Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آژانس بین المللی انرژی گفت فکر نمی کند عربستان تولید نفتش را به خاطر ماجرای خاشقچی کاهش دهد ولی به خاطر کاهش عرضه نفت توسط ونزوئلا و ایران و افزایش شدید تقاضا، «نگرانی های قابل ملاحظه ای» در مورد بازار نفت وجود دارد .

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، فاتح بیرول، رئیس آژانس بین المللی انرژی گفت نگران نیست که عربستان سعودی در پاسخ به هرگونه تحریم احتمالی به خاطر قتل جمال خاشقچی، تولید نفت را کاهش دهد ولی تاکید کرد تحولات سیاسی بر بازار انرژی تاثیر می گذارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار نفت نگران است عربستان سعودی، بزرگترین صادر کننده نفت خام جهان هر گونه اقدام تنبیهی قدرت‌های جهان به خاطر مرگ خاشقچی در کنسولگری عربستان در استانبول را تلافی کند. بیرون در پاسخ به این نگرانی ها گفت:« مسائل ژئوپلیتیکی و غیر انرژی زیادی وجود دارد که بر بازار نفت هم تاثیر خواهد گذاشت» .
وی در حاشیه کنفرانس ال ان جی در ژاپن اظهار داشت:« تولید کنندگان اصلی نفت تلاش زیادی می‌کنند تا تولید را بالا ببرند و بازار را آرام کنند. من از تمام تولید کنندگان و مصرف کنندگان می خواهم طی ماههای خیلی سخت آینده یک حس و خرد مشترک داشته باشند» .
او اضافه کرد فکر نمی کند عربستان تولید نفتش را کاهش دهد ولی به خاطر کاهش عرضه نفت توسط ونزوئلا و ایران و افزایش شدید تقاضا، «نگرانی های قابل ملاحظه ای» در مورد بازار نفت وجود دارد .
بیرول ادامه داد:« در بحبوحه موازنه عرضه و تقاضا، احتمال دارد که حتی شاهد قیمت‌های بالاتری برای نفت باشیم و طبق معمول این افزایش قیمت در بدترین زمان برای اقتصاد جهانی اتفاق می افتد ».
عربستان سعودی قتل روزنامه نگار جمال خاشقچی را در کنسولگریش در استانبول «یک اشتباه بزرگ و جدی» خواند ولی سعی کرد از ولیعهد کشورش دفاع کند و گفت محمد بن سلمان از چیزی خبر نداشته است .

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازار نفت تحریم نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟