Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا دهدشتی زاده، مدیرکل استاندارد خوزستان در مراسمی که به مناسب روز استاندارد و تجلیل از واحدهای تولیدی نمونه استان برگزار شد، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 47 واحد تولیدی، موفق به پروانه استاندارد شدند.

وی به انتخاب مسئولان کنترل کیفیت نمونه استانی و اهدا لوح تقدیر به آن ها اشاره کرد و اظهار داشت: به 3 نفر از مسئولان کنترل کیفیت استان خوزستان شامل، نفت پاسارگاد، آبان بسپار توسعه و فولاد اکسین لوح قدردانی اهدا گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهدشتی زاده تصریح کرد: 449 واحد تولیدی در سطح استان زیر پوشش استاندارد هستند که این واحدهای تولیدی اقدام به تولید 594 فرآورده می نمایند.

مدیرکل استاندارد خوزستان در ادامه افزود: این اداره کل به همراه شرکت ‌های تایید صلاحیت شده، بازرسی ‌های دقیقی بر رعایت استاندارد در این واحدها انجام می دهد.

این مقام مسئول اظهار کرد: شرکت پگاه خوزستان با تولید محصولات استاندارد توانسته در جلب اعتماد مصرف کنندگان داخلی و خارجی سهم بالایی در تولید کشور به خود اختصاص دهد.

رضا دهدشتی زاده به تاریخچه شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان اشاره کرد و بیان داشت: تمام محصولات این شرکت تحت نظارت سازمان استاندارد تولید شده و از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردارند.

وی گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در استان خوزستان به رغم مشکلات و موانع موفق عمل کرده، بطوریکه بخش عظیمی از چرخه اقتصادی استان خوزستان مرهون واحدهای صنعتی است.

دهدشتی زاده تصریح کرد: این واحدهای تولیدی با وجود مشکلات و محدودیت های ساله ای اخیر به فعالیت خود ادامه داده و در راستای توسعه تلاش می کنند.

سید حسین موسوی، مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان اظهار داشت: این شرکت تنها شرکت تولید کننده محصولات لبنی با تکنولوژی روز و نوین بوده که به عنوان مجموعه ای کار آفرین و موفق در سطح استانی و کشور شناخته شده است.

وی تولید محصولات با کیفیت را از اهداف این شرکت عنوان و بیان کرد: افزایش سطح آگاهی مردم، فرهنگ سازی مصرف شیر و ترویج سلامت از برنامه های اجتماعی شرکت پگاه خوزستان است.

گفتنی است؛ شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان با ظرفیت اسمی روزانه 400 تن هم اکنون بیش از 50 نوع محصول تولید می کند.

در این مراسم نفت پاسارگارد، فولاد اکسین، کشت و صنعت فارابی، دهخدا، امیرکبیر، دعبل خزایی، خمیر مایه و الکل رازی، رینگ سایپا، شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان، کشت وصنعت گلستان دزفول، نفت بهران، کشت وصنعت فدلک، امیر سالار بتن و مهد کودک نسرین به عنوان واحدهای نمونه استاندارد معرفی شدند.

انتهای پیام/گ

صدور پروانه استاندارد برای واحدهای تولیدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندارد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

وی افزود: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

دکتر شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته رشته نانوشیمی دانشگاه تهران می‌گوید: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

دکتر شیرعلی‌زاده که در حال سپری کردن دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی ایران است از عرضه کیت‌های آموزشی نانویی خبر داد؛ کیت‌هایی که هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

شرکت روناش تکنولوژی پارس به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ایرانی، در زمینه توسعه و تولید محصولات بر پایه دانش نانو تمرکز دارد. تمامی فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت در حوزه‌های مواد پیشرفته و نانومواد، توسعه محصولات بر پایه فناوری نانو و نیز تولید و توسعه محصولات بر محور زیست‌فناوری است که منجر به خلق فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان شده است. در حال حاضر تمامی محصولات تجاری‌سازی شده این شرکت با برند تخصصی AMINBIC به بازار ارائه می‌شود.

کد خبر 6092295 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان