Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده از سوی مجله بیت کوین نشان می‌دهد که گروه لازارس که با عنوان کبرای پنهان نیز شناخته می‌شود، تحت لوای حمایت دولت کره شمالی به بزرگترین و فعال‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده حمله کرده و موفق شده‌اند که میلیون ها دلار به جیب بزنند.

این گروه از هکرها پیشتر نیز مسئولیت حملات سایبری به وب‌سایت سونی، انتشار باج افزار واناکرای و برخی دیگر از شرکت‌های تجاری در کره جنوبی را برعهده گرفته و خسارات جبران ناپذیری را ایجاد کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین تخمین زده می‌شود که گروه لازارس با توجه به کارنامه عملکرد خود، مسئول سرقت ۵۷۱ میلیون دلار ارز دیجیتالی از صرافی‌های فعال در جهان نیز باشد

تعداد زیادی از این صرافی‌های فعال در حوزه ارزهای دیجیتالی همچون YouBit ، Coinrail و Bithumb در کشور کره جنوبی واقع و مستقر شده‌اند و اعضای کمیسیون اطلاعات مجلس این کشور نیز دولت کره شمالی را به سرقت میلیون ها دلار از ارزهای دیجیتالی رمزپایه متهم کرده است.

به نظر می‌رسد هکرها با استفاده از روش هایی نظیر فیشینگ و همچنین انتشار بدافزارهای مخرب و آلوده توانسته‌اند به سرورهای این صرافی‌ها و مراکز فعال نفوذ یافته و مبالغ هنگفتی را از آن‌ها به سرقت ببرند.

گفتنی است در سال گذشته تنها ۲۶۶ میلیون دلار ارز دیجیتالی به سرقت رفته بود این در حالی است که این رقم در سال جاری به حدود یک میلیارد دلار رسیده و این عدد خود به تنهایی آغازی برای یک فاجعه در زمینه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری به شمار خواهد آمد.

/ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار عمومی یونسکو با تأکید بر آینده آموزش دیجیتال

سمینار عمومی یونسکو با تأکید بر آینده آموزش دیجیتال در دانشگاه علامه‌طباطبائی به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سمینار تخصصی کرسی یونسکو با هدف «بررسی آینده آموزش دیجیتال» با مشارکت و حضور دکتر علی اصغر کیا، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در دانشگاه علامه‌طباطبائی، مسئولان و کارشناسان یونسکو، جمعی از استادان کشور‌های عضو یونسکو همچون ایران، ایتالیا، آلمان، فرانسه، فنلاند، دانمارک، چین، هند، برزیل و کارشناسان آموزش همگانی بصورت آنلاین برگزار شد.

در این نشست کارشناسان با تأکید بر سرعت شتابان نوآوری دیجیتال و تأثیر همه جانبه آن بر تغییر زندگی، یاد آور شدند: آموزش و پرورش نه تنها باید خود را با این تغییرات تطبیق دهد، بلکه باید به ما کمک کند آینده دیجیتالی عادلانه‌تر، فراگیرتر و پایدارتری را تضمین کنیم. دگرگونی‌های دیجیتالی جوامع ما نیازمند بازنگری رویکرد‌ها و مدل آموزشی ما است. 

همچنین چگونه یاد می‌دهیم و یاد می‌گیریم، از مهم‌ترین نکات مورد اشاره در این نشست بود و در ادامه بیان شد: ما باید نه تنها هدف آموزش، بلکه سازمان یادگیری را نیز بازنگری کنیم. فن‌آوری‌های دیجیتال نه تنها به نوآوری‌های آموزشی از طریق یادگیری ترکیبی، بلکه برای مدل‌های آموزشی بازتر اجازه می‌دهند که فضا‌های آموزشی متنوع را بهتر به هم متصل کنند. 

سمینار تخصصی کرسی یونسکو با هدف «بررسی آینده آموزش دیجیتال» تاکید شد: این مدل از آموزش ترکیبی به عنوان مرکز اصلی شبکه‌ای از فضا‌های یادگیری است که آینده دیجیتالی آموزش را تعریف می‌کند. این شکل‌دهی به آینده‌های دیجیتالی آموزش باید به شیوه‌ای انسان‌محور هدایت شود؛ روشی که شمول و برابری در استفاده از فناوری را برای حمایت از یادگیری ریشه‌دار در تماس انسانی و تعامل اجتماعی در اولویت قرار می‌دهد.

نقش هوش مصنوعی در آموزش، راهکار‌ها و مشکلات آموزش دیجیتال، تأثیر فن‌آوری عمومی به‌ویژه هوش مصنوعی در آموزش‌های همگانی، نابرابری‌های دیجیتال، خطرات و ریسک‌پذیری هوش مصنوعی در آموزش به‌ویژه در کشور‌های اروپایی، ضرورت تدوین قوانین در خصوص آموزش دیجیتال، سواد دیجیتال و مهارت‌های استفاده از هوش مصنوعی و سیاست‌های استفاده از هوش مصنوعی مولد و راهنمای آن، مهم‌ترین محور‌های این سمینار بود.

دیگر خبرها

  • تامین ارز ۲.۸ میلیارد دلاری در نخستین ماه سال ۱۴۰۳
  • یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالا از آذربایجان شرقی صادر شد
  • سرقت ۱۶ میلیون دلاری از ستاره ژاپنی در آمریکا
  • تولید بازی دیجیتالی جدید تنیس از سوی ATP و WTA
  • شکیت ۱۵ زندان سیاسی دوره پهلوی و محکومیت یک میلیارد دلاری آمریکا
  • محکومیت یک میلیارد دلاری آمریکا برای حمایت از جنایات پهلوی
  • ناسا در مورد برنامه فضایی چین به عنوان «پوششی برای پنهان‌ کردن اهداف نظامی» هشدار داد
  • سمینار عمومی یونسکو با تأکید بر آینده آموزش دیجیتال
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲