Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@22:31:21 GMT

فاصله ما با زندگی رباتیک تنها پنج سال

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۲۱۲۱

فاصله ما با زندگی رباتیک تنها پنج سال

دانش > فناوری - ایسنا نوشت: بنیانگذار بزرگترین استارتاپ ژاپنی در صحبت‌های خود گفت که تا پنج سال دیگر، ربات‌های این استارتاپ به بازار عرضه خواهند شد.

هنگامی که صحبت از زندگی انسان با ربات به میان می‌آید، افکار به سوی آینده معطوف می‌شوند اما شاید، تنها پنج سال با این آینده فاصله داشته باشیم.

"تورو نیشیکاوا"(Toru Nishikawa)، بنیانگذار بزرگترین استارتاپ ژاپن موسوم به "پریفرد نت‌ورکز"(Preferred Networks) گفت: ما قصد داریم تا پنج سال آینده، چنین ربات‌هایی را به بازار عرضه کنیم و شاهد کاربرد آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استارتاپ در ماه اکتبر سال جاری، از نوعی ربات خودران رونمایی کرد که می‌تواند اتاق را تمیز کند و اشیای روی زمین را بردارد. نیشیکاوا باور دارد که استارتاپ "پریفرد نت‌ورکز" می‌تواند تا پنج سال آینده، چنین ربات‌هایی را در اختیار مشتریان قرار دهد.

ارزش این استارتاپ در حال حاضر، دو میلیارد دلار تخمین زده شده و شهرت آن بیشتر به خاطر تمرکز بر حوزه هوش مصنوعی است. پریفرد نت‌ورکز در حوزه فناوری خودورهای خودران، با شرکت‌های "پاناسونیک" و "تویوتا" همکاری می‌کند.

نیشیکاوا افزود: هدف ما، تنها ارائه فناوری هوش مصنوعی نیست؛ بلکه قصد داریم راه‌هایی برای ترکیب هوش مصنوعی و علم رباتیک ارائه دهیم.

 

5656

 

کلید واژه‌ها : روبات - روباتیک - میکروبات روبات ریزاندام -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روبات روباتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رویداد ۳ روزه ایستگاه آینده با بیش از ۳۰ پنل و ارائه تخصصی و با حضور بیش از ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری و فناوری، برای سومین سال متوالی در نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود. موضوع کلی این رویداد تحول و تغییر در زیست اجتماعی، اقتصادی و زندگی مردم تحت تاثیر فناوری‌های جدید است.

بررسی نقش شرکت‌های بزرگ، ترندهای فناوری و تحولات آینده در اکوسیستم‌های نوآوری از دیگر موضوعاتی هستند که در نکستیشن ۲۰۲۴ به آنها پرداخته خواهد شد.

روز اول رویداد نکستیشن در ۱۸ اردیبهشت، با ۸ پنل و سخنرانی تخصصی برگزار می‌شود. پنل‌هایی چون «شرکت‌های بزرگ و آینده اکوسیستم»، «آماده‌شدن شرکت‌ها برای تحولات ۵ سال آینده»، «بازاریابی و مخاطب‌شناسی»، «ترندشناسی فناوری» و «لجستیک و آینده آن» از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که با حضور مهمانان و سخنرانان شناخته‌شده و مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ اقتصاد کشور روی استیج نکستیشن برگزار خواهد شد.

پخش مستندهای مرتبط با اکوسیستم‌ها و مسائل دنیای نوآوری ازجمله صنعت‌های پیش‌رویی چون لجستیک، مالی و سلامت از دیگر بخش‌های استیج نکستیشن در روز اول است. همچنین پخش مستقیم آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس هم یکی از بخش‌های بعدازظهر روز اول این استیج است.

رویداد نکستیشن در دومین روز میزبان ۱۲ پنل و ارائه با محوریت آینده و تحولات صنایع بزرگ مختلف خواهد بود. موضوعاتی که در روز دوم بررسی می‌شوند عبارت‌اند از: «لندتک و آینده پرداخت»، «ما و آینده»، «آینده صنایع بزرگ و فرصت‌های نوآوران»، «هوش مصنوعی»، «بازتعریف رابطه برند کارفرمایی با منابع انسانی»، «بلاکچین و اکوسیستم دارایی دیجیتال»، «خرده‌فروشی در روندهای پیش روی آن» و «زندگی آینده».

در روز دوم نکستیشن مدیران میانی و ارشد و تصمیم‌گیرندگان کسب‌وکارهای نوآور و استارتاپی درباره همکاری با صنایع بزرگ در آینده نزدیک، تحولات صنایع مادر همچون غذا، دارو، معدن و حمل‌ونقل و خرده‌فروشی و نقش اکوسیستم استارتاپی در این تحولات به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

سوم و پایانی استیج نکستیشن ۲۰۲۴ توجه ویژه‌ای به تحول دیجیتال، سرمایه‌گذاری و آموزش دارد. در سومین روز ایستگاه آینده ۱۰ پنل و ارائه با موضوعاتی مانند «تحول دیجیتال در صنایع بزرگ»، «سرمایه‌گذاری برای آینده» و «آموزش و نقش آن در اکوسیستم» برگزار می‌شود.

بررسی نقش شرکت‌های مشاوره و تحلیل‌گران کسب‌وکار در آینده اکوسیستم نوآوری، پرورش و آماده‌سازی نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور، بازخوانی نقش وی‌سی‌ها در اکوسیستم نوآوری و سناریوهای آینده صنعت سرمایه‌گذاری خطرپذیر در ایران و بررسی کارنامه شرکت‌های بزرگ در اکوسیستم استارتاپی و آینده پیش‌روی آن‌ها در پیوند با مفهوم نوآوری موضوعاتی هستند که در پنل‌های روز سوم استیج نکستیشن به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران (اینوتکس) روزهای ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد. امسال بیش از ۴۵۰ کسب‌وکار در این رویداد سالانه حضور خواهند داشت. اینوتکس ۲۰۲۴ در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

کد خبر 6086394 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • کرمانشاه یکی از استان‌های پرافتخار کشور است
  • شیوه حضور پوتین در فیلم زندگی خودش | تصویر
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • (ویدئو) استفاده از برانکارد رباتیک در جنگ اوکراین و روسیه
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود