Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیش - ایرنا - معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: توسعه و تحکیم همکاریهای اقتصادی در سطوح بین المللی، افزایش توانمندیهای بخش خصوصی، تقویت صنعت گردشگری و توسعه مناطق آزاد از جمله اهداف وسیاستگذاریهای جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ایرنا، حسینعلی امیری عصر دوشنبه طی سخنانی در مراسم آغازین رویداد اینوکس 2018 کیش با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری مبنی بر اجرای اصل 44 قانون اساسی افزود: مجموعه ارکان نظام جمهوری اسلامی درخصوص تعامل سازنده با دنیا، جذب سرمایه، بهره مندی از توان بخش خصوصی، افزایش سرمایه های اجتماعی، رفع موانع تولید، حفظ امنیت ملی و کم کردن اثر تحریم ها اتفاق نظر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تمرکز بر افزایش تولید، توسعه کارافرینی، تقویت شرکت های دانش بنیان، توجه بیشتر به بخش گردشگری و توسعه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از جمله سیاست گذاریهای دولت در جهت توسعه تجارت و سرمایه گذاری های داخلی و خارجی است.
معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: در شرایط فعلی؛ انسجام، اتحاد، همدلی و درک مشترک دولتمردان، فعالان اقتصادی و مردم از مشکلات روز، درکنار موقعیت استراتژیکی، دانش فنی و توان دفاعی از مهمترین مؤلفه های امنیت ملی است.
امیری با اشاره به حمایت نظام و دولت از کارآفرینان، سرمایه گذاران و نوآوران درعرصه های مختلف اقتصادی وعلمی بر ضرورت حضورفعالان اقتصادی، ایده پردازان و خلاقان سیستمی نگر در عرصه اقتصادی کشور تاکید کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف اقتصادی، کارآفرین و کارآفرینی نه تنها در نظام اموزشی بلکه در خانواده نیز باید مورد توجه خاص قرارگیرد.
امیری، تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی به ابتکار رهبر معظم انقلاب، بیش از صد مورد حمایت از شرکت های دانش بنیان، معافیتهای مالیاتی و ارائه تسهیلات ارزان را از جمله اقدامات دولت و نظام درراستای حمایت از تولید ،اشتغالزایی، توجه به نوآوری، پشتیباتی از کارآفرینی و حل مشکلات بخش خصوصی ذکر کرد.
* تغییرات جدی در جهان رخ داده و اجماع جهانی علیه ایران درهم شکسته است *
معاون پارلمانی رئیس جمهوری در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تغییرات و تحولات چند سال اخیر گفت مجموعه این تغییرات به زیان آمریکا رقم خورده بگونه ای که سالها تلاش این کشور برای اجماع جهانی علیه جمهوری اسلامی اکنون کاملا در هم شکسته است.
وی اضافه کرد: از سال گذشته تا کنون تغییرات زیادی در کشور، منطقه و سطوح بین المللی اتفاق افتاده که به نوعی بر اقتصاد ما هم تاثیر گذاشته است، برخی از این تغییرات ناشی از عوامل درون زا و ساختار های اقتصادی و بخشی هم ناشی از مسایل سیاسی و کنش های بین المللی بوده است.
وی افزود: خروج یک طرفه ترامپ از برجام به عنوان یک توافقنانه بین المللی و مصوب سازمان ملل از یکسو و رفتارهای حاکمان آمریکا در عرصه سیاست جهان ثابت کرد که آنها نه تنها در ارتباط با ما، بلکه در ارتباط با دوستان و متحدان خودشان نیز قابل اعتماد نیستند.
*خروج ازفصل هفت منشور سازمان ملل و توفیق دیپلماسی دولت*
امیری در ادامه سخنان خود، خروج ایران از شمولیت فصل 7 منشور سازمان ملل و به نتیجه رسیدن مذکرات هسته ای را دستاوردی دیپلماتیک برای کشور دانست و افزود: این دستارود با حمایت رهبر معظم انقلاب و بدون متحمل شدن هزینه سنگین حاصل شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری در پایان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در رویداد اینوکس کیش اظهار امیدواری کرد که این نشست در عبور از شرایط کنونی و شکوفایی اقتصاد کشور نقشی تاثیرگذار داشته باشد.
رویداد اینوکس کیش 2018 شامل دهمین نمایشگاه بین المللی معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور و پنجمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی با مشارکت 360 شرکت داخلی و خارجی امروز دوشنبه طی مراسمی در مرکز همایش های جزیره گردشگری کیش گشایش یافت و کار خود را آغاز کرد.
آیین گشایش این رویداد مهم اقتصادی با حضور معاون پارلمانی رییس جمهوری، دبیر شورایعالی مناطق آزاد، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی، رییس اتاق بازرگانی، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه، استاندار هرمزگان، رییس شورای عالی بیمه مرکزی، مدیران و فعالان بخش های مختلف اقتصادی کشور در مرکز همایشهای بین اللملی جزیره کیش برگزار شد.
1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بين الملي اينوكس كيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیمات غیرسازنده باعث افزایش تنش خواهد شد

در این بیانیه آمده است: طی سال‌های گذشته رژیم اسرائیل به انحای مختلف و با نقض فاحش اصول بنیادین حقوقی بین المللی و قواعد آمره به منافع جمهوری اسلامی ایران لطمه وارد کرده است که ازجمله آنها می‌توان به خرابکاری‌های متعدد در تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای، حملات سایبری در تاسیسات زیربنایی کشور، ترور هدفمند تعداد زیادی از متخصصین و دانشمندان هسته‌ای و در آخرین مورد حمله تروریستی مسلحانه به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اشاره کرد.

این بیانیه با اشاره به اینکه «حمله علیه ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری عربی سوریه به عنوان نقض فاحش کنوانسیون‌های بین المللی ناظر بر مصونیت اماکن دیپلماتیک و منشور ملل متحد بشمار می‌رود» می‌افزاید: متعاقب این اقدام وحشیانه، جمهوری اسلامی ایران در پیروی از سیاست اصولی خود مبنی بر ممانعت از گسترش تنش و جنگ در منطقه خواستار نشست فوری شورای امنیت، محکومیت این اقدام و تنبیه آن رژیم شد که متاسفانه آن شورا با وجود تلاش اکثریت اعضا، به خاطر مخالفت ایالات متحده آمریکا، انگستان و فرانسه موفق به انجام وظیفه مصرح خود در منشور ملل متحد نشد. در این راستا همچنین حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ۲ دور گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل خواستار اقدام متناسب و محکومیت قاطع جامعه بین الملل و شورای امنیت شد.

سفارت ایران در لندن یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو مسئول سازمان ملل، متعهد به اهداف و اصول مصرح در منشور آن سازمان است و بر تعهد خویش به حفظ صلح و امنیت بین المللی اصرار و تاکید می‌ورزد.

بر اساس بیانیه یادشده، «پاسخ نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در سحرگاه ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (۲۵ فروردین‌ماه) در قالب حق دفاع مشروع ذیل ماده ۵۱ منشور ملل متحد و پس از ناامیدی از محکومیت این اقدام هنجارشکنانه رژیم اسرائیل صورت گرفت و از منظر جمهوری اسلامی ایران خاتمه یافته تلقی می‌شود.»

در این بیانیه تصریح شده است: «جمهوری اسلامی ایران در چارچوب قوانین و مقررات بین المللی از همه توان و ظرفیت خویش در مقابل تکرار احتمالی شرارت آن رژیم استفاده خواهد کرد.»

در بخش دیگری از بیانیه یادشده، سفارت ایران اشاره کرده است: جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال توسعه اعتبار دیپلماسی است و در چارچوب پیام آرزومندی برای صلح، امنیت و پیشرفت برای منطقه از اظهارات روز سه شنبه ۱۶ آوریل ۲۰۲۴ آنتونیو تایانی، وزیر محترم امور خارجه و همکاری‌های بین المللی جمهوری ایتالیا در جمع سفرای کشور‌های اسلامی استقبال می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: تهران با در نظر داشتن جایگاه دولت ایتالیا به عنوان رئیس دوره‌ای گروه ۷ و همچنین نقش منطقه‌ای و بین‌المللی آن به‌عنوان یکی از مهمترین کشور‌های اروپایی، خواستار تلاش آن دولت برای مسوولیت پذیر ساختن شرکای اروپایی (اتحادیه اروپا) و بین المللی خود (به‌ویژه اعضای گروه ۷) در برابر نقض قوانین بین المللی، تشدید هدفمند تنش‌ها در منطقه و استمرار کشتار مردم مظلوم فلسطین از سوی رژیم اسرائیل است.

سفارت ایران در انگلیس در حالی‌که برخی گزارش‌ها از دستورکار نشست وزرای خارجه گروه هفت در ایتالیا، برای تشدید سیاست شکست خورده تحریم‌ها علیه ایران حکایت دارد، هشدار داد: بی‌تردید اتخاذ تصمیمات غیرسازنده در قبال جمهوری اسلامی ایران از یک سو و سکوت و همراهی غیر مسوولانه کشور‌های غربی در برابر اقدامات رژیم اسرائیل در نقض قوانین بین المللی از سوی دیگر موجب تشویق آن رژیم در استمرار شرارت و ماجراجویی و به تبع آن افزایش تنش در منطقه و جهان خواهد شد.

در پایان این بیانیه با اشاره به اینکه «منطقه خاورمیانه دوران پرالتهابی را سپری می‌کند»، آمده است: بی‌گمان مسوولیت‌پذیری و موفقیت دولت ایتالیا در کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات در این منطقه، در حافظه تاریخی جامعه بین الملل باقی خواهد ماند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارزش مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار می رسد
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • وزیر خارجه ایران وارد نیویورک شد
  • تصمیمات غیرسازنده باعث افزایش تنش خواهد شد