Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا-به نوشته پایگاه خبری 'الخلیج الجدید'، رئیس جمهوری آمریکا از زمان رسیدن به قدرت تاکنون یازده تصمیم علیه فلسطینیان و به نفع رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری 'الخلیج الجدید'، این یازده تصمیم دونالد ترامپ بر دو نوع است: نوع اول هدف قرار دادن واقعیت های عینی به نفع رژیم صهیونیستی مانند به رسمیت شناختن قدس به پایتختی این رژیم وانتقال سفارت آمریکا به این شهر واقدام عملی برای از بین بردن آژانس امداد رسانی اونروا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ونوع دوم تصمیمات تنبیهی برای مخالفان با طرح سازش موسوم به معامله قرن.
آخرین تصمیم ترامپ، ادغام کنسولگری آمریکا- کانال ارتباطی و فلسطینیان- با سفارت جدیدش در شهر قدس بود که واشنگتن در ماه مه2018 (اردیبهشت/خرداد) آن را از تل آویو به قدس انتقال داد.
صائب عریقات مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین با محکوم کردن این اقدام جدید ضد فلسطینی گفت : برچیده شدن کنسولگری آمریکا در بیت المقدس شاهد دیگری بر این مدعا است که دولت ترامپ به همراه اسراییل در صدد تحمیل طرح 'اسراییل بزرگ' است و در واقع واشنگتن به دنبال تحقق تشکیل دو کشور فلسطینی و اسراییلی نیست.
علی رغم عدم اعلام چگونگی اجرای طرح سازش موسوم به 'معامله قرن' توسط واشنگتن، خبرهای درز شده از محافل صهیونیستی ، آمریکایی وفلسطینی بیانگر این حقیقت است که این طرح برای نادیده گرفتن حقوق فلسطینیان به ویژه در مورد قدس، پناهجویان وشهرک سازی صهیونیست ها است.
به گفته بسیاری از منابع ، اساس این طرح دادن خودمختاری به فلسطینی ها در کرانه باختری در کنار به رسمیت شناختن شهرک سازی است.
ناظران فلسطینی پیش بینی می کنند که تصمیمات تنبیهی دولت آمریکا تا وقتی که رهبران سیاسی فلسطین با این طرح سازش آمریکایی موافقت کنند ادامه می یابد.
یازده تصمیم ترامپ برای از بین بردن مساله فلسطین عبارتست از:
1- به رسمیت شناختن قدس به پایتختی رژیم صهیونیستی
2- کاهش کمک ها به آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی ' اونروا'
3- انتقال سفارت رژیم صهیونیستی از تل آویو به قدس
4- قطع کامل کمک ها به آژانس امداد رسانی اونروا
5- قطع کامل کمک ها به تشکیلات خودگردان فلسطین
6- توقف حمایت از بیمارستان های قدس
7- تعطیلی دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن
8- بسته شدن حساب های بانکی سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن
9- قطع 10 ملیون دلار سرمایه گذاری در برنامه های جوانان فلسطینی
10- اخراج سفیر فلسطین از واشنگتن
11- ادغام کنسولگری آمریکا با سفارت این کشور در قدس
بر اساس طرح معامله قرن که هنوز رسما از سوی آمریکا اعلام نشده، بیت المقدس و بخش عمده ای از کرانه باختری به صهیونیستها واگذار می شود. همچنین هدف از این طرح پایان دادن به حق بازگشت آوارگان فلسطینی وحذف این قضیه است.
در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی با تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی با ترتیبات خاص امنیتی که شامل نیمی از کرانه باختری، نوار غزه و چند محله از بیت ‌المقدس شرقی می شود، موافقت می ‌کند و شهر ابودیس نیز به عنوان پایتخت فلسطین در نظر گرفته خواهد شد.
این معامله شامل انتقال مالکیت محله‌ها و نواحی نزدیک به قدس مانند بیت حنینا، شعفاط، کفر عقب و راس خمیس به تشکیلات خودگردان فلسطین می‌شود.
در این طرح یک معبری نیز برای فلسطینیان برای تردد به مسجدالاقصی در نظر می‌گیرد.
خاورم** 1453*1049

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ترامپ فلسطين رژيم صهيونيستي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که در طول ۲۰۰ روز از نسل‌کشی مردم غزه،۳۰ کودک فلسطینی به دلیل گرسنگی در این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی در ۳ مورد جنایت جدید، ۳۲ شهروند فلسطینی را در نوار غزه شهید و ۵۹ نفر دیگر را زخمی کرد.

براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • نسل کشی صهیونیست ها همه جامعه فلسطین در غزه را هدف قرار داده است
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • شهادت بیش از ۳۴ هزار و ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه از ۷ اکتبر
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه