Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@01:25:38 GMT

امتحان زندگی را جدی بگیریم

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۰۱۷۰

امتحان زندگی را جدی بگیریم

امتحان زندگی را جدی بگیریم عنوان مطلبی است که روز دوشنبه در ستون یادداشت امروز روزنامه «امروز خراسان جنوبی» به قلم رضا زنگویی منتشر شد.

حق به جانبیم همه ما چنانکه اگر نوشته پر غلط خودمان را به دست مان بدهند، کمتر از بیست پای برگه نمی گذاریم. غلط خود را درست می پنداریم و نوشته سراسر درست دیگران را اگر به ما بدهند، می کوشیم تا حتما از آن غلط بگیریم کلمه غلط نبود، بالاخره در علایم نگارشی، می کوشیم اشتباهی بیابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هم نشد، به خطش گیر می دهیم و این هم که نباشد به رنگ خودکارش. یعنی به شدت سخت گیریم در کار دیگران و به شدت سهل گیر در کار خود. به خیال خویش رندی را به نهایت رسانده ایم اما وقتی نوشته ما و دیگران به دست فرد دیگری بیفتد آن وقت است که معلوم می شود هرکس چه کاره است و عیارش چند درصد است. شاید شما هم از این کلاس ها را تجربه کرده باشید که معلم، دیکته می گرفت و تصحیح و حتی نمره دهی را به خودمان واگذار می کرد. خب معمولا می کوشیدیم تا بر برخی غلط ها، چشم بپوشیم و برخی خطاها را هم ندید بگیریم تا نمره بالاتری در برگه ما ثبت شود. دوستی در این باره نوشته بود از خاطرات روزهای مدرسه می گفت، معلمی داشتیم که هر هفته امتحان می گرفت اما تصحیح برگه را به خود ما واگذار می کرد، آن هم نه در کلاس، در خانه... دور از چشم همه...
اولین باری که برگه امتحان خودم را تصحیح کردم سه غلط داشتم... نمی دانم ترس بود یا عذاب وجدان، هر چه بود نگذاشت اشتباهاتم را نادیده بگیرم و به خودم بیست بدهم... فردای آن روز در کلاس وقتی همه بچه ها برگه هایشان را تحویل دادند فهمیدم همه بیست شده اند به جز من، به جز من که از خودم غلط گرفته بودم... من نمی خواستم اشتباهاتم را نادیده بگیرم و خودم را فریب بدهم. بعد از هر امتحان آنقدر تمرین می کردم تا در امتحان بعدی نمره بهتری بگیرم...
مدت ها گذشت و نوبت امتحان اصلی رسید، امتحان که تمام شد، معلم برگه ها را جمع کرد و برخلاف همیشه در کیفش گذاشت. چهره هم کلاسی هایم دیدنی بود! آن ها فکر می کردند این امتحان را هم مثل همه امتحانات دیگر خودشان تصحیح می کنند. اما این بار فرق داشت، این بار قرار بود حقیقت مشخص شود.
فردای آن روز وقتی معلم نمره ها را خواند فقط من بیست شدم، چون بر خلاف دیگران از خودم غلط می گرفتم؛ از اشتباهاتم چشم پوشی نمی کردم و خودم را فریب نمی دادم. این باعث شد تا برای اصلاح اشتباهات، بکوشم و درست نوشتن را یاد بگیرم اما دیگرانی که چشم بر غلط خویش می بستند، وقتی چشم گشودند، دیدند برگه آن ها پر است از غلط های بزرگ. نتیجه هم معلوم است که هر غلط، چقدر از نمره برگه کم می کند. حالا که فکر می کنم، می بینم معلم می خواست ما را برای زندگی آماده کند. آن روش نمره دادن، برای تربیت ما بود. مایی که در عرصه های سخت زندگی، مدام در حال امتحان دادنیم. امتحان های سخت که با سخت گیری هم نمره می دهد، بی چشم پوشی، بی گذشت، همان نمره ای را به ما می دهد که حق ماست. کاش اگر نه در دیروزهای دور، لااقل در زندگی امروز به تامل برخیزیم و رفتارمان را چنان رقم زنیم که نمره واقعی ما هم افتخارآفرین باشد. کاش...
3215*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اجتماعي امتحان زندگي يادداشت روزنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مُهمدی: برای بردن حریف ازبک به خودم اطمینان داشتم

علیرضا مُهمدی می‌گوید شاید مربیان بعد از آنکه در تایم اول ۲ بر صفر از حریف ازبکش عقب افتاد، به او برای جبران نتیجه اطمینان نداشتند، اما خودش باور داشت که در خاک امتیاز خواهد گرفت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از کسب آخرین سهمیه المپیک پاریس از سوی علیرضا مُهمدی، طالب نعمت‌پور مربی تیم ملی فرنگی ضمن تبریک به خانواده کشتی و مردم بابت تکمیل سهمیه‌ها، گفت: علیرضا کشتی سخت و سنگینی با حریف ازبک داشت که عنوان‌دار جهان و قهرمان بازی‌های آسیایی اخیر بود. او یکی از تاپ لِول‌های این وزن است، اما علیرضا مُهمدی هم در یک سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و امروز هم توانست به سهمیه المپیک برسد. امیدواریم این روند خوب تا المپیک حفظ شده و او یکی از افتخارآفرینان کشتی ما در پاریس باشد.

در ادامه مُهمدی نیز درباره حریف فینالش اظهار داشت: خدا را شکر تاکتیکی را که با آقا طالب (نعمت‌پور)  کار کرده بودیم، اجرا کردم. مربیان زیاد اطمینان نداشتند که بتوانم در وقت دوم امتیاز از دست داده را جبران کنم، اما خودم اعتمادبه‌نفس لازم را داشتم و مطمئن بودم که می‌توانم در تایم دوم نتیجه را جبران کنم. این سهمیه را به مردم ایران و مردم خوب ایذه‌ تقدیم می‌کنم.

حسن رنگرز سرمربی تیم ملی فرنگی هم در خاتمه ابراز امیدواری کرد که در کمتر از 100 روز آینده تیم ملی به آمادگی لازم جهت شرکت در المپیک برسد.

او همچنین ضمن تقدیم این نتیجه به مردم، از فدراسیون کشتی بابت امکاناتی که در اختیار تیم‌های ملی قرار داده است، تشکر کرد و گفت: از همه همکارانم و مربیان سازنده که در این افتخار سهیم بودند سپاسگزارم و امیدوارم در المپیک شاهد به اهتزاز درآمدن پرچم کشورمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • اطلاعیه مرحله دوم یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی
  • گلدبرگ: AEW مزخرف است و هرگز به آنجا نخواهم رفت/ اخبار WWE
  • برزخ دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه ها
  • مُهمدی: برای بردن حریف ازبک به خودم اطمینان داشتم
  • نام خانوادگی چه تاثیری در شرایط تحصیلی و آینده دانش‌آموزان دارد؟
  • فرهاد آئیش: از بازی کردن در نقش‌های تاریخی می‌ترسم
  • شاید مقصر اصلی بعضی چیزها نام خانوادگی شما باشد!
  • یک لشکر گلر پشت سر رفیعی
  • تا به حال ترکیب مشکی و صورتی را امتحان کرده اید؟! (عکس)