Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصادی گفت: اگر می‌خواهید­ کاری انجام نشود باید آن را به دست دولت مردان سپرد. زیرا آن‌ها هر کاری می‌کنند که کار انجام نشود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مودودی معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت در ارتباط تصویری با برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: با وجودی که برخی می‌گویند حال و روز اقتصاد و صادرات خوش نیست، اما طبق آمار‌های امروز صادرات با ۱۳ درصد افزایش روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
رابطه مستقیمی میان­ نرخ ارز و کارنامه صادرات وجود ندارد، بهبود صادرات، نیازمند تغییرات و اصلاحات داخلی و خارجی بسیاری است.
وی در ارتباط با موضوع پیمان سپاری هم افزود: در این مقطع از زمان، ما پیمان سپاری نداریم و آنچه مطرح است تعهدات ارزی را شامل می‌شود. پیمان سپاری‌ها در سال‌های قبل منوط به بازگشت همه ارز به داخل کشور بود. در حال حاضر بیش از هر زمانی چرخه‌های تولید کشورمان نیازمند بازگشت ارز به داخل است.
مودودی گفت: یکی از راهکار‌های برون رفت از شرایط ناموزون اقتصادی از سوی دولت، حمایت از بنگاه‌های صادراتی است.
او ادامه داد: امروزه دولت‌ها ­و بانک‌های خصوصی ما باید رقابت پذیر باشند و به همان میزان هم باید لجستیک ما باید رقابت پذیر باشد در غیر این صورت محصول رقابت پذیری نخواهیم داشت.
مودودی گفت: نیابد فراموش کرد پیشتر‌ها ­­دولت پروژه‌های موفقی داشته و نباید تا این حد دولت را مقصر خواند، زیرا معتقدیم در جایی که دولت با نگاه توسعه‌ای درکنار بخش خصوصی قرار می‌گیرد نتیجه مطلوبی حاصل می‌شود. اگر بخش خصوصی با دولت قهر کند مشکلات صادرات هیچ وقت حال نخواهد شد.
سلیمانی فعال اقتصادی هم در این برنامه گفت:: اگر قصد صادرات داریم باید از فردیت به ملیت برسیم و کشوری صادر کننده باشیم و البته مشکلات زمانی شروع می‌شود که یادمان می‌آید ۷۰% برنامه ریزی صادارتی بعهده دولت است.
او به عدم شفافیت، قدیمی بودن قوانین مملکتی ­و نبود فرهنگ مالیاتی اشاره کرد و ادامه داد: اگر این کمبود‌ها را رفع کنیم تازه می‌رسیم به بخش تولید، تولیدات ما­ باید بر مبنای این استاندارد‌های بین المللی باشد تا بتوانیم قابل رقابت با دیگر کشور‌ها باشیم و از این مرحله به بعد تازه می‌رسیم به حد و اندازه مالیات بده بودن.
سلیمانی گفت:: دیگر کشور‌ها در آنسوی مرز‌ها از ما بعنوان یک شرکت استاندارد و بین المللی انتظار دارند پس باید کار و­ اصول تولید و مالیاتمان شفاف باشد.

یونس ژائله ­صادر کننده کشور هم گفت:: حال صادرات ما کمی خوب است، زیرا با نوسانات و افزایش نرخ ارز فرصتی فراهم آمده تا صادرکنندگان ما بتوانند محصولاتشان را به روش رقابتی، با نرخی پایین‌تر از محصولات مشابه خارجی عرضه کنند البته این شرایط دائمی نخواهد بود و بازار داخلی بزودی بروز رسانی می‌شود.
او ادامه داد: در شرایط کنونی با افزایش فاصله قیمتی­ میان ارز؛ نیما و ارز آزاد دیگر برای صادر کننده انگیزه‌ای وجود ندارد که ارز حاصله از­ صادراتش را وارد بازار داخلی کند.
سلیمانی گفت::­ به نظر می‌رسد دولت یا نمی‌تواند یا نمی‌خواهد که مشکلات صادر کنندگان را حل کند شاید هم شرایط حل مشکل را ندارد به نظر می‌رسد در بدنه دولت و میان تصمیم گیرندگان امر صادرات و تجارت نوعی بی ثباتی دستورالعملی وجود دارد.
ژائله در سوی دیگر گفت: ما پتانسیل صادراتی خوبی به آفریقا داریم، اما در ۵۲ کشور این قاره صادراتی از ایران ثبت نمی‌شود، زیرا شبکه لجستیکی موثر و خاصی در آفریقا ایجاد نکرده ایم مشاهده می‌شود کشتی‌ها و بارکش‌ها در دریا آب می‌خورند و می‌گویند سوختی برای حمل و نقل نداریم.
او از عدم فعالیت بخش‌های بازرگانی سفارتخانه‌های ایران در دیگر کشور‌ها گفت: افزود: امروزه رقابت در اقتصاد آسان نیست و این امر مستلزم ایجاد شبکه‌های ارتباطی منظم و منسجمی است.
سلیمانی گفت:: اگر می‌خواهید­ کاری انجام نشود باید آن را به دست دولت مردان سپرد. زیرا آن‌ها هر کاری می‌کنند که کار انجام نشود.
او از نصف شدن تولیدات شرکت خود نسبت به سال قبل خبر داد و علت آن را نبود مواد اولیه متاثر از جنگ دولت مردان عنوان کرد کشور، هیچ گونه­ زیرساختی برای صادرات ندارد و تنها دلیل آن هم عملکرد هفتاد درصدی دولت مردان در این امر است.
ژائله هم با تایید گفته‌های سلیمانی گفت: در شهریور ماه گذشته و طبق آمار مهرماه امسال، ۳۵ درصد کاهش ظرفیت را مشاهده کرده ایم دلیل آن هم عدم تامین کارتن بوده است، زیرا تولید کننده کارتن کاغذ مورد نیازش را­ با ارز ۴ هزارو دویست تومان تهیه می‌کند و بعد از آن تولیداتش را صادر می‌کند و بازار داخل بی نصیب می‌ماند. این ماجرا در بحث پتروشیمی وکالا‌های مصرفی مانند رب هم وجود دارد این یعنی ما سیستم مریضی داریم.
سلیمانی از معضل کمبود شیر و یا به زبان ساده‌تر عدم فروش شیر به شرکت­ خود خبر داد و افزود: دامدار به ما شیر نمی‌فروشد حتی به قیمت خشک شدن شیر در دامداری‌ها این یعنی نصف شدن تولیدات ما و در نگاه وسیعتر تعطیلی شرکت خود در کرمانشاه، اصفهان، و ... تا کنون ۲ هزار نیرو به ناچار تعدیل شده اند و همه این‌ها سبب شده تا شیر از کیلویی ۱۲۰۰ تومان به ۲ هزار و چهارصد تومان افزایش یابد.
سلیمانی در سوی دیگر استودیو گفت: من­ تا کنون فقط ۲ مرتبه به اتاق بازرگانی ایران رفته ام و اعتقادی هم به این اماکن ندارم چنین جمعتی‌هایی ما را درک نمی‌کنند ­زیرا آن‌ها صادر کننده و تولید کننده نیستند.
ژائله از سنتی بودن اتاق بازرگانی گفت و افزود: این اتاق‌ها می‌توانند نقش مهمی در صادرات کشور داشته باشند، اما هیچ اقدامی نمی‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت دوازدهم دولت مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)

 

مقامات چین تلاش دارند تا از حجم سنگین تکالیف منزل دانش‌آموزان بکاهند اما ظاهرا دستورالعمل‌های آنها تا کنون موثر واقع نشده است.

به گزارش عصرایران به نقل از ان اچ کی ورلد، دانش‌آموزان چینی در یک محیط رقابتی شدید برای آینده خود سخت تلاش می‌کنند و مجبور به انجام تکالیف زیاد در خانه هستند.

این در حالیست که مقامات چینی حدود 3 سال پیش در دستورالعمل های خود خواهان کاهش تکالیف منزل دانش‌آموزان به خصوص در مقاطع ابتدایی شدند.

در روزهای گذشته انتشار تصاویری از محصلان بیمار و زیر سرم مقاطع ابتدایی در بیمارستان دولتی جیانگسوی چین که در حال انجام تکالیف خود بودند، توجه کاربران فضای مجازی را برانگیخت.

اما ظاهرا والدین و دانش آموزان برای دستیابی به موقعیت مناسب کاری مجبور به نادیده گرفتن این دستورالعمل ها و تلاش و خواندن درس بیشتر هستند.

برخی از دانش‌آموزان می‌گویند گاهی حدود 6 ساعت را به انجام تکالیف خود در منزل می‌گذرانند.

کاری که فشار زیادی بر محصلان و هزینه‌های زیادی برای خانواده‌ها در بر دارد.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اقدام متفاوت چین برای مقابله با فرهنگ کاری 6-9-9 جوانان چینی به دنبال کار کمتر/ کارشناسان: مغایر ارزش های سوسیالیستی است ببینید| کامپیوترها خطاب به کارمندان شرکت هندی: «لطفا به  خانه بروید»/ کار زیاد انسان‌ها را می‌کُشد

دیگر خبرها

  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق خواست مردم بود،حتی بچه‌ها در منزل می‌‌گفتند کی می‌خواهید کاری بکنید؟
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • آرزوی ستاره سیتی: آرسنال امتیاز بدهد، خوب می‌شود
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد