Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: تفاهم نامه اخیر امضا شده میان استانداران گلستان و منگستائو بیشتر در راستای پیگیری مفاد تفاهم نامه سال 95 و ارایه ساز و کار برای رفع موانع سر راه مفاد آن و شتاب در توسعه روابط به ویژه تجاری - اقتصادی است.

عباس اغنامی گفت : علاوه بر این، آسان سازی در کاهش زمان صدور ویزا از سوی دو طرف، رونق گردشگری سلامت، همکاری بانکی و فعال کردن شعب ارزی در منگستائو و گلستان به منظور جابجایی ارز تجار، ایجاد سرای تجاری ظرف یکماه در هر دو استان، شتاب در کشت فراسرزمینی در قزاقستان و استفاده از این ظرفیت و برقراری خط هوایی گرگان – آکتائو از جمله مسایلی است در این سفر پیگیری و بر تحقق آن تسریع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی یکی از مفاد تفاهم نامه جدید امضا شده بین استانداران، اجرای موثر مفاد تفاهم تکمیلی ضمن معرفی نماینده تام الاختیار از سوی دو طرف برای پیگیری آن است بطوریکه هر 6 ماه یکبار نتیجه اقدام ها به اطلاع یکدیگر رسانده شود.

 در راستای توسعه همکاری ها جمعه گذشته سید مناف هاشمی استاندار گلستان به همراه جمعی از مسوولان دولتی و بخش خصوصی استان به شهر آکتائو مرکز ایالت منگستائو قزاقستان سفر کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان هم در این پیوند گفت: مفاد تفاهم نامه امضا شده میان روسای اتاق دو طرف شامل اعزام و پذیرش هیات های تجاری – اقتصادی، توسعه گردشگری، ایجاد کشتارگاه، واحدهای تولید مرغ، مزارع پرورش ماهیان خاویاری و میگو، کارخانه لبنیات و گلخانه و توسعه باغ های مثمر در منگستائو است.

علی محمد چوپانی افزود: در نشست میان روسای اتاق بازرگانی دو استان همکاری برای راه اندازی سرای تجاری میان گرگان و آکتائو با هدف آسان سازی بیش از گذشته روابط تجاری - اقتصادی و تقویت سکوی تجارت میان طرفین در سال جاری است.

وی در خصوص راه اندازی خط هوایی گرگان – آکتائو افزود: در این زمینه مدیران کل فرودگاه های دو استان (گلستان و منگستائو) نشستی برگزار و قرار شد از طریق شرکت های خصوصی این پیشنهاد گلستان هرچه زودتر عملیاتی شود.

 اکنون خط هوایی میان ایران و قزاقستان برقرار نیست و سفر فعالان اقتصادی دو کشور از طریق تهران – باکو (آذربایجان)، باکو – آلماتی و آلماتی – آکتائو صورت می گیرد.

این در حالیست که با راه اندازی خط هوایی گرگان - آکتائو نه تنها این ارتباط برقرار می شود بلکه مسافت طی شده مستقیم به مدت 1.5 ساعت کاهش می یابد.

چوپانی، مذاکره میان مسوولان جهادکشاورزی، صنعت و معدن و تجارت، شیلات و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان با طرف مقابل در زمینه های مختلف از جمله لبنی، شیلات، بانکی و گردشگری سلامت، نشست با اعضای اتاق بازرگانی و مسوولان دولتی دو استان، بازدید از پایانه دریایی و بندر قوریق را از دیگر برنامه ها و رهاوردهای سفر به شهر آکتائو برشمرد.

استان گلستان با یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت علاوه بر خواهرخواندگی با منگستائو و فعالیت سرکنسولگری قزاقستان در گرگان قرابت های دیگری هم با این کشور دارد چراکه 1500 خانوار قزاق با جمعیتی قریب به شش تا هشت هزار نفر از گذشته های دور در گرگان ساکن شده اند.

علاوه بر این گلستان از نزدیک ترین استان های ایران با قزاقستان محسوب می شود و این جایگاه مطلوبی در راستای توسعه همکاری ها و ارتباطات بین دو کشور ایجاد کرده است.

ارتباط ریلی از طریق خط آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان و ارتباط دریایی از طریق خزر از دیگر مزیت ها در توسعه روابط بین گلستان و قزاقستان است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی سلامت صنایع دستی و گردشگری فرودگاه قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان به دنبال دانش خودروسازی

نشست دوجانبه میان هیئت‌های طالبان در کابل و آستانه به رهبری وزیر صنعت و تجارت این گروه و معاون نخست وزیر قزاقستان برگزار شد.

در این نشست بر روی سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌ کارخانه‌های خودروسازی در افغانستان بحث و گفتگو شد.

همچنین، دو طرف روی استخراج معادن، صنعت ماشین‌آلات، تعرفه ترجیحی برای کالاهای افغان، فراهم‌آوری تسهیلات ترانزیتی، روابط بانکی، برگزاری نشست سه‌جانبه ترانزیتی میان افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان، انتقال سیستم اسمارت بریج[حکومت‌داری الکترونیک] قزاقستان به افغانستان، تبادل‌نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • برقراری مجدد پرواز گرگان به آکتائو قزاقستان
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد