و ان‌شاءالله در دوره آقای صالحی باید برسیم. آقای صالحی یکی از مسئولین نهاد دارای خلاقیت، خوش‌فکری، پیگیری، جدیت و آشنایی به حوزه فعالیت‌های نهاد بودند و ایشان یکی از مسئولین نهادی بودند که تراز و مطلوب این مجموعه دانشگاهی بود و ان شاءالله در سمت جدید نیز کار را با همین جدیت و پشتکار دنبال خواهند نمود.

وی در پایان عنوان کرد: یک بخشی که ما هنوز برای آن مطالبه‌ای از عزیزان فعال در دفاتر نکرده‌ایم، موضوع تولید و تأمین محتوا برای مجموعه صف است که یکی از انتظارات از حوزه ستاد این است که این اتفاق بیفتد.

در بخش پایانی جلسه نیز حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی ضمن تشکر از حسن‌نظر حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی و زحمات ماندگار گذشتگان به‌خصوص حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان و زحمات امام (ره) و شهدا و انقلابیون، خاطرنشان کرد: قطعا نیازمند هم‌فکری و استفاده از تجربیات دوستان عزیز خواهیم بود و نیز از ایده‌های خلاقانه ناظر به رسالتی که مقام معظم رهبری در ابلاغی که به حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی داشتند، باید بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاد رهبری در دانشگاه رستمی صالحی انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه پارس آباد،اصلاندوز، بیله سوار هم‌مان با سراسر کشور در استان اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل هم‌زمان با سراسر کشور در یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در پنج حوزه انتخابیه استان برگزار شد و با اعلام نتایج رسمی منتخبان مردم در چهار حوزه انتخابیه استان به‌صورت رسمی و قطعی مشخص شد و فقط در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله سوار با کسب نکردن حد نصاب توسط نامزدهای انتخاباتی این دوره انتخابات به دور دوم کشیده شد.

در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله‌سوار، ابراهیم فهیمی گیگلو با کسب ۱۸ هزار و ۴۷۲ رأی و امیدعلی رعنایی با کسب ۱۷ هزار و ۶۳۲ رأی در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم‌زمان با دیگر نقاط کشور به رقابت خواهند پرداخت.

امیدعلی رعنایی متولد سال ۱۳۴۶ بیله‌سوار و پاسدار بازنشسته با ۲۵ درصد جانبازی از سال ۱۳۶۰ با عضویت در بسیج و سپاه، از رزمندگان دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود.

وی که دانش‌آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی است، سه جلد کتاب تألیف کرده و در دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه فرهنگیان و پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی اردبیل و چند مرکز آموزش عالی سابقه تدریس دارد، مربی عقیدتی و هادی سیاسی سپاه استان در تدریس دروس سیاسی و تاریخ معاصر ایران و تحلیل سیاسی بوده و به عنوان کارشناس سیاسی و جنگ نرم در مرکز فرهنگی قفقاز فعالیت داشته است.

رعنایی، مسئول فرهنگی و اجتماعی سپاه بیله‌سوار، مسئول امور مربیان عقیدتی سیاسی سپاه کرج، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اردبیل، مسئول تأیید محتوای و نظارت بر امور فرهنگی سپاه استان، مسئول سیاسی تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) سپاه استان، سردبیر ماهنامه سبلان سپاه استان و دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل هم بوده است.

ابراهیم فهیمی گیگلو متولد ۱۳۴۴ در شهرستان اصلاندوز دانش آموخته مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی و علوم پایه و مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی است.

وی از اعضای حزب جمهوری اسلامی ایران و حزب موتلفه اسلامی، قائم مقام شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی مناطق ۹ و ۱۴ تهران، عضو شورا و مسئول هماهنگی و سرناظر حوزه‌های انتخابیه مناطق تهران در شورای نگهبان بوده و فعالیت مستمر در بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور داوطلبانه در جبهه داشته است.

فهیمی گیگلو عضو فعال در انجمن اسلامی آموزش و پرورش استان تهران و اتحادیه انجمن‌های اسلامی آذربایجان شرقی و اردبیل بوده و فعالیت در بسیج دانشجویی، تشکل‌های جامعه اسلامی دانشگاه‌ها و بسیج عشایری را در سابقه خود دارد.

وی پیش از این، مدیر حقوقی اداره کل هماهنگی و نظارت بر هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و شهرداری‌های استان تهران، رئیس گروه هیأت تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شهرداری تهران، مدیر دفتر وزیر آموزش پرورش در دولت نهم، مدیر هماهنگی امور هیأت‌های امنای وزارت آموزش و پرورش، مشاور نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی سنوات متمادی و مدیر راه اندازی شرکت‌های تولید کشاورزی و دامپروری، عمرانی، بازرگانی بوده است.

به گزارش ایمنا، هیچ‌کدام از این دو نامزد انتخاباتی سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را نداشته است.

کد خبر 750695

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است