Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که تا چندی قبل مهندسان حوزه هوش مصنوعی پردرآمدترین مهندسان محسوب می شدند، به تازگی یک رشته مهندسی نوپای دیگر به نام مهندسی بلاک چین نیز بسیار پردرآمد شده است.

به گزارش صدای ایران از مهر؛ بررسی های موسسه تحقیقاتی آمریکایی هایرد نشان می دهد ابداع روش های جدید رمزگذاری داده ها از طریق فناوری بلاک چین کسب و کار پررونقی است که درآمد سرشاری را برای متخصصان این حوزه به ارمغان می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بررسی ها نشان می دهد مهندسان بلاک چین سالانه به طور متوسط ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار دلار درآمد خواهند داشت. این در حالی است که متوسط درآمد مهندسان نرم افزار به طور متوسط از ۱۳۵ هزار دلار فراتر نمی رود.

افزایش تقاضای شرکت های بزرگ فناوری برای استخدام متخصصان بلاک چین اصلی ترین عامل این تحول محسوب می شود. فیس بوک، آمازون، آی بی ام و مایکروسافت از جمله شرکت هایی هستند که استخدام متخصصان بلاک چین را در دستور کار خود قرار داده اند. بررسی های هایرد نشان می دهد تقاضا برای استخدام مهندسان بلاک چین در یک سال اخیر تا ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.

متخصصان بلاک چین باید در زمینه هایی مانند شبکه، طراحی پایگاه داده، رمزنگاری و آشنایی با برخی زبان های برنامه نویسی مانند جاوا، جاوااسکریپت، سی پلاس پلاس، گو، سالیدیتی، پیتون و ... از دانش بسیار بالایی برخوردار باشند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بلاک چین کامپیوتر هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد

موسی عبادی گفت: هدف از اجرای این طرح، جمع آوری اطلاعات لازم برای بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری افراد جامعه است و دقت و صحت در این اطلاعات، با ارائه تصویری صحیح از وضعیت بیکاری در جامعه، موجب ارتقای کیفیت نتایج آمارگیری می‌شود و در نهایت، امکان برنامه ریزی بهتر برای کاهش میزان بیکاری کشور و بهبود شرایط زندگی مردم را فراهم می‌کند.

سرپرست معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه هدف نهایی از اجرای طرح آمارگیری نیروی کار، شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار و تغییرات آن است افزود: این هدف از طریق برآورد شاخص‌های فصلی و سالانه نیروی کار در سطح کل کشور ، برآورد تعداد سالانه در سطح کل کشور و استان‌ها، برآورد تغییرات فصلی و سالانه شاخص‌های نیروی کار در سطح کل کشور و استان‌ها و برآورد تغییرات سالانه‌ی شاخص‌های نیروی کار در سطح استان‌ها تامین می‌شود.

به گفته او، این طرح به مدت ۱۴ روز با مراجعه به خانوارهای شهری و روستایی و شناسایی افراد ۱۵ ساله و بیشتر اجرا می‌شود و بعد از اتمام آمارگیری ، در فصول بعدی دوباره برای برآورد تغییرات صورت گرفته، به این خانوارها مراجعه می‌شود.

عبادی بیان کرد: اجرای این طرح از پانزدهم اردیبهشت ماه با مراجعه به نمونه‌های جامعه هدف شامل ۱۲۸ خوشه شهری و روستایی ۱۲ خانواری و اعضای این خانوارها طبق تعریف، شروع و تا تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: نتایج این طرح به صورت فصلی و سالانه در قالب شاخص‌های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر، شامل «نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت اشتغال، نرخ بیکاری و سایر شاخص‌های نیروی کار، از طرف مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اتمام عملیات بهسازی بلاک ساقه – باغیک قم
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید