Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ظریف در گفتگو با خبرگزاری کیودو ژاپن تاکید کرد، گفتگو بدون پیش شرط و مبتنی بر احترام متقابل از اصول اساسی سیاست خارجه جمهوری اسلامی است و براساس آن معتقدیم که آمریکا آمادگی لازم را برای مذاکره ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرگزاری کیودو ژاپن تاکید کرد، گفتگو بدون پیش شرط و مبتنی بر احترام متقابل از اصول اساسی سیاست خارجه جمهوری اسلامی است و براساس آن معتقدیم که آمریکا آمادگی لازم را برای مذاکره ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف در این مصاحبه که امروز منتشر شد خاطر نشان کرده است ایران زمانی که واشنگتن احترام متقابل را در دستور کار داشته باشد، نسبت به مذاکرات، بدون پیش شرط و کاملا باز برخورد می‌کند.

کیودو از قول محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران آورده است: ما پیش شرطی برای گفتگو با آمریکا نداریم، اما لازمه هر مذاکره‌ای نه اعتماد بلکه احترام متقابل است.

وی افزود: وقتی دو نفر با یکدیگر گفت و گومی کنند لزوما به هم اعتماد ندارند، اما آن‌ها طبیعتا در جریان مذاکرات به یکدیگر احترام می‌گذارند و این مهم است.

ظریف در این مصاحبه گفت: دولت آمریکا به ریاست جمهوری 'دونالد ترامپ' در صورت پایبندی به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی می‌توانست مسیر را هموار کند، اما به طور غیرقانونی از این توافقنامه در اوایل سال جاری خارج شد و پس از آن هم تحریم ایران را در دستور کار قرار دارد و در هر دو اقدام، غیرقانونی عمل کرده است.

خبرگزاری ژاپن از قول ظریف ادامه می‌دهد: اگر یک دولت در آمریکا به طور ناگهانی بتواند ثمره دو سال و نیم گفتگو را رها کند این سوال پیش می‌آید که چطور می‌توان به آمریکا در توافقات بین المللی که امضا کرده است، اعتماد کرد.

وی تصریح کرد آمریکا به حقوق و مقررات احترام نمی‌گذارد و به پیمان‌هایی که امضا کرده است ارجی نمی‌نهد و متاسفانه این روشی که واشنگتن در پیش گرفته است اساسا مطلوبیت و ثمربخشی هر گفت و گویی را از بین می‌برد.

ظریف در پاسخ به سوال کیودو مبنی بر اینکه آیا ایران از توافق هسته‌ای خارج می‌شود و آن را یک گزینه روی میز می‌داند؟ گفت: تهران به این نکته توجه دارد که منافع و مزایای سیاسی و اقتصادی که براساس توافق از آن بهره مند می‌شود بیش از هزینه هایش باشد.

وی گفت: ما بر اساس ارزیابی از منافع و امنیت ملی خود در این باره تصمیم گیری می‌کنیم و فعلا هیچ اقدام و بحثی روی یک زمان بندی مشخص نداشته ایم.

ظریف درباره سوال این خبرگزاری مربوط به «سامانه پولی و مالی مستقل اروپا برای نگهداشتن ایران در برجام» گفت: هر کاری و تدبیر جدی در این خصوص باید قبل از چهارم نوامبر (۱۴ آبان) انجام و اتخاذ شود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: کشور‌های فرانسه، آلمان و انگلیس هم برجام را امضا کرده اند و تعهدات و پیشنهاد‌هایی دارند، اما جزییات فنی وجود دارد که باید روی آن کار شود و متاسفانه آمریکا به شکل مبالغه آمیزی به دنبال نفوذ غیرقانونی در این فرایند است.

وزیر خارجه ایران درباره تحریم نفتی کشورمان از ماه آینده از سوی آمریکا گفت که ما در حال حاضر داریم نفت می‌فروشیم و از اقتصاد خود حفاظت می‌کنیم.

ظریف ابراز اطمینان کرد که ایران می‌تواند بر تحریم‌هایی که آمریکا و متحدانش تحمیل می‌کنند فایق آید و افزود بسیاری از کشور‌ها آمادگی خود را برای تجارت با ایران اعلام کرده و نشان داده اند.

کیودو از قول ظریف آورده است علاوه بر این سه کشور اروپایی که به توافق هسته‌ای اهمیت زیادی می‌دهند، دیگر کشور‌ها شامل چین، روسیه و ژاپن هم آماده اجرای نقش خود هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ظریف آمریکا تحریم نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران، گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش ایرنا، سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچ کدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و افزود: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم