Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

قرار است تا پس از دیدار پرسپولیس برابر تیم فوتبال السد قطر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا مسئولان تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال زمین تمرینی جدیدی برای این تیم باشند، چراکه کیفیت این ورزشگاه شهید کاظمی کاهش یافته از سویی دیگر نیز قرار است تا با نظر برخی برانکو برخی از ورزشگاه های مطرح تهران و یا اطراف آن به عنوان زمین دوم این تیم انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی دیگر اما قرار داد 3 ساله ورزشگاه شهید کاظمی که میان تیم های فوتبال پرسپولیس و مسئولان شهرداری بسته شده بود در حال پایان است و بنا بر این موضوع قرار است تا قرارداد این ورزشگاه باز هم  تمدید شود.

پرسپولیسی ها با توجه به قرار داد میان وزارت ورزش و شهرداری، زمین ورزشگاه شهید کاظمی را در اختیار داشتند و پرداختی مالی از این لحاظ نداشته اند و این ورزشگاه به نوعی به عنوان خانه شاگردان برانکو شناخته می شود.

اتوبوس با نام باشگاه پرسپولیس فروخته شده، اما برای آن ها نبوده است 

چندی پیش اخباری مبنی بر فروش باشگاه پرسپولیس تهران به یک شخص در غرب کشور منتشر شد. حالا مسئولان این باشگاه اعلام کرده اند که پرسپولیس به هیچ وجه اتوبوسی را نداشته و اگر کسی هم چنین ادعایی را داشته تا به این لحظه پولی به دست ما نرسیده است و این فروش تنها به نام تیم پرسپولیس و به کام خریدار بوده است.

 

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فوتبال لیگ قهرمانان فوتبال پرسپولیس زمین پرسپولیس شهرداری وزارت ورزش باشگاه پرسپولیس باشگاه پرسپولیس پرسپولیس شهرداری قطر لیگ قهرمانان آسیا پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیانت نستله Nestlé به کودکان با نقض استاندادهای سلامتی

سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله Nestlé برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت در اروپا را نادیده گرفته است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نستله، بزرگ‌ترین شرکت کالاهای مصرفی جهان، برخلاف دستورالعمل‌های بین‌المللی با هدف پیشگیری از چاقی و بیماری‌های مزمن، شکر و عسل را به شیر نوزادان و محصولات غلاتی اضافه می‌کند که در بسیاری از کشورهای فقیر فروخته می‌شوند.

کمپین‌های Public Eye، یک سازمان تحقیقاتی سوئیسی، نمونه‌هایی از محصولات غذای کودک این شرکت چندملیتی سوئیسی را که در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین فروخته می‌شد، برای آزمایش به یک آزمایشگاه بلژیکی فرستادند.

نتایج و بررسی بسته‌بندی محصولات، قند اضافه‌شده به شکل ساکارز یا عسل را در نمونه‌های Nido، نام تجاری شیر خشک برای استفاده نوزادان یک سال به بالا و Cerelac، غلاتی که برای کودکان سنین بین شش ماه تا دو سال استفاده می‌شود، نشان داد.

در بازارهای اصلی اروپایی نستله، از جمله بریتانیا، هیچ شکر اضافه‌ای در شیر خشک کودکان خردسال وجود ندارد.

لورنت گابرل، کارشناس کشاورزی و تغذیه Public Eye در این رابطه گفت: «نستله باید به این استانداردهای دوگانه خطرناک پایان دهد و از افزودن شکر به همه محصولات برای کودکان زیر سه سال، در هر نقطه از جهان، خودداری کند.»

چاقی به طور فزاینده‌ای یک مشکل در کشورهای با درآمد کم و متوسط است. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، در آفریقا، تعداد کودکان دارای اضافه وزن زیر پنج سال از سال ۲۰۰۰ تا کنون نزدیک به ۲۳ درصد افزایش یافته است. در سراسر جهان، بیش از ۱ میلیارد نفر با چاقی زندگی می‌کنند.

تنها بر اساس اطلاعات تغذیه‌ای چاپ شده روی بسته بندی، تشخیص اینکه آیا یک محصول حاوی شکر افزوده است برای مصرف کنندگان در هیچ کشوری آسان نیست. دستورالعمل‌های WHO برای منطقه اروپا می‌گوید هیچ قند افزوده یا مواد شیرین‌کننده نباید در هیچ غذایی برای کودکان زیر سه سال مجاز باشد.

بریتانیا توصیه می‌کند که کودکان زیر چهار سال به دلیل خطراتی از جمله افزایش وزن و پوسیدگی دندان، از خوردن مواد قندی اضافه شده خودداری کنند. دستورالعمل‌های دولت ایالات متحده توصیه می‌کند که افراد زیر دو سال از مصرف غذاها و نوشیدنی‌های حاوی قند اضافه شده خودداری کنند.

Public Eye در گزارش خود که با همکاری شبکه بین‌المللی اقدام غذای کودک نوشته شده است، اعلام کرد که داده‌های یورومانیتور، شرکت تحقیقاتی بازار، فروش جهانی خرده‌فروشی بیش از یک میلیارد دلار (۸۰۰ میلیون پوند) برای Cerelac را نشان می‌دهد. بالاترین ارقام مربوط به کشورهای با درآمد کم و متوسط است که ۴۰ درصد فروش فقط در برزیل و هند است.

دکتر نایجل رولینز، افسر پزشکی در WHO، گفت که یافته‌ها نشان‌دهنده «استاندارد دوگانه است که قابل توجیه نیست. »

محققان دریافتند غلات با طعم بیسکویت برای نوزادان ۶ ماهه و بزرگ‌تر حاوی ۶ گرم قند اضافه شده برای هر وعده در سنگال و آفریقای جنوبی است. همان محصولی که در سوئیس فروخته می‌شود هیچ کدام از این مقدار را ندارد. آزمایشات روی محصولات Cerelac فروخته شده در هند به طور متوسط بیش از ۲.۷ گرم شکر اضافه شده برای هر وعده نشان داد.

محصولات Cerela در برزیل و نیجریه، مقادیری از قند اضافه‌شده را نشان می‌داد.

در همین حال، آزمایش‌ها روی محصولات برند Nido، که فروش خرده‌فروشی آن در سراسر جهان بیش از یک میلیارد دلار است، تفاوت قابل‌توجهی در سطوح قند نشان داد. در اندونزی، محصولات غذایی کودک Nido که به نام Dancow فروخته می‌شوند، همگی حاوی حدود دو گرم شکر اضافه‌شده در هر ۱۰۰ گرم محصول به شکل عسل هستند.

طبق این گزارش، محصولات Nido Kinder 1+ که در آفریقای جنوبی، نیجریه و سنگال فروخته می‌شوند، همگی حاوی تقریباً ۱ گرم در هر وعده هستند.

کد خبر 745702

دیگر خبرها

  • جیمی‌جامپ وطنی در آغوش گلر برزیلی (عکس)
  • خیانت نستله Nestlé به کودکان با نقض استاندادهای سلامتی
  • کاظمی داور استقلال شد/مومنی داور میهمانی پرسپولیس در آبادان
  • داوران هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر؛ پرسپولیس به مومنی رسید، استقلال به کاظمی!
  • واژگونی اتوبوس عازم تهران/ عکس
  • مصدومیت ۱۳ نفر در پی واژگونی اتوبوس در یزد
  • واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران در یزد
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در یزد ۱۳ زخمی بر جا گذاشت
  • واژگونی اتوبوس با ۱۳ مصدوم در یزد
  • اگر انتقام نمی‌گرفتیم؛ به روایت علی ربیعی/ خانه‌هایی که ساخته نشد، امتیازهایی که فروخته شد!