Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان تایر گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شده طی یک تا دو ماه آینده، حباب بازار از بین خواهد رفت و قیمت کاهش می‌یابد.

مصطفی تنها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان درباره مشکلات صنعت تایر، اظهار کرد: تغییرات مداوم مقررات ارزی و بالارفتن قیمت مواداولیه داخلی از جمله مشکلاتی است که با آن روبه روهستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان تایر افزود: سرانجام صنعت تایر لیست اولویت‌های ارزی اضافه شد یکسری بدهی‌های از گذشته داریم به طرف‌های خارجی برای خرید خدمات مهندسی یا وارد کردن ماشین آلات که باید اکنون زمان پرداخت‌ها فرا رسیده است اما، هیچ ارگانی فکری برای این موارد انجام نداده است که چگونه تولیدکننده باید ارز را پرداخت کند.

وی درباره وضعیت تولید گفت: در مرداد ماه دچار کاهش تولید بودیم اما، در شهریورماه جبران کردیم و در ۶ ماهه اول سال بین ۸ تا ۱۰ درصد تولید افزایش یافته است.

تنها درباره گرانفروشی لاستیک اظهار کرد: به کلیه نمایندگی‌ها ابلاغ شده در صورت تخلف و فروش لاستیک بیش از قیمت مصوب، مجوز نمایندگی آن‌ها لغو خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان تایردر لاستیک خودرو‌های سنگین گفت: در سال در کشور حدود ۲.۵ میلیون حلقه لاستیک توسط خودرو‌های سنگین مصرف می‌شود که نیمی از آن بایاس و نیمی دیگر رادیال است.

وی ادامه داد: لاستیک بایاس به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود و حتی توانایی افزایش تولید را هم داریم اما، در لاستیک رادیال به دلیل اینکه یک تولید کننده در کشور دارد فقط می‌توانیم ۳۵ درصد نیاز کشور را تامین کنیم.

تنها درباره قیمت لاستیک گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شده طی یک تا دو ماه آینده، حباب بازار از بین خواهد رفت و قیمت کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لاستیک قیمت بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران گفت: قیمت برنج ایرانی که سال ۱۴۰۱ تا مرز ۱۵۰ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافته بود، با کاهش حدود ۵۰ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۸۰ هزار تومان کاهش یافت.

به گزارش ایرنا از انجمن انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران، «مسیح کشاورز» افزود: سال گذشته بخش خصوصی با حمایت دولت وارد بازار برنج ایرانی شد و حجم بالایی از محصول که به دلیل نبود تقاضا در انبار شالیکاران و تولیدکنندگان انباشته شده بود را خریداری و با قیمت مناسب در بازار عرضه کرد.

کشاورز با بیان اینکه سال ۱۴۰۱، قیمت برنج ایرانی با رشد ۳۰۰ درصدی از مرز ۱۵۰ هزار تومان گذر کرد، ادامه‌داد: جهش قیمت موجب کاهش تقاضا و انباشت محصول شد و بیم آن می‌رفت که حجم قابل توجهی برنج از بین رفته و کشاورزان و تولیدکنندگان خسارت سنگینی متحمل شوند.

این مقام صنفی بیان‌داشت: در چنین شرایطی اعضای انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران به پیشنهاد دولت پاسخ مثبت داده و با حذف حلقه‌های واسطه‌گری، محصول برنج را مستقیم از تولیدکننده خریداری و به بازار عرضه کرد.

وی تصریح‌کرد: در حالی که پیش‌بینی می‌شد در سال ۱۴۰۲ قیمت برنج ایرانی با تبعیت از نرخ تورم از ۲۰۰ هزار تومان گذر کند، ورود بخش خصوصی مانع ادامه این مسیر شد و قیمت برنج مرغوب ایرانی تا کیلویی ۸۰ هزار تومان کاهش یافت.

کشاورز با تاکید بر اینکه بخش خصوصی با قبول ریسک بالای اجرای طرحی که هیچ پیشینه‌ای نداشت و آینده آن نیز مبهم بود، سرمایه خود را به خطر انداخت، تاکید کرد: اعضای انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با نگاه ملی و حمایت از تولید داخلی خطر کرده و این طرح را اجرا کردند که با موفقیت اجرا شد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با تاکید بر اینکه در پایان سال گذشته و پیش از شروع فصل جدید کشت برنج، از ادامه این طرح جلوگیری شد، افزود: اگر این اتفاق فقط برای اندک محصول باقی‌مانده سال گذشته بود مشکل‌ساز نمی‌شد، اما افزایش قیمتی که گریبانگیر بازار برنج ایرانی شده است معیار قیمت محصول سال جدید می‌شود و بیم آن می‌رود، قیمت برنج ایرانی دوباره افزایش یابد.

وی ادامه‌داد: در صورت افزایش بی منطق قیمت برنج در بازار، به‌طور قطع شاهد بازگشت رکود به بازار این محصول بوده و تقاضا برای خرید برنج بیشتر می‌شود.

کشاورز گفت: سال گذشته با حمایت از طرح خرید برنج ایرانی با صدور مجوز واردات، بازار برنج متعادل شد و نتیجه آن مدیریت بهینه بازار بود. امسال دولت از یک سو حمایت از طرح خرید برنج ایرانی را متوقف و از طرفی واردات برنج را متوقف کرده است.

وی تصریح کرد: نتیجه تصمیمات اشتباه، در بازار نمود پیدا می‌کند و باید متوجه این مهم باشند که با افزایش قیمت و بازگشت رکود، از سرگیری طرح خرید برنج توسط بخش خصوصی شاید با موفقیت همراه نشود و دولت نباید انتظار داشته باشد با این نوع تعامل، بخش خصوصی بار دیگر از اجرای این طرح استقبال کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با تاکید بر این مهم که برای حفظ تعادل در بازار برنج باید تا پیش از شروع دوره ممنوعیت فصلی ۸۰۰ هزار تن برنج وارد کشور شود، گفت: در شرایطی که حجم قابل توجهی برنج تولید داخلی باقی نمانده و باید منتظر تولید سال جدید باشیم، کمبود توامان محصول داخلی و خارجی موجب برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا شده و دولت برای جبران این مشکل، عجولانه عرضه ذخیره احتیاطی برنج کشور به بازار را انتخاب می‌کند که این اتفاق خود خطای دیگری است که مشکلات بازار برنج را تشدید می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ساده‌ترین روش تشخیص برنج ایرانی اصل از تقلبی توزیع برنج ایرانی با ارسال رایگان (فیلم)

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • قیمت طلا و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • افزایش ۲۲ درصدی حوادث غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت تخم‌مرغ کاهش یافت