Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو- ایرنا- یک روزنامه هندی با اشاره به اینکه وزارت بازرگانی این کشور 180 کالا ی جدید را به صادرگنندگان هندی به عنوان بازار مناسب در آمریکا معرفی کرده است نوشت : دولت هند به دنبال استفاده از جنگ تجاری چین و آمریکا و تبدیل آن به یک فرصت تجاری است .

به گزارش ایرنا در روز دوشنبه، روزنامه انگلیسی زبان ' تایمز او ایندیا' به نقل از مقامات وزارت بازرگانی هند اعلام کرد این کالاها به بخش های مختلف از جمله کالاهای مهندسی، قطعات خودرو و مواد شیمیایی تعلق دارند که به دلیل افزایش تعرفه های گمرکی آمریکا برای محصولات چینی، اکنون در بازارهای این کشور با قیمت گران تری به فروش می رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت بازرگانی هند درحالی به دنبال گسترش صادرات به آمریکا می باشد که کسری تجاری میان دو کشور افزایش یافته است. این وزارتخانه به اتحادیه های صادراتی هند فشار وارد کرده تا هرچه زودتر از فرصت ایجاد شده استفاده کنند.
صادرات هند به آمریکا در سال 2016-17 به ارزش 42.21 میلیارد دلار برآورد شده است درحالی که واردات دهلی نو از آمریکا به ارزش 22.3 میلیارد دلار بوده است.
مقامات هندی اعلام کرده اند اگرچه لیست کالاهای معرفی شده از سوی دولت هند برای جایگزینی کالاهای چینی در بازار آمریکا به ارزش 8 تا 10 میلیارد دلار می رسد، صادر کنندگان هندی می توانند بخشی از این بازار ایجاد شده را پوشش دهند.
یک مقام هندی گفت: شرکت های هندی خواهند توانست کالاهای تولیدی به ارزش 2 تا 3 میلیارد دلار را به آمریکا صادر کنند. این امر نیز به واکنش سریع شرکت های هندی بستگی دارد.
دولت آمریکا تعرفه گمرکی برای واردات کالاهای چینی به ارزش 250 میلیارد دلار که شامل نیمی از واردات از چین می شود را افزایش داده است.
چین نیز در مقابل تعرفه واردات کالاهای آمریکایی به ارزش 110 میلیارد دلار را افزایش داده است.
وزارت بازرگانی هند لیست مشابهی برای افزایش صادرات این کشور به چین تهیه کرده است. دولت هند اعلام کرده است که تعرفه های چین برای واردات کالاهای آمریکایی یک فرصت ایجاد کرده است تا دهلی نو با استفاده از آن کسری تجاری خود با چین را کاهش دهد.
اما کارشناسان اقتصادی معتقدند که توانایی تولید کنندگان هندی برای نفوذ به بازار های چین و آمریکا محدود است زیرا اکثر کالاهایی که با افزایش تعرفه های گمرکی مواجه شده اند، تخصصی هستند و شرکت های هندی دارای توانایی برای تولید کالاهای مشابه را ندارند.
کسری تجاری هند و با چین در سال 2017-18 با سه برابر افزایش نسبت به یک دهه گذشته به 63 میلیارد دلار رسیده است. این کسری در سال 2008-9 حدود 23 میلیارد دلار بوده است.
درحالی که کالاهای هندی به سختی راه خود را در بازار های چین پیدا می کنند اما دهلی نو به طور فزاینده به کالاهای چینی به خصوص تجهیزات الکترونیکی و ماشین آلات، دیگ های بخار و کود وابسته می شود.
دیگر واردات بزرگ هند از چین شامل اقلام پلاستیکی، آهن و فولاد و عکاسی نوری است. از سوی دیگر، هند الماس، نخ پنبه، مس و روی در میان کالاهای دیگر به چین صادر می کند.
آساق**267**1424

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هند صادرات آمريكا و چين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید.

به گزارش رویترز، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۶ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.

عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.

آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.

اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.

از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا ۴۹۹ حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد