Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان گفت: اجلاس جهانی گردشگری علاوه بر پیامدهای مثبت اقتصادی، می تواند پیامدهای مثبت سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیز برای استان و کشور به ارمغان آورد.

به گزارش روز دوشنبه کمیته اطلاع رسانی اجلاس جهانی گردشگری، سید ناصر محمودی افزود: انتخاب استان همدان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهایی آسیایی در سال 2018 و میزبانی از چهلمین اجلاس جهانی گردشگری در توسعه اقتصاد استان نقش موثری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: نگرش فرهنگی به رویداد 2018 همدان باعث کم توجهی به نقش و عملکرد اقتصادی آن در نظام مالی استان شده است.
محمودی تاکید کرد: از جمله پیامدهای مثبت اقتصادی این رویداد برای همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران، می توان به توسعه گردشگری با معرفی ظرفیت های توریستی استان در عرصه جهانی و توسعه زیرساخت های گردشگری، اشتغال، کارآفرینی و جذب سرمایه گذاران خارجی اشاره کرد.
وی عنوان کرد: صنعت گردشگری مجموعه ای پیچیده از خدمات گوناگون است که مجموعه آن فرصت اشتغالزایی را در بخش های مختلف ایجاد می کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان ادامه داد: صنعت گردشگری به طور مستقیم می تواند در تولید و تجارت دیگر خدمات همچون حمل و نقل، هتلداری، آژانس های مسافرتی، صنایع دستی، رستوران داری، صنایع غذایی و کشاورزی تاثیر بگذارد.
وی اضافه کرد: با وجود توانمندی های بالقوه کشور و استان در حوزه گردشگری، این صنعت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و از موانع این صنعت در استان می توان به پایین بودن سطح اطلاعات و آگاهی مردم در این حوزه و کمبود امکانات زیربنایی مانند تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات صنعت گردشگری اشاره کرد.
محمودی ادامه داد: نبود حمایت کافی از بخش خصوصی و تشویق نکردن به سرمایه‌گذاری در این حوزه، نبود برنامه اصولی، جامع و مطالعات پایه‌ای برای توسعه گردشگری، وجود تشکیلات موازی در بخش صنعت گردشگری، ناهماهنگی سازمانی برای رونق گردشگری و ازدیاد مراکز تصمیم گیری، تبلیغات ضعیف و نیز نشر اخبار منفی از ایران از دیگر موانع توسعه ای صنعت گردشگری است.
وی گفت: امروزه سیاست گذاران و برنامه ریزان کشورها به صنعت گردشگری به عنوان یک راهبرد توسعه اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی نگاه ویژه ای دارند و آثار مثبت اقتصادی آن مورد توجه دولت ها و ملل گوناگون قرار گرفته است.
محمودی افزود: بسیاری از کشورها با بهره گیری از این صنعت به نقطه اوج اهداف مورد نظر دست یافته اند به نحوی که بیشترین درآمد خود را از طریق آن تامین می کنند و در زمره کشورهای توسعه یافته جهان مطرح شده اند.
وی ابراز امیدواری کرد: همه دلسوزان و دغدغه مندان استان با ساماندهی و معرفی ظرفیت های تاریخی و جاذبه های استان برای سرمایه گذاری، این فرصت را تبدیل به افقی درخشان برای همدان 2018 کنند.
چهلمین اجلاس جهانی گردشگری از 21 تا 25 آبان با حضور نمایندگان 150 کشور به میزبانی همدان برگزار می شود.
9904/2090

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اجلاس جهاني گردشگري همدان 2018 صنعت گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

وی افزود: بومی‌سازی در حوزه کالا و تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی را از پیش‌تر‌ها آغاز کرده‌ایم.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: برنامه‌ریزی تعمیرات اساسی مجتمع‌های پتروشیمی برای فصل زمستان، به‌دلیل محدودیت‌های کمبود خوراک در زمان کوتاه انجام شود.

شاهمیرزایی در پایان از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

دیگر خبرها

  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • اکسپو فرصتی برای توسعه
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دادگاه لاهه و پیامدهای جهانی
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری