Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دکتر حسین مروج فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان گفت: اختلالات متابولیک ارثی، به گروهی از بیماری‌های ژنتیکی گفته می‌شود که در آن به دلیل وجود ژنی معیوب، بدن بیمار قادر به تولید برخی آنزیم‌ها نیست.

وی با بیان اینکه هر آنزیم در بدن وظیفه و نقش مشخصی دارد، افزود: در بیماران متابولیک ارگان‌های مختلف از جمله کبد، کلیه، مغز، قلب، خون و چشم دچار آسیب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مروج افزود: با راه اندازی کلینیک بیماری‌های متابولیک ارثی در درمانگاه امام رضا شیراز ، امکان ارائه خدمات پیشرفته تشخیصی و درمانی به این بیماران فراهم شده است.
وی افزود: در این کلینیک پرونده پزشکی و نتیجه آزمایشات هر بیمار توسط گروهی از متخصصان شامل متخصص غدد، مغز و اعصاب، کلیه، قلب، کبد و گوارش کودکان بررسی و نوع بیماری وی مشخص می‌شود.
مروج با بیان اینکه در بیماری‌های متابولیک، سوخت و ساز مواد غذایی در بدن دچار اختلال می‌شود، افزود: در این کلینیک برای هر بیمار با توجه به نوع بیماری ، رژیم غذایی خاصی درنظر گرفته می‌شود.
وی گفت: در حال حاضر با غربالگری نوزادان ۳ تا ۵ روزه امکان تشخیص ۲۰ بیماری متابولیک در بدو تولد فراهم شده است.
مروج با بیان اینکه صدمه به بافت مغز مهمترین عارضه بیماری‌های متابولیک ارثی است، افزود: با تشخیص زودهنگام و آغاز مراحل درمانی بیماران متابولیک، می‌توان از پیشرفت بیماری آن‌ها پیشگیری کرد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: خبرگزاری صدا و سیما بیماری متابولیک ارث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟