Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا نوشت: ترمینال غرب تهران که بیشترین حرکت اتوبوس‌ها به سمت شهرهای هم‌مرز با عراق از مبدا آن صورت می‌گیرد، با ازدحام جمعیت زائرانی روبه‌رو شده که از عصر امروز (دوشنبه ۳۰ مهر) موفق نشده‌اند بلیت اتوبوس تهیه کنند. این در حالی است که اتوبوس‌ها در پایانه مستقر شده‌اند. بنا به اظهارات تعاونی‌های مسافربری، در این پایانه نیز ساعت فروش بلیت و حرکت اتوبوس‌ها به بامداد اول آبان‌ موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اظهارات پیشین احمدرضا عامری ـ رییس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری ـ ، اعزام زائران اربعین حسینی از اول آبان‌ آغاز خواهد شد که همزمان نرخ بلیت‌ها تا ۵۰ درصد افزایش خواهد داشت.

طبق مشاهدات از پایانه مسافربری غرب تهران، تعاونی‌های مسافربری در آستانه فرا رسیدن زمان افزایش نرخ، از فروش بلیت به زائران و مسافران شهرهای مرزی خودداری می‌کنند تا در نخستین ساعات اول آبان‌، بلیت‌ها را با ۵۰ درصد افزایش قیمت بفروشند. همچنین حرکت اتوبوس‌ها به سمت شهرهایی همچون مهران به بعد از آغاز فروش بلیت اربعین موکول شده است. بسیاری از زائران بیشتر از چهار ساعت است که در پایانه غرب منتظر آغاز فروش بلیت این اتوبوس‌ها هستند.

بنا به اظهارات یک راننده اتوبوس، قیمت بلیت تهران ـ مهران تا قبل از ساعت ۰۰:۰۰ روز اول آبان‌، ۷۸ هزار تومان است که از ساعت ۲۴ دوشنبه (۳۰ مهر) به بعد قیمت آن به ۱۵۰ تومان می‌رسد. با این حساب صرف نمی‌کند اتوبوس‌ها تا قبل از این ساعت به سمت مهران حرکت کنند.

با وجود اعتراض برخی از زائران و مسافران به ناظران حاضر در پایانه مسافربری، تاکنون برخورد جدی با تعاونی‌های مسافربری خاطی نشده و از سوی این ناظران، رفتار تعاونی‌ها امری عادی جلوه داده می‌شود.

در تابلوهای تمام اتوبوس‌های مقصد مهران نیز ساعت حرکت ۰۰:۰۵ بامداد روز اول آبان‌ ثبت شده است.

در بنرهای نصب‌شده در این پایانه، نرخ فروش بلیت‌ها برای دوره زمانی اول تا ۱۳ آبان‌ همزمان با مراسم پیاده‌روی اربعین، به ترتیب برای اتوبوس وی‌آی‌پی ۲۵ نفره ۱۵۰ هزار تومان، تک‌صندلی ۳۰ نفره ۱۲۰ هزار تومان و درجه یک ۹۰ هزار تومان ثبت شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رفع ۷۰ نقطه پرحادثه در مسیرهای اربعین گفت: برآورد ما این است که نزدیک به هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز باید برای فعالیت‌های جدید در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، داریوش امانی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پایانه‌ی مرزی شلمچه در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: تعدادی ماشین‌آلات راهسازی وارد شده در گمرک قرار دارد که به دنبال طی فرایند قانونی آن‌ها هستیم تا هرچه سریع‌تر ترخیص شوند تا برای فعالیت‌های ایام پیاده‌روی اربعین و سایر فعالیت‌های راهداری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: خوزستان دارای دو پایانه‌ی اربعینی شلمچه و چذابه است، از سال گذشته بعضی اقدامات از جمله بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های استان با اولویت راه‌های منتهی به این دو پایانه برای ایجاد شرایط بهتر آغاز شد، تاکنون ادامه دارد و ابتدای امسال نیز اعتبار لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بهبود شرایط دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه از دیگر موارد حائز اهمیت است، با توجه به اینکه ایام اربعین در حال حاضر در فصل گرم سال قرار دارد، هنگامی که زائران وارد محوطه پایانه‌ها می‌شوند باید از تونل سرد، مه پاش و سایبان رد شوند، سال گذشته بیشترین نصب سایبان را داشتیم و امسال نیز انجام ادامه کار از جمله محوطه‌سازی، بهسازی پایانه‌ها و افزایش سرویس‌های بهداشتی، نصب سایبان و مه‌پاش انجام می‌شود.

امانی تصریح کرد: با توجه به اینکه در تأمین ناوگان حمل‌ونقل در ایام اربعین مشکلاتی داشته‌ایم برای بهبود شرایط در این خصوص مقام عالی وزارت در حال پیگیری است تا با استفاده از تولید داخل و از طریق واردات اقدامات لازم انجام شد.

وی ادامه داد: تعدادی از ناوگان را از کشورهای همسایه وارد می‌کنیم و از طریق دیگر با دولت عراق در حال مذاکره هستیم تا از ناوگان عراقی در ایام اربعین درون کشور استفاده کنیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با اشاره به اینکه رفع نقاط پرحادثه در محورهای اربعینی در اولویت قرار دارد، تاکید کرد: روکش آسفالت، بهسازی، روشنایی و نصب نیوجرسی از جمله اقدامات در حال اجرا است، سال گذشته بیش از ۲,۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای راه‌های منتهی به پایانه‌های اربعینی تعریف شد و امسال نیز همین کار در حال انجام است.

امانی اضافه کرد: بهسازی جاده اهواز به خرمشهر در حال پیگیری است، با این حال احداث بزرگراه اهواز به خرمشهر پیگیری می‌شود تا در صورت تأمین اعتبار بخشی از آن در اربعین امسال قابل استفاده باشد.

وی گفت: در مجموع ۸۸۷ نقطه پرحادثه با همکاری پلیس شناسایی شد، ۱۵۰۰ نقطه نیز از قبل وجود داشت که سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه رفع شد، همچنین از ۸۸۷ نقطه نیز ۴۰۰ نقطه رفع مشکل شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور افزود: با این حال تعهد ما این است که تا پایان دولت تمام نقاط حادثه خیز رفع شود، اما با تلاشی که در حال انجام است ۴۸۷ نقطه باقی مانده است که ایمن‌سازی آن‌ها در برنامه قرار دارد؛ همچنین ۱۲۰ مورد نقطه حادثه‌خیز در مسیرهای اربعین وجود داشته که تاکنون ۷۰ نقطه رفع مشکل شده است.

امانی اضافه کرد: برای اربعین امسال همه نیازمندی‌های استان‌ها در بخش‌های مختلف را دریافت کرده‌ایم و برآورد ما این است که نزدیک به ۱,۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز برای فعالیت‌های جدید اربعین در نظر گرفته شود.

کد خبر 747209

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۶ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • علت تصادف اتوبوس مسافربری در محور موته مشخص شد
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به زیرساخت‌های اربعین
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب