Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@14:16:49 GMT

تظاهرات آمریکایی‌ها در نزدیکی پنتاگون

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۲۰۹۶

تظاهرات آمریکایی‌ها در نزدیکی پنتاگون

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، افراد شرکت کننده در این راهپیمایی اعتراضی علیه جنگ، تنها چند خیابان با وزارت دفاع آمریکا فاصله داشتند و برخی از آنها پلاکارت هایی را در دست داشتند که رویش نوشته شده بود "پنتاگون به دنبال جنگ افروزی بیشتر است، زنان به جنگ نه می‌گویند" و "به جنگ‌ها پایان دهید".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهپیمایی زنان به سمت پنتاگون توسط چند جنبش ضد جنگ سازماندهی شده بودند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی اعتراضی همچنین پرچم کشورهای سوریه، لیبی و سایر کشورهایی را که آمریکا از جنگ در آنها حمایت می‌کند یا در آنها عملیات نظامی دارد، در دست داشتند.

یکی از شرکت کنندگان که نقش دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را بازی می‌کرد به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: این قلمروی من است و مقاطعه کاران دفاعی هم دوستام من هستند.

یکی دیگر از شرکت کنندگان که ماسک ترامپ را بر چهره داشت، گفت که رئیس جمهوری آمریکا هر کاری برای دفاع از منافع خودش می کند.

معترضان که به سمت پنتاگون می‌رفتند شعار می دادند "صلح برای یمن، صلح برای غزه،‌ صلح برای آمریکا".

پلیس چند خیابان را بر روی معترضان بست تا آنها به سمت پنتاگون نروند.

برخی دیگر از معترضان فریاد "عدالت نباشد، صلح هم نیست" سر می دادند.

این راهپیمایی پنجاه و یکمین سالگرد راهپیمایی عظیم 1967 بود که در جریان آن ده‌ها تن در نزدیکی پنتاگون تجمع کردند تا مراتب اعتراض خود را به جنگ آمریکا در ویتنام اعلام کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان! + فیلم
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند