Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس روابط بین الملل در صفحه توییتر خود به بررسی علت مسدود شدن تعدادی از اکانت‌های ایرانی پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید سجاد طباطبایی کارشناس روابط بین الملل در صفحه توییتر خود به بررسی علت مسدود شدن تعدادی از اکانت‌های ایرانی پرداخت.

طباطبایی در صفحه توییتر خود نوشت: در اعلام رسمی تیم امنیتی توییتر، اکانت های عمدتا ایرانی مسدود شده طی چند روز اخیر نه به دلیل دولتی، فیک یا اسپم(روباتیک) بودن بلکه با عنوان «عملکرد هماهنگ» از دسترس خارج شده اند! سری به قوانین توییتر زدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در قوانین توییتر جدای از اینکه حتی دولتی بودن اکانت ها(با فرض ادعای انسداد به دلیل دولتی بودن) ممنوع نیست...در هیچ کدام از قوانین مربوط به اسپمینگ، فعالیت فیک و ترندینگ، عنوان ممنوعه ای به نام «عملکرد هماهنگ» نه وجود داشت و نه قابل انطباق ندیدم!

پس با شواهد موجود فعلا عنوان مجرمانه ای به نام عملکرد هماهنگ در توییتر پیدا نکردم و میتوان گفت این عنوان خلق القاعده و سلیقه گردانندگان توییتر بوده و اساسا معلوم نیست منظور از عملکرد هماهنگ چیست؟ هشتگ یکسان؟ محتوای یکسان؟ ریتوییت یکسان؟

 

 

نکته جالب آنجاست که تیم امنیتی توییتر در توضیح بخش دیگری از اکانت های مسدود شده(عمدتا آمریکایی) از عنوان «تلاش برای ایجاد شکاف اجتماعی»استفاده کرده.. سوال!اگر ایجاد شکاف اجتماعی جرم است، خیل انبوه اکانت های تحت عنوان برانداز و حامی جدایی طلبان و تروریست های مجاهدین چرا آزادند؟

با این حال توییتر برای اکانت های مسدود شده آمریکایی چند مثال و دلیل(مثل فالور کم و عمر زیر١سال) آورده ولی برای اون عنوان «عملکرد هماهنگ» هیچ مصداق مجرمانه ای ذکر نکرده و با توجه به لیست منتشر شده صرف توییت یا ریتوییت یک هشتگ یا گروه کاربری، از نظر توییتر جرم تلقی شده است!!

 

 

«عملکرد هماهنگ» نتنها جرم نیست( طبق قوانین خودتان) بلکه اساس کار توییتر ایجاد زنجیره محتوای هماهنگ برای یک موضوع خاص بوسیله هشتگ و ترندینگ می باشد... آنچه غیر قانونی است عنوان «مدیریت هماهنگ» میباشد که اکنون برایتان توضیح میدهم...

مدیریت هماهنگ چیست؟ یک نمونه اش هزاران #اکانت_انبوه_فیک متعلق به آقای ژوئل زامل و شرکتش که با نام wikistrat در زمینه دستکاری افکار عمومی در شبکه های اجتماعی و متسقر در تل آویو است... ربط این اکانت ها به ایران چیست؟ میگویم... (منبع نیویورک تایمز)

 

 

ژوئل زامل(رئیس wikistrat-#تل_آویو) یکی از حضار جلسه دو سال قبل مقامات سایبری امارات،عربستان و آمریکا بود که در آن بحث پروپوزال ٣٠٠میلیون دلاری جورج نادر برای #براندازی در #ایران مطرح شد... نتیجه خرج شدن آن ٣٠٠میلیون دلار چه شد؟... عرض میکنم... (ارجاع نیویورک تایمز)

 

 

از ارتباطات ارگانیک این بده بستان با #FDD ، #توانا و کلونی های آلبانی که بگذریم... نتیجه ملموس تزریق این دلارها به شبکه اجتماعی فارسی زبان چیزی جز بوجود آمدن ربات های خلق الساعه با چند دهk ریتوییت یا فیک هایی که مدام فالور فیکشان میسوزد نبود!

فیک و ربات هایی که رسالتاشان این است که شب های ترند کردن هشتگ سفارشی وزارت خارجه آمریکا فعال بشوند و گروه کاربران تشکیلاتی وابسته به #FDD و همپیمانان را پروموت کنند و بعد دوباره به خواب زمستانی بروند.

 

 

و همه این ها که گفتم قطعا چیز جدیدی برای @TwitterSafety نبوده و نیست! همه هم مطابق قوانین توییتر تخلف و مستوجب برخورد است... گرچه تملک سعودی بر ٨٠٪سهام توییتر قابل چشم پوشی نیست..اما امید است تیم فنی توییتر به جای اعمال سلیقه مجددا به مسیر بی طرفی باز گردد.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۹۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در گامبیا پس از حضور در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی (OIC) با وزیر امور خارجه پادشاهی عربستان سعودی ملاقات کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در گامبیا پس از حضور در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی (OIC) با فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه پادشاهی عربستان سعودی ملاقات کرد.

 دیدار قبلی امیرعبداللهیان و همتای سعودی اسفند 1402 در جده و در جریان اجلاس فوق العاده OIC به منظور بررسی تحولات جنگ غزه انجام شده بود.

گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیاامیرعبداللهیان عازم گامبیا شدنشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند