Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@10:34:27 GMT

چگونه گل مژه را از بین ببریم؟

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۴۲۰۰

اگرچه بیشتر گل مژه ها بی خطر هستند و خود به خود در عرض یک هفته درمان می شوند اما باید بدانید که چنین برآمدگی های قرمز رنگی می توانند باعث ایجاد مزاحمت شوند.

به گزارش شریان نیوز، خوشبختانه، درمان های خانگی اندکی وجود دارد که به شما کمک می کند به سرعت از شر گل مژه خلاص شوید.

در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان۱: پلک های خود را تمیز نگه دارید:

اولین کاری که بعد از توسعه گل مژه باید انجام دهید پاک کردن پلک هاست. می توانید از شامپوی بچه رقیق شده بر روی پنبه، پارچه کاملا تمیز یا پد پاک کردن آرایش استفاده کنید. حالا پلک خود را با آب گرم بشویید و به آرامی با حوله نرم خشک کنید.

همچنین اطمینان حاصل نمایید که بعد و قبل از لمس گل مژه، دست های خود را می شویید. حوله یا پارچه خود را با سایر افراد به اشتراک نگذارید.

پدهای پاک کننده ای که قبل از مرطوب شده اند گزینه دیگری برای پاک کردن پلک ها هستند. می توانید این موارد را در داروخانه ها پیدا کنید.

زمانی که گل مژه دارید بهتر است به طور موقت آرایش نکنید. پوشاندن گل مژه می تواند فرآیند درمانی آن را به تعویق بیندازد. همچنین وسایل قدیمی آرایش خود را دور بیندازید زیرا ممکن است آلوده باشند.

اگر به اصلاح دید نیاز داشتید، به جای استفاده از لنز تماسی از عینک استفاده کنید تا گل مژه بهبود پیدا کند.

درمان ۲: کمپرس گرم و مرطوب را اعمال کنید

همانطور که می دانید گل مژه برآمدگی متورم و قرمز رنگی در حاشیه پلک است که به خاطر عفونت غده هایی که نزدیکی پایه مژه قرار دارد رخ می دهد.

شما می توانید با اعمال کمپرس گرم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، سه الی چهار بار در روز بهبود گل مژه را تسریع کنید.

برخی از افراد از کیسه های چای را برای این منظور مورد استفاده قرار می دهند اما پارچه تمیز فرو رفته در آب گرم( نه آب داغ) می تواند گزینه بهتری باشد. پارچه را بر روی چشم بگذارید و چشمان خود را ببندید

هدف از این درمان، آوردن گل مژه به سطح است. اما کار خود را با صبر و حوصله انجام دهید. مضطرب نشوید و سعی نکنید گل مژه را برتکانید. گرمای حاصل از کمپرس اغلب باعث باز شدن گل مژه می شود و بدون ایجاد مشکل عفونت را از آن خارج می کند.

درمان ۳: تسکین درد و ناراحتی:

مسکن های بدون نسخه همچون استامینوفن و ایبوپروفن ممکن است فرایند بهبود را تسریع نکنند اما این داروها ناراحتی حاصل از گل مژه را کاهش می دهند.

پزشک ممکن است درد مرتبط با گل مژه را هدف قرار دهد. برخی از اوقات پزشک متخصص می تواند گل مژه بزرگ را با جراحی باز کند تا درد و ناراحتی حاصل از آن را بکاهد و جلوی عفونت شدید را بگیرد.

به دنبال کمک پزشک متخصص باشید:

اگرچه تمامی این نکات می تواند به درمان سریع گل مژه کمک کند اما بهتر است با یک متخصص چشم مشورت کنید و از توصیه های او بهره مند شوید. پزشک پماد یا سایر درمان های مرتبط با این شرایط را تجویز می کند که به بهبود آن کمک می نماید.

اگر گل مژه بدتر شد، دید شما را تحت تاثیر خود قرار داد یا در عرض چند هفته بهبود نیافت، حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید تا این شرایط ارزیابی شود و درمان آغاز گردد. در برخی از موارد گل مژه ممکن است به جراحی نیاز داشته باشد.

پیشگیری از ایجاد گل مژه در آینده:

بهداشت مناسب پلک می تواند خطر بروز گل مژه را به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهد. پلک های خود را قبل از خواب تمیز کنید به خصوص اگر چشمان خود را آرایش می کنید. اگر مشکلی همچون بلفاریت دارید، حل این شرایط و درمان آن می تواند از بروز گل مژه پیشگیری کند.

منبع:مجله سلامت

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • انواع گل مژه و درمان آن