Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد با اشاره به این مطلب که کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد با تشکیل موکب‌هایی با نام موکب الاتحاد در مرز ایران و عراق درصدد است که به زائران خدمات فرهنگی و هنری ویژه‌ای ارائه بدهد، گفت: تشکیل موکب‌هایی در پیاده‌روی اربعین سبب ایجاد اتحاد بین کشور ایران و عراق می‌شود و ما درصدد هستیم در این موکب‌ها از جوانان ایرانی و عراقی بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌ رضا ارزانی صبح امروز دوشنبه (30 مهرماه) در نشستی که به مناسبت تشریح اقدامات قرارگاه اربعین توسط کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد و سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران قرار است صورت بگیرد، با تشریح برنامه‌های این کارگروه‌ها در ستاد اربعین اظهار کرد: رسانه و اطلاع‌رسانی در قرآن جایگاه ویژه‌ای دارد تا جایی این مطرح است که خداوند به پیامبر (ص) می‌فرماید اگر پیام امامت ابلاغ نکنی، رسالت خود را کامل نکرده‌ای. یعنی بر این موضوع تاکید شده است که اطلاع‌رسانی باید به صورت کامل انجام شود. در دنیای امروز دشمن برای رسیدن به اهداف خود بهترین راهی را که انتخاب کرده است، رسانه است.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه مسجد در طول تاریخ اسلام عنوان کرد: در طول تاریخ مساجد به عنوان یکی از اثربخش‌ترین رسانه‌های دنیای اسلام فعالیت داشته است. از زمانی که پیامبر (ص) مسجد را در مدینه بنا کردند تاکنون این مساجد کارایی‌ها و فعالیت‌های زیادی داشته است. همچنین در شکل‌گیری انقلاب اسلامی نیز مساجد یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین مکان‌ها بوده‌ است و در استمرار و امتداد انقلاب نیز نباید نقش مساجد را فراموش کنیم. مسجد دین‌محور، اخلاق‌محور و عدالت محور است. آنچه که رسانه می‌خواهد در مسجد وجود دارد. بر همین اساس ما طرحی را در مساجد آغاز کرده‌ایم. "هر مسجد یک خبرنگار". درصدد هستیم با اجرای این طرح اطلاعات مفیدی را از مساجد در اختیار مردم قرار بدهیم.

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد با بیان اینکه عدد 40 در دین اسلام یک عدد کمال است، ادامه داد: کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد در حوزه اربعین بناست که با همکاری سازمان فرهنگی- هنری شهرداری برنامه‌هایی را در این پیاده‌روی باعظمت داشته باشد و از جمله برنامه‌های ما برنامه‌های فرهنگی و هنری است. در هیچ جای دنیا فستیوالی به این بزرگی و عظمت نداریم. چرا در زمان‌های گذشته این راهپیمایی با این عظمت نبوده است؟ دلیلش این است که انقلاب اسلامی ایران به مردم این جسارت و شعور و بصیرت را داد که همگی در این راهپیمایی با یک شعار مشترک جمع شوند و به جهان اعلام کنند که امام حسین (ع) نقطه مرکزیت ما است. بر همین اساس ما موکب‌ها را به نام موکب "الاتحاد" راه‌اندازی کردیم و علاوه بر اینکه در این موکب‌ها بحث پذیرایی از زائران را داریم. کارویژه‌های اصلی ما در بحث فرهنگ و هنر است. اربعین یک دانشگاه بزرگ است. فردی که در این پیاده‌روی شرکت کرده، نیمی از راه را رفته است اما فعالیت فرهنگی می‌تواند این حرکت عظیم را تکمیل‌تر کند.

ارزانی خاطرنشان کرد: این پیاده‌روی و تشکیل موکب‌ها می‌تواند اتحاد بین ایران و عراق را بیشتر کند. ما سعی کرده‌ایم که در موکب‌ها از جوانان ایرانی و عراقی چه در مرز ایران و چه در مرز عراق استفاده کنیم. از روحانیونی که به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی مسلط هستند، در این قرارگاه‌های فرهنگی استفاده کرده‌ایم تا سخنرانی‌های 20 دقیقه‌ای را برای زائران داشته باشند. همچنین بحث جا ماندگان از اربعین که در حدود سه سال است با همکاری شهرداری در استان تهران به راه افتاده است نیز حرکتی ارزشمند است که ما امسال به صورت ویژه در این مراسم حاضر شده‌ایم و بناست موکب‌هایی از میدان امام حسین (ع) تا حرم شاه عبدالعظیم حسنی (ع) دایجاد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اربعين حسيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    محسن رضایی،   در نشستی با اصحاب رسانه بر لزوم احیای کارکردهای متنوع مساجد تاکید کرد و گفت: دهه شصتی‌ها در سنین نوجوانی و جوانی بیشتر از نسل فعلی با مساجد مانوس بودند گرچه مشکلات مالی در آن زمان هم مثل اکنون وجود داشت و خانواده‌ها نیز پرجمعیت بودند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه امروز دلیل عدم حضور در مساجد را به مسائل و  مشکلات مالی گره می‌زنند، ادامه داد: حال آنکه ابداع فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچنین نفوذ آن به افکار نسل جدید باعث عدم رغبت به مسجد می‌شود، ولی چنانچه فضای متناسب، مفرح  و مفید در کانون‌های مساجد ایجاد شود به طور قطع نسل جدید از آن استقبال خواهند کرد.

رضایی به آغاز سطح‌بندی کانون‌های مساجد استان براساس تنوع و میزان فعالیت همچنین دامنه فعالیت در طول یک سال و نیم گذشته اشاره کرد و بیان داشت: براساس این سطح‌بندی نسبت به حمایت از کانون‌های مساجد استان اهتمام خواهیم کرد به طوری که در سال گذشته برای نخستین بار از طرح مسجد کانون نشاط یک با همه توان حمایت کرده و همه ملزومات موردنیاز تفریحی، ورزشی و هنری را در اختیار نوجوانان قرار دادیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه‌های مختلف با دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های مختلف و جذب اعتبارات موردنیاز گام برداشتیم و توانستیم ملزومات موردنیاز در ۱۵۰ کانون برای جذب افراد ۱۰ تا ۱۸ ساله  را فراهم کنیم، به طوری که ۱۰ هزار نفر عضو جدید در سنین جوانی و نوجوانی به اعضای کانون مساجد استان اضافه شده و با شوق و انگیزه مضاعف در رویدادهای مختلف شرکت می‌کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ۱۰۶ هزار نفر در مناطق مختلف استان عضو کانون‌های مساجد هستند که ۱ هزار و ۴۰۰ کانون نیز در سراسر استان راه‌اندازی شده و در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: جذب و به کارگیری مربیان توانمند، متعهد و ارزشی در رشته‌های مختلف ورزشی، پرورشی، هنری، علمی و ... را در برنامه گنجانده‌ایم، تا از این رهگذر وقت و انرژی نسل جدید در مساجد استان به بهترین نحو صرف شود و بتوانند به مهارت‌های خود بیفزایند و به فردی موفق در جامعه تبدیل شوند.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد