Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، علی رمضانی در نشست خبری بیست و یکمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در ساختمان علاقه‌مندان  اظهار کرد: تحکیم و تعمیق ارزش‌ها، باورهای دینی، آموزه‌های سیاسی و اجتماعی در بین دانش آموزان، تکریم عملی شخصیت دانش آموزان و تقویت خودباوری و اعتمادبه‌نفس در آنان تمرین مشارکت‌جویی و مسؤولیت پذیری و تقویت روحیه انتقادپذیری و حسن سلوک و احترام متقابل و کسب مهارت برای نقش اجتماعی که در آینده، توجه عملی به مطالبات و خواسته‌های دانش‌آموزان در چارچوب مقررات، قوانین و آیین‌نامه اجرایی مدارس، تسهیل در حسن اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی و مدیریتی و امور اجرایی مدارس از طریق واگذاری مسئولیت به دانش آموزان و همکاری با معاون پرورشی و تربیت‌بدنی مدرسه از اهداف مهم تشکیل شوراهای دانش‌آموزی در مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش‌وپرورش هیچ شورای وجود ندارد که تمام دانش آموزان را مخاطب قرار دهد، لذا شوراهای دانش‌آموزی حدود ۱۴میلیون دانش‌آموز را در سال جاری مخاطب  خود قرار می‌دهد، بنابراین شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کردیم تا همه دانش آموزان در سراسر کشور اعم از شهری روستایی و عشایری بتوانند در این انتخابات که نوعی تمرین دموکراسی و مردم‌سالاری دینی و مسئولیت‌پذیری است را در مدرسه به‌عنوان یک مهارت اجتماعی تمرین کنند.

 رمضانی ادامه داد: در راستای اجرای سند تحول و با توجه به نقش مؤثری که دانش آموزان می‌توانند در تحول در برنامه‌ها داشته باشند سبب شد تا پس از بررسی عملکرد شوراها در 20 سال گذشته به دستور وزیر آموزش‌وپرورش کارگروهی تشکیل و دستورالعمل جدید شوراهای دانش‌آموزی رابراساس سند تحول بازنویسی شد.

 وی تصریح کرد: در دو جای سند تحول و در راهکار 13.2 و همچنین راهکار 8.8 بر مشارکت و نقش‌پذیری دانش آموزان تأکید شده است، لذا در بررسی‌های یک سال اخیر، توسط کارگروه مذکور مشخص شد عملکرد فعلی شوراها در سال‌های اخیر با اهداف و جایگاه اولیه فاصله شوراها گرفته است و نیاز به بازنویسی دارد بنابراین بر اساس سند تحول دستورالعمل جدید نگاشته شد.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی خاطرنشان کرد: امسال انجمن‌های جدیدی در مدارس تشکیل می‌شود که شامل انجمن فضای مجازی، انجمن اردوها و فضاهای بازدیدی، آشنایی دانش آموزان با سبک ایرانی اسلامی، انجمن حمایت از کالای ایرانی و نوشت‌افزار باهدف فرهنگ‌سازی در بین دانش آموزان، لذا فرهنگ‌سازی  در خصوص کالای ایرانی را  با تشکیل کارگر وِ در دستور کارداریم وبِ پیام سال رهبر معظم انقلاب بر اساس  دستور وزیر لبیک گفتیم و دستورالعمل استفاده از کالای ایرانی را به استان‌ها ارسال کردیم.

وی اظهار کرد: در انتخابات شوراهای، دانش آموزان در دور ابتدایی تا ۱۰۰نفر دانش‌آموز  ۵نفر به‌عنوان عضو اصلی، ۱۰۱تا ۱۵۰نفر، هفت نفر عضو اصلی، ۱۵۱نفر به بالا، ۹نفر به‌عنوان عضو اصلی و در هر سه سطح دو نفر به‌عنوان عضو علی‌البدل انتخاب می‌شوند، همچنین در دوره متوسطه اول  و دوم  تا ۲۵۰نفر دانش‌آموز، 5 نفر، از ۲۵۱تا 350 نفر دانش‌آموز، ۷نفر، از ۳۵۱تا ۵۵۰نفر دانش‌آموز ۹نفر و از ۵۵۰نفر دانش‌آموز به بالا ۱۱نفر به‌عنوان عضو اصلی و در همه گروها ۲نفر به‌عنوان عضو علی‌البدل انتخاب می‌شوند.

رمضانی از خانواده‌ها خواست تا فرزندانشان را به شرکت در شوراها تشویق کنند و همان‌طور که دانش آموزان دهه اول انقلاب در سربلندی کشور، خصوصاً در ۸سال دفاع مقدس نقش اساسی داشتند دانش آموزان امروزی نیز در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین باشند.

وی از حضور استانداران و فرمانداران در حوزه‌های اخذ روی مدارس خبر داد و افزود: اول آبان مراسم نمادین انتخابات در دبیرستان وحدت منطقه ۷تهران برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی خاطرنشان کرد: برای هر دانش‌آموز عضو شورا وظیفه‌ای تعریف‌شده  و معاونت‌های مختلف پیگیر وظایف آنهاهستد، در دستورالعمل جدید، اجرای شرح وظایف دانش آموزان عضو توسط مدیر مدرسه  لازم‌الاجراست.

وی تصریح کرد: تعداد ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار دانش‌آموز در دوره ابتدایی، ۳میلیون و ۱۱۲هزار و ۲۴۳دانش‌آموز در دوره اول متوسطه و ۲میلیون و ۱۸۸هزار و ۱۵۹دانش‌آموز در دوره متوسطه دوم در این انتخابات شرکت می کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصحاب رسانه انتخابات انقلاب دموکراسی فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان از اول خرداد

به گزارش معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمد خانی در نشست اعضای شورای اندیشه‌ورز اوقات فراغت دانش‌آموزان اظهار داشت: اوقات فراغت را نباید مخصوص تابستان بدانیم. تلاش ما این است که این مهم را در جلسات مختلف مطرح کنیم که مقداری جا افتاده و پیش‌نویسی هم در این ارتباط ذیل سند تحول تهیه شده است که در هیئت دولت تصویب خواهد شد و ناظر بر اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان و در طول سال تحصیلی است.

وی به میدان‌داری گروه‌های مردمی در زمینه اوقات فراغت دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: هر کدام از گروه‌هایی که از دستگاه‌های حاکمیتی مجوز دارند می‌توانند در این زمینه شریک آموزش و پرورش باشند.

خانی افزود: تلاش برای نمایاندن چهره و فضای مدرسه به‌عنوان یک محیط جذاب، هدف‌گذاری برای پوشش حداکثری دانش‌آموزان، برنامه‌ریزی برای مشارکت دانش‌آموزان، توجه به هویت ملی دانش‌آموزان در برنامه‌های اوقات فراغت با هدف کشف استعدادها، برگزاری اردوهای یک‌روزه با هدف ایجاد شور و نشاط، به کارگیری روحانی مربی آموزش‌دیده در برنامه فرهنگی تربیتی اوقات فراغت، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و گروه‌های جهادی و توجه به برنامه نخبگانی دانش‌آموزان از دیگر ویژگی‌های ممتاز اوقات فراغت ۱۴۰۳ به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: محور برنامه‌های اوقات فراغت براساس ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیتی شامل زیبایی شناختی و هنری، زیستی و بدنی، علمی و فناورانه، اجتماعی و سیاسی، اقتصادی و حرفه‌ای و اعتقادی، عبادی و اخلاقی برنامه‌ریزی شده است.

معاون برنامه‌ریزی فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگی، هنری، ادوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۱ کارویژه برای امسال تعریف شده است، گفت: غیر از مدارس بسیاری از پایگاه‌ها و مجتمع‌ها و کانون‌ها و حتی ظرفیت‌های عشایری و مساجد به عنوان موقعیت‌ها و مراکز اوقات فراغت در نظر گرفته شده‌اند.

خانی گفت: ۴۶۶ مجتمع و سال ورزشی، ۷۶۰ مرکز دارالقرآن کریم، ۱۱۸۲ کانون فرهنگی و تربیتی، ۹۴۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۷۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روان درمانی، ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی، ۲۰ هزار مدرسه، ۴۹۰۴ تشکل دانش‌آموزان شامل بسیج دانش‌آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی، سازمان دانش‌آموزی و سازمان جمعیت جوانان هلال احمر، ۶۹۹ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی و ۱۰ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در تابستان امسال میزبان دانش‌آموزان خواهند بود.

ثبت‌نام اوقات فراغت در نورینو انجام می‌شود

وی با تاکید بر اینکه موضوع استفاده از ظرفیت‌های اولیای دانش‌آموزان مورد توجه است، گفت: ثبت‌نام اوقات فراغت در سامانه نورینو انجام می‌شود.

به گفته خانی، اردوهای یک‌روزه دانش‌آموزی، برنامه عمومی و همگانی ۷*۷، اردوهای راهیان نور غرب، اردوهای راهیان پیشرفت، طرح دانا (شوراهای دانش‌آموزی)، مسئولیت و سازندگی (اردوی متوسطه اول و دوم سمپاد)، پویش ایران فردا، طرح مزرعه تابستانی من، طرح به وقت خدمت، طرح استعدادیابی ماهرانه، پیاده‌روی و برپایی موکب اربعین ۱۱ کارویژه برنامه‌ریزی‌شده امسال برای اوقات فراغت دانش‌آموزان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی
  • اردوگاه دانش‌آموزی در یزد ایجاد شود
  • درخشش دانش آموزان تویسرکانی در هفدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
  • ۵۴ زمین مینی فوتبال در مدارس استان بوشهر احداث می‌شود
  • ترمز ناگهانی اتوبوس ۶ دانش آموز را راهی بیمارستان کرد
  • راهیابی چهارده دانش آموز کیش به مرحله اول المپیاد کشور
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان از اول خرداد
  • ۲ معلم کردستانی عازم مسابقات والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان