Web Analytics Made Easy - Statcounter


سفرهای هوایی امروز دیگر به بخش جدایی ناپذیر از زندگی ما بدل شده اند. وقتی برای یک سفر تفریحی یا حتی کاری بلیط هواپیما تهیه می کنیم و سختی ایستادن در صف پاسپورت را به جان می خریم، یعنی دیگر به حاشیه های یک سفر هوایی عادت کرده ایم. البته هنوز شکایت بسیاری از مسافران این است که به محض اینکه پای خود را از هواپیما بیرون می گذارند، بیمار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی ها دلیل بیماری خود را نمی دانند؛ مسمومیت غذایی، مسمومیت با آب یا پرواز با هواپیما!

به نظر می رسد برخی انگشت اتهام را به درستی به سوی هواپیما نشانه گرفته اند. گواه این ادعا هم نتایج تحقیقی است که در روزنامه وال استریت ژورنال به چاپ رسیده است. تحقیقی که ثابت می کند خطر سرماخوردگی در هواپیما ۲۰ درصد بیشتر از حالت معمول است. اما وال استریت ژورنال در این زمینه تنها نیست. روزنامه دیگری با نام”تحقیقات سلامت زیست محیطی” احتمال سرماخوردگی را در هواپیما ۱۱۳ برابر بیشتر از زندگی روزمره می داند.
البته ادعاهای بالا به این معنی نیست که عطای سفرهای هوایی را به لقای آنها ببخشیم. اقبال مسافران به پرواز به خاطر امکان خرید بلیط ارزان هواپیما و تجربه یک سفر راحت و بی دردسر است. کافی است بیشتر بدانیم تا بتوانیم یک سفر کم خطر داشته باشیم. شروع سفر راحت و بی دردسر را می توانید با خرید بلیط هواپیما از قاصدک ۲۴ کلید بزنید.

رطوبت پایین کابین؛ علت اصلی سرماخوردگی در هواپیما

 

در تحقیقی که در روزنامه تحقیقات سلامتی منتشر شده، بر روی منابع مختلف انتقال بیماری در هواپیما بررسی هایی انجام شده است. با این حال اتفاق نظر بر این است که علت شایع و اصلی تمام این دردسرها یک چیز است: پایین بودن رطوبت کابین به دلیل پایین بودن رطوبت در ارتفاع. به همین خاطر هواپیماهایی که کار تهویه هوا را در کابین های خود با جدیت بیشتری دنبال می کنند، شاهد میزان کمتری از انتقال بیماری هستند.
بد نیست بدانید که میزان ارتفاع نرمال برای پروازها ۳۰ تا ۳۵ هزار پا است. در این ارتفاع رطوبت هوا به ۱۰ درصد یا پایین تر کاهش پیدا می کند. در چنین سطح پایینی از رطوبت سیستم دفاعی طبیعی مخاط بینی و گلوی ما خشک شده و مسدود می گردد. این یعنی یک محیط مناسب برای حمله ویروس های سرماخوردگی و آنفلونزا به بدن ما!

چه کنیم پس از پرواز گرفتار نشویم؟

حالا که در مورد مکانیسم دفاعی و علت اصلی بیمار شدن پس از پرواز اطلاعاتی را به دست آوردید، یاد بگیرید که چگونه از این خطر مصون بمانید. توصیه های زیر می توانند شما را از ویروس های مزاحم سرماخوردگی پس از پرواز حفظ کرده و پایان سفرتان را تلخ نکنند.

آب کافی بنوشید

 

نوشیدن آب زیاد در طول پرواز می تواند از خیلی چیزها جلوگیری کند؛ سردرد، مشکلات گوارشی، گرفتگی عضلات و … . . علاوه بر این، نوشیدن آب کافی به تقویت مکانیزم های طبیعی دفاعی پیشگیرانه بدن کمک کرده و عملکرد آنها را بهتر می کند. نکته دیگری که باید بدانید این است که که نوشیدن آب در طول پرواز تأثیر به مراتب بیشتری از نوشیدن به یکباره آب به مقدار زیاد قبل یا در طول پرواز دارد. این را هم به خاطر داشته باشید که نوشیدن سایر نوشیدنی ها مانند الکل یا قهوه می تواند آب بدن شما را کاهش دهد.

دست های خود را تمیز نگاه دارید

 

دست ها مهم ترین نقطه تماس بدن با ویروس های سرماخوردگی، آنفلونزا و سایر میکروب ها در هواپیما و جاهای دیگر هستند. دانشمندان می گویند ویروس های موجود سرماخوردگی و آنفلونزا می توانند برای ساعت ها روی پوست یا اشیا و سطوح دیگر زنده بمانند. اما خبر خوب این است که شستن دست ها با آب داغ و صابون می تواند تأثیر چمشگیری بر انتقال میکروب ها به بدن داشته باشد. بنابراین در صورت امکان دست های خود را پیش از صرف غذا و نیز پس از پرواز با آب داغ بشویید.

بهداشت دهان خود را فراموش نکنید

 

درست به همان میزان که حفظ نظافت دست ها می تواند از انتقال میکروب ها و ویروس ها جلوگیری کند، استفاده از دهان شویه در طول پرواز می تواند لایه محافظتی دیگری را برای شما ایجاد کند. حفظ رطوبت حلق نیز کارکرد دیگر این مواد است.

قرص های ویتامین خود را همراه ببرید

 

 

هر چند که تأثیر واکنشی سریع ویتامین ها به ویروس های سرماخوردگی هنوز به اثبات نرسیده است، اما بسیاری از مسافران در مؤثر بودن آنها هیچ تردیدی ندارند. برخی پزشکان نیز بر این باور هستند که تأثیر قرص های ویتامین در پیشگیری از بیماری هنوز ثابت نشده، اما این قرص ها ممکن است به کاهش شدت یا طول عمر بیماری کمک کنند. حالا که نکات بهداشتی در پرواز را فرا گرفته اید، برای رزرو بلیط هواپیما یا بلیط قطار می توانید به قاصدک ۲۴ مراجعه نمایید.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • پرواز مشهد مقدس از فرودگاه اردبیل دایر شد
  • قیمت بلیط استانبول به تبریز مرداد 1403
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • خرید جت؛ جنجال بر سر یک قانون ۲۰ ساله!
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند