Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی محققان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی نمونه‌برداری از کانون‌های تولید گرد و غبار در استان فارس به منظور تعیین کانون‌های ریزگرد کشور اجرایی شد.

به گزارش ایسنا در راستای وظایف حاکمیتی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و طرح تعیین کانون‌های گرد و غبار در سراسر کشور، نمونه‌برداری رسوبات کانون‌های احتمالی تولید گردوغبار از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در استان فارس اجرایی شد و به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمونه‌برداری بیش از 200 نمونه از رسوبات مناطق مستعد تولید گردوغبار مانند دریاچه‎های استان شامل دریاچه‌های "مهارلو"، "بختگان"، "طشک"، "پریشان"، "کافتر" و همچنین بعضی از دشت‌ها مانند "مرودشت"، "لار"، "لامرد"، "داراب"، "جهرم"، "نی‌ریز" و "قطروئیه" برداشت شد.

نمونه‌های برداشت شده در آزمایشگاه مرجع سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور آنالیز شد و ترکیبات رسوب و مقادیر 70 عنصر مشخص و نقشه کانون‌های تولید گردوغبار در استان تهیه و منتشر می‌شود.

نمونه‌برداری در مناطق تحت تاثیر این کانون‌ها فاز دیگری از مطالعات است تا وضعیت آلودگی مناطق جمعیتی و شدت تاثیر این کانون‌ها مشخص شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام استان فارس دریاچه مهارلو سازمان زمین شناسی کانون ریزگرد گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان خسارتی نداشت

به گزارش جام‌جم‌آنلاین،حمید سالخورده روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نیروهای امدادی در منطقه فاریاب در حالت آماده‌باش قرار دارند.    کانون این زمین لرزه در عمق ۹ کیلومتری زمین اعلام شده است.   کانون وقوع این زلزله در ۲۹ کیلومتری فاریاب، ۳۰ کیلومتری کهنوج و ۴۷ کیلومتری عنبرآباد در جنوب کرمان کرمان اعلام شده است.   فاریاب شهری در استان کرمان و مرکز شهرستان فاریاب است.   شهر فاریاب، در ۳۳۰ کیلومتری جنوب شرقی مرکز استان کرمان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان خسارتی نداشت
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد