Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون وزیر بهداشت گفت: سرانه مصرف روزانه لبنیات مردم در ایران نا امید کننده و کمتر از یک لیوان و ‏حدود 130 تا 190 گرم در روز و سالانه زیر 70 کیلوگرم است و یک پنجم مردم فنلاند است.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، علیرضا رئیسی روز دوشنبه در همایش غذای سالم لبنیات سالم که در سالن همایش‌های رازی ‏دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: اهمیت سلامت و مصرف لبنیات بر کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر سرانه مصرف لبنیات در ‏هر کشوری بالا باشد، قطعا آن کشور در ارتباط با سایر شاخص‌های بهداشتی و سلامت در جایگاه خوبی قرار می گیرد.
معاون وزیر بهداشت گفت: کشور فنلاند ‏رتبه اول مصرف لبنیات دنیا با سرانه مصرف 365 کیلوگرم سالانه به ازای هر فرد را دارد و سرانه مصرف روزانه لبنیات مردم در ‏ایران نا امید کننده و کمتر از یک لیوان و حدود 130 تا 190 گرم در روز و سالانه زیر 70 کیلوگرم است.‏
وی افزود: اگر فرهنگ مصرف لبنیات را از کودکی آغاز کرده و تا سالمندی ادامه دهیم، زندگی پربارتر و مولدتر و سالمتری خواهیم ‏داشت.‏
رئیسی با اشاره به مصرف پایین لبنیات در کشور، ادامه داد: مصرف پایین لبنیات در کشور، واقعا نگران کننده است. اکثر جمعیت ‏ایران جوان هستند و از طرفی در احادیث و آیات، مصرف غذای سالم و لبنیات به مسلمانان توصیه شده است. در نتیجه به کار ‏بیشتری در این زمینه نیاز داریم.‏
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: سرانه مصرف لبنیات در هر کشور ارتباط مستقیم با وضعیت اقتصادی و ‏درآمد ناخالص ملی‏ آن کشور دارد. در ‏نتیجه باید به قیمت تمام شده لبنیات در عرضه و توزیع نیز توجه کنیم تا مردم به راحتی به این مواد غذایی دسترسی داشته باشند و از آن ‏استفاده کنند.‏
وی اظهار داشت: برای اولین بار در کشور دستورالعملی به کمک اصناف تدوین شد که ساماندهی مسائل فنی، تولید، عرضه و توزیع ‏مواد لبنی انجام شود. این دستورالعمل آماده شده و دو گروه را هدف قرار می‌دهد. اول مواد لبنی که در عرصه تولید و توزیع و عرضه ‏و کارکنان را مورد نظر دارد.
رئیسی گفت: بیش از 9 هزار واحد صنفی در کشور در فرآیند عرضه و توزیع لبنیات کار می‌کنند. سال گذشته با ‏کمک واحد بهداشت محیط وزارت بهداشت، همه اصناف فعال در لبنیات ارزیابی و پایش شدند. در کنار این واحدها، تولید سنتی لبنیات نیز وجود دارد. ‏این واحدهای سنتی نیازمند کنترل بودند که این اتفاق نیز افتاد و باید از اصناف و نیروی انتظامی در این رابطه تشکر کنیم.‏
اجتمام * 9482 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت رئيسي لبنيات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه