Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، دکتر محمدرضا میعاد در بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن جراحی ارتوپدی ایران در ارتباط با شایع‌ترین بیماری‌های پا و مچ پا که سبب مراجعه به پزشک ارتوپدی می‌شود، گفت: انحراف انگشت شصت یکی از این بیماری‌ها است که به دو علت وراثت و یا استفاده از کفش بد و نامناسب بروز می‌یابد.
وی افزود: جراحی این مشکل سخت نیست و اگر به موقع تشخیص و درمان شود نتایج موفقی داشته و بر روی سایر انگشتان اثر نمی‌گذارد و آرتروز را نیز سبب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این متخصص ارتوپدی گفت:‌ این مشکل در هر سنی ممکن است به وقوع بپیوندد و به طور کلی در زنان شایع‌تر بوده و از 10 تا 85 سالگی قابل عمل جراحی است، همچنین افراد باید توجه کنند که استفاده از کفش مناسب و استاندارد را که دارای حداکثر 2 سانتی‌متر پاشنه بوده و قسمت جلویی کفش پهن و به طور کلی کفش راحت باشد را مدنظر قرار دهند.
این جراح پا و مچ‌پا گفت:‌ انحراف سایر انگشت‌های پا و صافی کف پا از دیگر مشکلات غیر تروماتیک به شمار می‌رود که صافی پا انواع مختلفی داشته و اگر معاینه و تشخیص دقیق باشد، درمان به خوبی انجام می‌گیرد و به طور کلی اگر جراحی در سن 8 تا 14 سالگی صورت گیرد نتیجه موفقیت‌آمیزتر خواهد بود.
عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران در مورد آرتروز مفصل مچ پا گفت: این بیماری نیاز به عمل جراحی دارد و از بیماری‌های شایع مچ پا به شمار می‌رود همچنین ایجاد استخوان اضافه کنار داخلی پا و زیر قوزک از دیگر مشکلات شایع است که اگر به درمان کفی و استفاده از کفش مناسب جواب نداد توصیه به عمل جراحی می‌شود.


گفتنی است؛ بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن جراحی ارتوپدی ایران از امروز سی‌ام مهر تا چهارم آبان در هتل المپیک با حضور مهمانان داخلی و خارجی و صاحب‌نظران برجسته در هتل المپیک در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر محمدرضا میعاد عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران انجمن جراحی ارتوپدی ایران انحراف شصت پا وراثت استفاده از کفش بد و نامناسب متخصص ارتوپدی مشکلات غیر تروماتیک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انجمن جراحی ارتوپدی ایران وراثت متخصص ارتوپدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع