Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@20:11:49 GMT

آزمایش موفقیت آمیز غول پیکرترین هواپیمای جهان

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۸۴۴۱

آزمایش موفقیت آمیز غول پیکرترین هواپیمای جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، استراتولنچ موفق شده بر روی باند فرودگاه با سرعت ۱۴۵ کیلومتر در ساعت حرکت کند و رکوردهای قبلی ثبت شده در این زمینه را بشکند.

ثبت این رکورد در شرایطی صورت می گیرد که پل آلن موسس شرکت استراتولنچ چند روز قبل درگذشت و نتوانست عملی شدن این رویای خود را شاهد باشد.

وی تلاش برای تولید غول پیکرترین هواپیمای دنیا را از سال ۲۰۱۱ آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم ترین تفاوت هواپیمای مذکور با هواپیماهای عادی دوبدنه ای بودن آن است. دو بدنه این هواپیما از طریق بال بلند مشترکی به یکدیگر متصل می شوند و موتورهای آن نیز در دو طرف بدنه قرار گرفته اند.

علاوه بر این، هواپیمای یادشده بعد از تکمیل خواهد توانست محموله های کوچکی را به مدار کره زمین نیز بفرستد. فرایند کنترل و آزمایش موتورهای این هواپیما از اواسط سال ۲۰۱۷ آغاز شده و اولین بار این هواپیما توانست با سرعت ۷۴ کیلومتر در ساعت بر روی باند فرودگاه حرکت کند.

در آزمایش های بعدی این سرعت به ۱۲۸ کیلومتر در ساعت افزایش یافت و در نهایت به رقم ۱۴۵ کیلومتر در ساعت رسید. شرکت سازنده امیدوار است بتواند ظرف ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده پروازهای استراتولنچ را عملیاتی کند.

کد خبر 4437512

منبع: مهر

کلیدواژه: فرودگاه فناوری فضایی هواپیما اربعین ۹۷ نوآوری امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اربعین 97 فناوری فضایی دانشگاه امیرکبیر هوشمندسازی گوگل محمد جواد آذری جهرمی جیتکس هوش مصنوعی تحقیقات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جنگنده بدون خلبان جنگید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرس تکنیکا، این آژانس یک عامل یادگیری ماشینی طراحی کرده است که بتواند با خیال راحت یک هواپیمای واقعی را به طور مستقل و بدون نقض قوانین آموزشی پرواز دهد.

در این مورد، جت جنگنده ویستا توانسته خوب عمل کند. این هواپیما زندگی خود را به عنوان یک F-۱۶D (Block ۳۰) دو سرنشینه آغاز کرد، که بیشتر عمر ۳۲ ساله خود را در مدرسه خلبانی آزمایشی نیروی هوایی ایالات متحده در Edwards AFB گذراند.

طی سال‌ها، این هواپیما که قبلا NF-۱۶D نامیده می‌شد، برای شبیه‌سازی ویژگی‌های پرواز سایر هواپیماها در حین پرواز، اصلاح شد. ویلیام گری، خلبان آزمایشی ارشد VISTA و خلبان آزمایشی USAF، گفت: «ویستا تقریبا به هزار دانشجو و کارمند این فرصت را داده است که آزمایش هواپیماهایی با کیفیت پروازی بسیار ضعیف و اجرای برنامه‌های آزمایش پرواز کاهش خطر برای فناوری‌های پیشرفته را انجام دهند.

به همین دلایل بود که این جت به یک کاندیدای طبیعی برای برنامه ACE دارپا تبدیل شد و در سال ۲۰۲۱، روند اصلاح هواپیما بار دیگر با تبدیل شدن به X-۶۲A آغاز شد. USAF و دارپا پروازهای آزمایشی X-۶۲A را تحت کنترل هوش مصنوعی در دسامبر ۲۰۲۲ آغاز کردند. اگرچه مامور هوش مصنوعی دارپا X-۶۲A را پرواز داد، اما در کنار آن یک جت مراقب هم وجود داشت.

بیشتر بخوانید:

تصاویری که نشان می‌دهد، سیاهچاله‌ها چه شکلی هستند

خلبانان انسان برای نظارت بر پرواز آزمایشی و در صورت لزوم، در دست گرفتن کنترل در کنار این جت بودند. اما در آن آزمایش‌های اولیه، X-۶۲A علیه دشمنان شبیه‌سازی شده پرواز کرد. تا سپتامبر ۲۰۲۳، این برنامه ۲۱ پرواز آزمایشی، از جمله اولین پرواز با خلبان هوش مصنوعی در مقابل درگیری هوایی انسانی در محدوده بصری، پرواز علیه یک F-۱۶ با خلبان انسان را تکمیل کرد.

کد خبر 845872 برچسب‌ها خبر مهم جنگنده دفاع - موشک هوش‌ مصنوعی جنگ تحمیلی

دیگر خبرها

  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکارهای مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می آیند (+عکس)
  • قیمت جت‌ های شخصی در ایران چند تومان است ؟
  • پیش‌بینی بارش پراکنده باران برای استان بوشهر
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است ؟
  • سرعت هواپیما‌های مسافربری در هر مرحله از پرواز چقدر است؟
  • ورود اولین قطارهای سریع السیر برقی روسی با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت
  • این جنگنده بدون خلبان جنگید