Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از بیمه ایران، عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه عملکرد بیمه ایران باعث شده اعتماد بیمه گزاران و مسئولین به بیمه ایران نسبت به گذشته افزیش پیدا کند، از مدیران و کارکنان بیمه ایران قدردانی کرد.

خانم دکتر آقاپور نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سختی های سالیان اخیر که بیمه ایران با آن مواجه بوده است افزود :مدیران وکارکنان این شرکت با زحمت زیاد و توان بالای خود توانستند بر این مسائل و مشکلات فایق آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس اطمینان داد به زودی با برگزاری جلسه مشترک مدیرعامل و مدیران با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، حمایت مجلس شورای اسلامی از شرکت سهامی بیمه ایران بیش از پیش گسترش یابد.

دکتر آقاپور که در جلسه پرداخت خسارت شرکت چاپ تبریز پاک آذربایجان در ساختمان مرکزی بیمه ایران سخن می گفت، افزود : خسارت وارد شده به این بخش تولیدی با تعامل بیمه ایران و پیگیری مدیریت بیمه ایران در آذربایجان شرقی به شکل مناسبی پرداخت شد.

آقای پورکیانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه ایران هم در سخنانی در این جلسه با اشاره به فرارسیدن هشتاد وچهارمین سالگرد فعالیت این شرکت گفت: بیمه ایران همواره درکنار مردم حضور دارد و در حالیکه  84 سال از تاسیس این شرکت گذشته همچنان افتخار می کنیم که سرمایه اصلی بیمه ایران در این مدت  اعتماد مردم است این مهم در سایه علاقه وافر کارکنان شرکت به مجموعه بیمه ایران و خدمت به مردم حاصل شده است.

رئیس هیات مدیره بیمه ایران در ادامه با بیان اینکه وظیفه اصلی شرکت بیمه، تامین امنیت بیمه گذاران و پرداخت عادلانه خسارت است و نتیجه آن آرامشی است که به دریافت کننده خسارت ختم نمی شود بلکه به تمام آحاد جامعه سرایت می کند، به موضوع پرداخت خسارت پتروشیمی بوعلی اشاره کرد وگفت :بیمه ایران در کمترین زمان ممکن توانست با پرداخت 94 میلیون یورو در احیای مجدد این واحد تولیدی موثر باشد همچنین به هنگام بروز حوادث ناگوار چند سیل در شمال کشور و زلزله کرمانشاه ، مسوولان و کارشناسان بیمه ایران بلافاصله در روز بعد از حادثه با حضور در مناطق حادثه دیده و اسکان در چادر، خسارت مردم را پرداخت کردند.

مدیرعامل بیمه ایران همچنین با اشاره به  بحران های این شرکت افزود : طی سالهای اخیر بحران های زیادی برای این شرکت ایجاد شده بود به عنوان نمونه 2 سال پیش، مشکل نقدینگی شرکت به قدری حاد شده بود که هر روز مدیران استانی تماس می گرفتند تا حواله  های خسارتی آماده پرداخت را تامین اعتبار کنند، اما اکنون با تغییر سیاست های فروش اعتباری واجرایی کردن برخی از اصول بنگاه داری به لطف خدا و همت وتلاش همه ارکان شرکت ،توانستیم بیمه ایران را از این نوع بحرانها خارج نماییم.

آقای پورکیانی در پایان سخنان خود خواستار برقراری ارتباط بیشتر اتاق بازرگانی استان آذربایجان شرقی با مجموعه بیمه ایران شد و افزود : امیدواریم با هماهنگی اتاق بازرگانی استان آذربایجان بتوانیم دوره های آموزشی درباره اصول بیمه و مدیریت ریسکی برای آشنایی بیشتر وجامع بیمه گذاران با چارچوب وقوانین ومقررات بیمه داشته باشیم تا با آشنایی بیشتر مدیران ومسئولان صنایع با بیمه ، به آنها کمک کنیم تا در انتخاب پوشش بیمه‌ای صنایع خود  ومدیریت ریسک انتخاب بهتروصحیح‌تری داشته باشند و در صورت بروز حادثه بتوانند خسارت خود را به صورت کامل دریافت نمایند.

رئیس اتاق بازرگانی استان آذربایجان شرقی نیز دراین جلسه عنوان کرد: به عنوان نماینده‌ای ازبخش خصوصی در اتاق بازرگانی از بیمه ایران بابت پیگیری و پرداخت خسارت آتش سوزی کارخانه چاپ تبریز تقدیر وتشکر می کنم.

صمد حسن زاده، بیمه ایران را دارای آبرو و پایگاهی امن برای مردم دانست و افزود : یک اعتماد ملی همیشه  پشت سر این مجموعه حرکت می‌کند وتصویر بیمه ایران در ذهن مردم، دریافت خدمات بیمه‌ای وایجادشرایط مناسب برای تامین امنیت سرمایه گذاری است.

محمود سلیمان‌زاده مدیرعامل شرکت چاپ تبریز پاک آذربایجان نیز از پیگیری مدیران بیمه ایران در حمایت از صنایع کشور تشکر کرد و با اشاره به ضرورت پرداخت سریع خسارت زیان‌دیدگان گفت: از همان روز اول بروز حادثه ما شروع به بازسازی کارخانه کردیم و امیدواریم هر چه زودتر این کارخانه به چرخه تولید کشور بازگردد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران جامعه ذهن سرمایه عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل