Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@09:28:42 GMT

مصرف برق در ایران هشت برابر رشد جمعیت

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۷۷۸۳

مصرف برق در ایران هشت برابر رشد جمعیت

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدحسن متولی‌زاده در سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی برق با بیان این‌که در تمام این مدت به دلیل نگاه دولتمردان و قانونگذاران نرخ تکلیفی فروش برق پایین‌تر از هجمه واقعی برق بوده و صنعت برق همواره تحت فشار اقتصادی فعالیت کرده است، اظهار کرد: در این بین به‌دلیل تعامل سازنده با نخبگان و ارائه راهکارهای مناسب و هم‌چنین همت تولیدکنندگان داخلی توانمندی پیمانکاران، مشاوران و تلاش مضاعف همکاران، کارنامه عملکرد صنعت برق طی این مدت بسیار قابل قبول بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بسیاری از شاخص‌های مهم و کلیدی، صنعت برق ایران در منطقه و هم‌چنین در سطح جهان، رتبه و جایگاه مناسبی را دارد که این مساله به دلیل همت و تلاش دست‌اندرکاران در این حوزه است.

به گفته وی در حال حاضر و در شرایطی که کشور در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار گرفته است، همکاری و تعامل نخبگان با صنعت برق بیش از گذشته ضرورت دارد، تصریح کرد: در حال حاضر مساله اصلی صنعت برق، اقتصاد است و راهبرد اصلی وزارت نیرو برای این موضوع نیز مدیریت توامان عرضه و تقاضا عنوان شده است.

وی افزود: تامین برق در تابستان ۹۸ به‌عنوان یک شاخص و فرصتی مناسب برای ارائه راهکارهای حل این چالش است و باید گفت که اصلاح مدل مصرف باید به یک مطالبه و گفتمان عمومی در کشور تبدیل شود. به‌گونه‌ای که هم در بعد فرهنگ‌سازی و هم در ارائه راه‌حل‌های فنی و اقتصادی، به صنعت برق کمک شود.

وی با تاکید به این مسئله که بهینه‌سازی مصرف به ویژه مدیریت بار در تابستان یکی از اولویت‌های کنفرانس بعدی برق است، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی ما تشویق مردم برای مشارکت حداکثری در تولید برق در مقیاس کوچک و در محل مصرف است. علاوه بر این به منظور تشویق مردم برای حضور در این مشارکت بر طرح‌های مدیریت بار و هم‌چنین تشویق سرمایه‌گذاران برای تولید برق، به‌ویژه در ایام گرم سال بسته‌های تشویقی مناسبی را تهیه کرده‌ایم که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 156 صنعت برق تولید مصرف انرژی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت برق تولید مصرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران در حال حاضر چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست.

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند