Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ویتنام در تهران تاکید کرد: روابط و همکاری‌های میان ایران و ویتنام وارد مرحله تازه‌ای از توسعه شده و زمینه‌های گوناگونی از جمله سیاست، اقتصاد، فرهنگ و آموزش را شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، نگوین مان هین سفیر ویتنام طی سخنانی در مراسم چهل‌وپنجمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان ایران و ویتنام اظهار کرد: از طرف دولت و مردم ویتنام از دولت و مردم ایران به خاطر همکاری آن‌ها با ویتنام در زمینه‌های مختلف در سالیان گذشته قدردانی می‌کنم و آرزو دارم دولت و ملت ایران در ساخت و توسعه ملی به دستاوردهای بزرگتری در آینده برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ویتنام و ایران دیرزمانی است که از پیوندهای دوستانه‌ای بهره‌مند بودند و طی ۴۵ سال گذشته در فراز و نشیب تاریخ، روابط دوجانبه دو کشور توسط نسل‌های مختلف از رهبران و مردم همواره و بی‌وقفه بهبود یافته و هم‌اکنون روابط و همکاری‌های دو کشور وارد مرحله تازه‌ای از توسعه شده است.

سفیر ویتنام در تهران همچنین بیان کرد: طی دو سال گذشته دولت‌های دوطرف دوبار در عالی‌ترین سطح هیات‌های بلندپایه برای دیدار از دو کشور سفر کردند. همچنین چندین دیدار در سطوح وزراء و یک‌بار در سطح مجالس دو کشور انجام شده است. ضمن این‌که نهمین نشست کمیته مشترک ویتنام و ایران نیز با موفقیت برگزار شده و این نشست افق‌های تازه‌ای را میان دو کشور گشوده است. اخیراً در ماه آوریل ۲۰۱۸ رئیس مجلس ایران در سفری به ویتنام فرصت‌های تازه‌ای را به وجود آورده که به روابط عمیق دوجانبه کمک کرده است.

وی افزود: روابط و همکاری میان ویتنام و ایران در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی و غیره به صورت روزافزون در حال پیشرفت است و بسیاری از دانشجوهای ویتنامی از دولت ایران بورسیه تحصیلی دریافت کرده‌اند. در سال‌های اخیر هم با امضای تفاهم‌نامه‌هایی جهت تسهیل صدور روادید برای گردشگران، توجه ویژه‌ای به همکاری در زمینه گردشگری شده است.

این دیپلمات ویتنامی همچنین اظهار کرد: علاوه بر این‌ها ویتنام و ایران در نشست‌های چندجانبه مانند نشست‌های سازمان ملل، جنبش کشورهای غیرمتعهد و آسه‌آن حامی یکدیگر بوده‌اند و ایران از عضویت غیردائم ویتنام در شورای امنیت سازمان ملل برای دوره ۲۰۲۰ ـ ۲۰۲۱ حمایت کرده در حالی که اخیرا ویتنام نیز حامی عضویت ایران در پیمان مودت و همکاری آسیای جنوب‌شرقی(تاک) بوده است.

وی ادامه داد: ما اطمینان داریم دوستی سنتی و دیرین ما بیش از پیش در راستای منافع مردم دو کشور و نیز در جهت صلح، ثبات، همکاری و رونق منطقه خواهد بود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که ملت ایران به دستاوردهای بزرگتری در راستای ساخت و توسعه ملی و همچنین گسترش و توسعه روزافزون روابط دوستانه میان ویتنام و ایران دست یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ایران و ویتنام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ وزیر امور خارجه عربستان سعودی در دیدار با مقامات پاکستانی برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف این کشور از جمله روند خصوصی سازی هواپیمایی ملی و فرودگاه‌ها و همچنین بخش گردشگری پاکستان اعلام آمادگی کرد.
سایت خبری «رادیو پاکستان» اعلام کرد «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی که در راس یک هیئت بلندپایه سیاسی - اقتصادی به پاکستان سفر کرده است امروز (سه شنبه) با مقامات این کشور از جمله «شهباز شریف» نخست وزیر و «آصف زرداری» رئیس جمهور این کشور بصورت مجزا دیدار و گفت و گو کرد.
به گفته منابع خبری طرفین در این دیدار‌ها درباره مرحله اول طرح سرمایه گذاری چند ده میلیارد دلاری عربستان سعودی در بخش‌های مختلف پاکستان بحث و تبادل نظر کردند.
در جریان مذاکرات دوجانبه پاکستان و عربستان سعودی که با حضور وزرای ارشد دو کشور برگزار شد، دولت اسلام آباد پیشنهاداتی مربوط به سرمایه گذاری در بخش‌های خصوصی سازی هواپیمایی ملی و فرودگاه‌های پاکستان، پروژه‌های تولید برق خورشیدی، بخش معدن و گردشگری این کشور را به طرف سعودی ارائه کرد که مورد استقبال مقامات ریاض قرار گرفت.
به گفته منابع در جریان این دیدار‌ها سرمایه‌گذاری در زمینه احداث شهرک‌های بهداشتی و همچنین بخش پالایشگاه‌های نفت در پاکستان نیز از سوی مقامات دولت اسلام آباد به طرف سعودی پیشنهاد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وزرای امور خارجه، دارایی، برنامه ریزی، صنعت پاکستان نیز در جریان دیدار نخست وزیر پاکستان با وزیر امور خارجه سعودی حضور داشتند.
وزیر امور خارجه عربستان همچنین در دیدار با «آصف زرداری» رئیس جمهور پاکستان ضمن بررسی موضوعات مورد علاقه دوجانبه بر تلاش مشترک جهت تبدیل روابط دوستانه به پیوند‌های استراتژیک و اقتصادی فی مابین تاکید کرد.
مقامات پاکستان و عربستان سعودی همچنین در زمینه تحولات مهم امنیتی منطقه از جمله بحران در سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت و گو کرده و آتش بس فوری را در غزه خواستار شدند.
بنابر اعلام رسانه‌های پاکستانی سفر وزیر امور خارجه سعودی به اسلام آباد به منظور بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری دوجانبه انجام شده که تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های مرتبط با آن در جریان سفر آتی «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی به پاکستان در ماه می ۲۰۲۴ به امضا خواهد رسید.
لازم به ذکر است عربستان سعودی به منظور حمایت‌های اقتصادی از پاکستان پیشتر از برنامه خود در مسیر سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد دلاری در بخش‌های مختلف پاکستان در چند سال آینده خبر داده است.

دیگر خبرها

  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • تغییر محسوس سیاست خارجی عربستان
  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد
  • بلعیدن جهان به سبک چینی
  • اظهارات تازه گروسی درباره سفر به ایران
  • همکاری با ایران اولویت سیاست خارجه روسیه است